Λεξικό για αρχάριους.......

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ

Supreme Member
29 June 2006
4,437
Εχω σύστημα hi end: Με κυνηγάει η τράπεζα για τις δόσεις.

Είναι laid back: Εχει καεί το midrange.

Είναι ατμοσφαιρικό: Εχει καεί το tweeter.

Αντιλαμβάνομαι τις θέσεις των μουσικών: Εκείνο το χόρτο που κάπνισα δεν πρέπει να ήταν χαμομήλι.

Εχω σύστημα hi end: Με κυνηγάει η τράπεζα για τις δόσεις.

Είναι laid back: Εχει καεί το midrange.

Είναι ατμοσφαιρικό: Εχει καεί το tweeter.

Αντιλαμβάνομαι τις θέσεις των μουσικών: Εκείνο το χόρτο που κάπνισα δεν πρέπει να ήταν χαμομήλι.
:flipout:Καλο!

Εχω σύστημα hi end: Μου έχουν πιάσει τα οπίσθια.

Είναι laid back: If you want to be a rich, you've got to be a bitch.

Είναι ατμοσφαιρικό: Δεν εχω ροπη χαμηλά.

Αντιλαμβάνομαι τις θέσεις των μουσικών: ...Μην υπερβαλουμε.

Ωραίος ο Κώστας

Μου πέσαν τα σαγόνια=μακάρι να καταλάβαινα τι άκουγα.

Υπέροχο μπάσσο=βούιζε όλο το δωμάτιο.

Εκτεταμένες υψηλές=ωραία έπαιζε,αλλα μάλλον μετά κρύωσα που βγήκα έξω και μου πονάνε τα αυτιά μου.

Ήταν πολύ μουσικό = Δεν άκουγα τίποτα πάνω από τα 10khz και όλες οι φωνές άντρες-γυναίκες ηχούσαν σαν τραβέλια

Προσωπικά όποτε διαβάζω ότι ένα μηχάνημα είναι "μουσικό" το απορρίπτω εκείνη τη στιγμή.

''Στη προκειμένη περίπτωση, τα πάντα προσφέρονται στον…υπερθετικό βαθμό, γεγονός που παραπέμπει ευθέως στο πληθωρικό χαρακτήρα του κατασκευαστή του.''

O δημοσιογραφος με καποιο τροπο χρηματιστηκε

Υ.Γ. Μιχαλη τι ειναι αυτα που λες, δεν υπάρχουν...:smash:
μπας και ακούγατε Nina Simone?

Re: Απάντηση: Λεξικό για αρχάριους.......

Προσωπικά όποτε διαβάζω ότι ένα μηχάνημα είναι "μουσικό" το απορρίπτω εκείνη τη στιγμή.

Βρε Μιχάλη μας πως μας τα λες έτσι, έχοντας ένα από τα "μουσικότερα"-εγώ δεν το λέω σαν μομφή-συστήματα μέχρι τώρα? Με ενισχυτή την πεμπτουσία της ευφωνικότητας και ηχεία σπουδαία να σε "στέλνουν" με τις ώρες εκεί που δεν μπορεί μόνη της η συχνοτική και φασική ακρίβεια?

Ήταν πολύ μουσικό = Δεν άκουγα τίποτα πάνω από τα 10khz και όλες οι φωνές άντρες-γυναίκες ηχούσαν σαν τραβέλια

Χμ....Υπάρχει λύση για σένα...:D:D:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λεξικό για αρχάριους.......

Βρε Μιχάλη μας πως μας τα λες έτσι, έχοντας ένα από τα "μουσικότερα"-εγώ δεν το λέω σαν μομφή-συστήματα μέχρι τώρα? Με ενισχυτή την πεμπτουσία της ευφωνικότητας και ηχεία σπουδαία να σε "στέλνουν" με τις ώρες εκεί που δεν μπορεί μόνη της η συχνοτική και φασική ακρίβεια?

Ναι κύριε Θέμη, απλά η χροιά της φωνής θυμίζει φωνή ανθρώπου και όχι alien. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι οι Wavac, σε αντίθεση με σχεδόν όλους του ενισχυτές λυχνίας που έχω ακούσει, σε αυτό τον τομέα τα καταφέρνουν, παρά την ευφωνικότητα που έχουν φυσικά ως λάμπα.

Maggellan είναι μην σου βγει το όνομα τελικά! Το νου σου..:flipout:

Αυτό το καλώδιο είναι μουσικό: Έκανα δώρο στον αντιπρόσωπο αεροπορικό ταξίδι για 2.

QUOTE]

Κι αν μας αρεσει κ ακουμε Tom Waits και στο καπακι βαλουμε και Καρρα Βασιλη τοτε τι γινεται???:music-smiley-005:

Χμ....Υπάρχει λύση για σένα...:D:D:D

και η high end εκδοχή της λύσης του Καπετάνιου :Banane0: (κάτσε να σκάσει μύτη ο geopolitis και θα ακούσουμε τα σχολιανά μας :jester: )

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]

και η high end εκδοχή της λύσης του Καπετάνιου :Banane0: (κάτσε να σκάσει μύτη ο geopolitis και θα ακούσουμε τα σχολιανά μας :jester: )

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]

οταν θα το ακουσουμε θα φροντισω να ειναι και δυο τρεις αλλου συμφορουμιτες μαζι. Επισης θα εχω και ενα καφασι με ντοματες τσαμπα τις οποιες θα μπορουν (προαιρετικα) να στις πεταξουvε μετα το τελος της ακροασης :music-smiley-005::music-smiley-005:

ακουσε τα ιδια ηχεια με λαμπατους Nagra και θα καταλαβεις τι εννοει ο υποφαινομενος....

οταν θα το ακουσουμε θα φροντισω να ειναι και δυο τρεις αλλου συμφορουμιτες μαζι. Επισης θα εχω και ενα καφασι με ντοματες τσαμπα τις οποιες θα μπορουν (προαιρετικα) να στις πεταξουvε μετα το τελος της ακροασης :music-smiley-005::music-smiley-005:

ok τότε να φοράω την ειδική μάσκα ακροάσεων ηχείων tidal (αδιάβροχη στις ντομάτες και με ειδική προστασία για να μην κοπώ στο ξύρισμα):party:

Μουσικό cdplayer: φωτίζει τη μεσαία, δείχνει την τραγουδίστρια, εξαφανίζει τους υπόλοιπους μουσικούς, η μουσική είναι μόνο background, φεύγει ο τέντζερης κι ανοίγει από πάνω σαν κατσαρόλα? (σε 2 κομμάτια γιατί δεν μπορούσε σε ένα)

Τα διαβάζει όλα κάθε εθνική επέτειο και αργίες...

Last edited:
Απάντηση: Re: Λεξικό για αρχάριους.......

Μουσικό cdplayer: φωτίζει τη μεσαία, δείχνει την τραγουδίστρια, εξαφανίζει τους υπόλοιπους μουσικούς, η μουσική είναι μόνο background, φεύγει ο τέντζερης κι ανοίγει από πάνω σαν κατσαρόλα? (σε 2 κομμάτια γιατί δεν μπορούσε σε ένα)

Τα διαβάζει όλα κάθε εθνική επέτειο και αργίες...

:flipout: