Lessloss Power Cables

Παντως απο οτι διαβαζω στα review ολοι περνουν ενα και μετα πουλανε ολα τα καλωδια τους και παιρνουν αυτα. :flipout:
Και μιλαμε για καλωδια που κοστιζουν 2000 και 3000 ευρω.

φιλικα παντα
απο ριβιου και μειλς
αλλο τιποτα
εχω αρκετο καιρο που δεν αγοραζω αν δεν δοκιμασω στο συστημα μου
και παλι φιλικα
ο τουρκος με τα encole με ειχε πρηξει
ουτε τα ιντερκονεκτ αλλα περισοτερο το ρευματος δεν τα πλησιασαν καν

Argi εννοειται αυτο που λες αλλα εδω μιλαμε για review απο εκατονταδες απλους χρηστες και οχι "πληρωμενα" review.
Φυσικα και παλι ισχυει αυτο που λες, οτι ειδικα με καλωδια πρεπει ΠΑΝΤΑ να τα δοκιμαζουμε στο συστημα μας.

Re: Απάντηση: Lessloss Power Cables

Παιδια πραγματικα ειναι οτι πιο value for money εχω αγορασει σε αυτο το υπερτιμημενο hobby.

Τεραστια βελτιωση με πολυ μικρο κοστος (για τα δεδομενα του hobby).

Για πες και ποιός σε ξεστράβωσε ρε κορμάδι!:flipout::grandpa:

Προσωπικα συμφωνω με τους προηγουμενους φιλους οτι τα καλωδια ειναι εξαιρετικα για τα λεφτα τους. Ειδικα για χρηση σε πηγη και προενισχυτη σε συστηματα που δεν ειναι σε διαστημικα επιπεδα κοστους και αποδοσης δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να χρησιμοποιηθουν πιο ακριβα καλωδια. Στον τελικο μου βεβαια εχω ακουσει 2 καλωδια ρευματος με σαφως καλυτερη αποδοση απο το Lessloss αλλα το ενα στοιχιζει 1700 Ευρω (το Argento Flow) και το αλλο 4000 Ευρω (Purist Audio Design Aether). Αρα μιλαμε για χαωδη διαφορα τιμης. Εχω ακουσει ομως και αλλα που ειναι πιο ακριβα και αρκετα χειροτερα.

Σε ανταλλαγες αποψεων με αλλα ατομα στο εξωτερικο μεσω του AUDIOGON πολλοι συμφωνουν οτι ειναι τα κορυφαια value for money καλωδια ρευματος στον πλανητη...

Απάντηση: Re: Lessloss Power Cables

Προσωπικα συμφωνω με τους προηγουμενους φιλους οτι τα καλωδια ειναι εξαιρετικα για τα λεφτα τους. Ειδικα για χρηση σε πηγη και προενισχυτη σε συστηματα που δεν ειναι σε διαστημικα επιπεδα κοστους και αποδοσης δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να χρησιμοποιηθουν πιο ακριβα καλωδια. Στον τελικο μου βεβαια εχω ακουσει 2 καλωδια ρευματος με σαφως καλυτερη αποδοση απο το Lessloss αλλα το ενα στοιχιζει 1700 Ευρω (το Argento Flow) και το αλλο 4000 Ευρω (Purist Audio Design Aether). Αρα μιλαμε για χαωδη διαφορα τιμης. Εχω ακουσει ομως και αλλα που ειναι πιο ακριβα και αρκετα χειροτερα.

Σε ανταλλαγες αποψεων με αλλα ατομα στο εξωτερικο μεσω του AUDIOGON πολλοι συμφωνουν οτι ειναι τα κορυφαια value for money καλωδια ρευματος στον πλανητη...

Πιστευω οτι και σε τελικους δουλευουν πολυ καλα! Καθε κλωνος ειναι 6 AWG το οποιο νομιζω ειναι 6 mm διατομη. Αρκετα χοντρο δηλαδη.

Στο Audiogon παντως υπαρχουν μερικα κορυφαια συστημα με Lamm, Wavac, Burmester κλπ που χρησιμοποιουν τα καλωδια αυτα. Αρα δεν νομιζω οτι δεν μπορει να δουλεψει σε ενα πραγματικα κορυφαιο συστημα.

Για μενα το μεγαλυτερο προσον καποιου καλωδιου ειναι να μην δινει εμφαση σε καποια συχνοτητα δινοντας παραλληλα το κατι παραπανω. Και νομιζω οτι τα LessLoss αυτο το κανουν!

Α) 6 AWG ειναι 13,3 καρε http://www.engineeringtoolbox.com/awg-wire-gauge-d_731.html και τοσο μεγαλη διαφορα διατομης μεταξυ πριζας-πολυμπιζου και καλωδιου εχει απροβλεπτη ηχητικη συμπεριφορα απο μονη της.!!!

Β) Το καλωδιο στο site αναφερεται ως Filter κι αυτο και μονο ισως το "αποκλειει" απο μια "πασπαρτου" χρηση.

Γ) Ποσο "εξωτικος" μπορει να ειναι ενας αγωγος 13,3 καρε που στριμενος επι τρια κοστιζει 350 ευρω ( αν βγαλουμε εξω τα βυσματα )?

Εχθές παρέλαβα και εγώ λοιπόν το φημισμένο καλώδιο
Πρώτη εντύπωση ? όχι καλή . το σύστημα παρουσιάζεται κάπως επιθετικό με αρκετό κόκκο και αιχμές στα άκρα , ναι η ανάλυση είναι εντυπωσιακή αλλά προς το παρών τίποτα άλλο θετικό
Πείτε μου οι υπόλοιποι για πόσο διάστημα στρωσίματος μιλάμε?

Εχθές παρέλαβα και εγώ λοιπόν το φημισμένο καλώδιο
Πρώτη εντύπωση ? όχι καλή . το σύστημα παρουσιάζεται κάπως επιθετικό με αρκετό κόκκο και αιχμές στα άκρα , ναι η ανάλυση είναι εντυπωσιακή αλλά προς το παρών τίποτα άλλο θετικό
Πείτε μου οι υπόλοιποι για πόσο διάστημα στρωσίματος μιλάμε?

μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα ασε το να παιξει λιγακι και επαναλαμβανεις τις συγκρισεις....

το εχεις βαλει στην πηγη στον προ η στον τελικο?

Τα καλώδια τα δοκίμασα πριν 10 μέρες στο σύστημά μου. Δυστυχώς και σε μένα τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα (KIMBER PK-10 με φις OYIADE χρυσά, και SYNARGISTIC Master Coupler), γεγονός που παραδέχθηκε και ο φίλος που τα έφερε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα καλώδια δεν είναι καλά.
Αποδείχθηκε για άλλη μιά φορά ότι τα καλώδια έχουν άμεση σχέση με το σύστημα.
Γι' αυτό αν μπορείτε, δοκιμάζετε πάντα πριν αγοράσετε!!!!

Τα καλώδια τα δοκίμασα πριν 10 μέρες στο σύστημά μου. Δυστυχώς και σε μένα τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα (KIMBER PK-10 με φις OYIADE χρυσά, και SYNARGISTIC Master Coupler), γεγονός που παραδέχθηκε και ο φίλος που τα έφερε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα καλώδια δεν είναι καλά.
Αποδείχθηκε για άλλη μιά φορά ότι τα καλώδια έχουν άμεση σχέση με το σύστημα.
Γι' αυτό αν μπορείτε, δοκιμάζετε πάντα πριν αγοράσετε!!!!

+1

Μετά από πειραματισμούς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι παίζουν πολύ
καλά με ψηφιακά.
Σε τελικούς δεν πολυταιριάζουν γιατί ενώ δίνουν περισσότερη ανάλυση
ταυτόχρονα κόβουν δυναμικά.