Λέτε να πέσει σύντομα η τιμή της CX ή να τσιμπήσω τη BX;

cyclops1988

New member
29 March 2013
16
Εχω διαβάσει άπειρα συγκριτικά για BX vs CX και το μόνο που με προβληματίζει εμένα είναι η φωτεινότητα, όχι τόσο ο επεξεργαστής. Οσοι τις έχετε δει και τις δύο από κοντά πιστεύετε είναι εμφανής η διαφορά; Όλοι λένε ότι αν η διαφορά στη τιμή είναι 100-200 τότε αξίζει να πας στη CX αλλιώς πας στη BX γιατί οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές. Όμως αυτή τη στιγμή η CX είναι κατά 400 πιο ακριβή και μου φαίνονται πολλά ...λέτε να πέσει σύντομα η τιμή της ή να τσιμπήσω τη BX;

Στην BF ειχαν 200 ευρω διαφορα οι δυο τους.

Περιμενε τα χριστουγεννα μπας και βγαλουν νεες προσφορες αλλιως μετα σιγουρα θα υπαρξει αλλη προσφορα.

Παντως στην ΒΧ που πηρα το φως δεν λειπει :AFADF0:

Στην BF ειχαν 200 ευρω διαφορα οι δυο τους.

Περιμενε τα χριστουγεννα μπας και βγαλουν νεες προσφορες αλλιως μετα σιγουρα θα υπαρξει αλλη προσφορα.

Παντως στην ΒΧ που πηρα το φως δεν λειπει :AFADF0:
Βλακεία μου που δε τη πήρα Black Friday που είχε πέσει στα 1289..

Bλακεια ειναι υπερβολη.

Μπορει να την βρεις πιο φτηνα σε λιγες μερες εβδομαδες.

Μην τρελλαινεσαι ενα πανελ ειναι .

Απάντηση: Λέτε να πέσει σύντομα η τιμή της CX ή να τσιμπήσω την BX;

Πιθανώς θα τις βρίσκεις με δώρο prepaid κάρτα από την επόμενη εβδομάδα...

Re: Απάντηση: Λέτε να πέσει σύντομα η τιμή της CX ή να τσιμπήσω την BX;

Πιθανώς θα τις βρίσκεις με δώρο prepaid κάρτα από την επόμενη εβδομάδα...

Μιλάς με γρίφους γέροντα ...
Αν είναι να συνδιαστεί και με κάποιο πρόγραμμα επιστροφής μέσω τράπεζας σωθήκαμε !!!

Απάντηση: Λέτε να πέσει σύντομα η τιμή της CX ή να τσιμπήσω την BX;

Κάθε χρόνο, περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου (και όχι μόνο), γίνεται η σχετική προωθητική ενέργεια από την LG, για τις OLED τηλεοράσεις. Λογικά, 100 ευρώ prepaid με την 55" CX ή 100 ευρώ με την 55" BX και 200 ευρώ με την 55" CX.

https://www.lg.com/gr/lg-magazine/prosfores

Τελικά δε κρατήθηκα και πήρα τη ΒΧ για να την έχω πριν τα Χριστούγεννα (ελπίζω!) . Σας ευχαριστώ πολύ!