Λευκο η μαυρο ?

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
ποιο χρωμα να διαλεξω ?

το λευκο παρουσιαζει περισσοτερες φθορες ?

πιο εμφανεις δαχτυλιες γρατσουνιες κ.λ.π.

Μεχρι στιγμής στο 3GS έχουν παρουσιαστεί τα εξής φαινόμενα:

- Σε κάποια λευκά, όταν υπερθερμανθούν, αλλοιώνεται το χρώμα και γίνεται προς το... καφέ.

- Σε ορισμένα μαύρα, η οθόνη βγάζει ένα έντονο κιτρινωπό χρώμα (δεν ξέρω γιατί αλλά μόνο σε μαύρα υπάρχουν τέτοιες αναφορές)

- Ανεξαρτήτου χρώματος, η ειδική επίστρωση της οθόνης κατά των δαχτυλιών, φεύγει σε ορισμένα σημεία και μένουν στίγματα σαν μόνιμες δαχτυλιές.

Αν είσαι καλός στο ΛΟΤΤΟ, διάλεξε και πάρε...!!! -bye-

παιδιά έχω το λευκό 3G εδώ και 9 μήνες με χρήση που σπάει ρεκόρ, τι στο στρατό (κάθε σκοπιά και ταινία) τι διακοπές με τον ήλιο να το χτυπάει κατάμουτρα (όσο ασπρουλιάρικο και αν είναι δεν μαύρισε ούτε και κιτρίνισε)!!!
Δε ξέρω αλλά αυτά που λένε τα θεωρώ μ@@@ες!!!
εγώ στην ανανέωση πάλι λευκό θα πάρω!!!

προσωπικα εχω το μαυρο 3g!!!το εχω ηδη σε θηκουλα και ειναι αθικτο!ο κουμπαρος μου εχει το ασπρο και εχει καποιες γρατζουνιες στην πισω μερια παρα το γεγονος οτι το προσεχει!!!

Εγω εχω το μαυρο το 16Gb 3G και το εχω εκτος θηκης (μου αρεσει περισσοτερο ετσι), δεν το πολυπροσεχω αλλα τα σημαδακια ειναι ελαχιστα!

εχω-ειχα το 3G μαυρο και εκανε πολλες δαχτυλιες πισω!
Με το ασπρο ησυχασα απο αυτο!!!

αχ τι τυχερος που ειμαι με το αλουμινάκι (και τις λακκουβίτσες...)

spyrmak πάρε αυτο που σου δείχνει καλύτερα στο μάτι, μη το ψαχνεις πολυ παντως... μπορει εντέλει να καταλήξεις με άλλη συσκευή...

Bρε ευχαριστηθείτε το καλύτερο τηλέφωνο όλων των εποχών και σταματείστε να ασχολείστε με γρατζουνίτσες και δαχτυλιές. :damnyou:

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

αν και ειχα προκρατησει το ασπρο πηρα το μαυρο ...

το μαυρο μου αρεσε περ/ρο αλλα το απεφευγα λογω του '' yellow tint '' ομως μονο μαυρο ειχε και πηρα αυτο και δεν κιτρινιζει τελικα ...

αμα το ασπρο ηταν ασπρο και μπροστα ...

εγω παντως πλην της θηκης που ειχα βαλει σε αλλο ποστ, εχω βαλει και μια ζελατινα για την οθονη και ειναι τζετ!

λοιπον πληρώνετε το καλύτερο κινητό στο κόσμο για να μην το αγγίζετε και να το έχετε σε θήκη πανηλίθια χωρίς γούστο των 30 ευρώ????? ε όχι!!!!! ποτέ το πολύτιμο δεν θα μπει σε θήκη!!! πρέπει να το αγγίζεις!!!!!!

Απάντηση: Re: Λευκο η μαυρο ?

λοιπον πληρώνετε το καλύτερο κινητό στο κόσμο για να μην το αγγίζετε και να το έχετε σε θήκη πανηλίθια χωρίς γούστο των 30 ευρώ????? ε όχι!!!!! ποτέ το πολύτιμο δεν θα μπει σε θήκη!!! πρέπει να το αγγίζεις!!!!!!
+1000

δεν νομιζω οτι ειναι κακο να ειναι σε μια θηκη!!!δηλαδη οταν παρεις μια φερραρι δεν εχεις και το αναλογο παρκινγκ στο σπιτι για να τη βαλεις??την αφηνεις εξω στη γειτονια να στη χτυπαει ο καθε μητσος με τον κοτσαδορο ενω παρκαρει????

δεν νομιζω οτι ειναι κακο να ειναι σε μια θηκη!!!δηλαδη οταν παρεις μια φερραρι δεν εχεις και το αναλογο παρκινγκ στο σπιτι για να τη βαλεις??την αφηνεις εξω στη γειτονια να στη χτυπαει ο καθε μητσος με τον κοτσαδορο ενω παρκαρει????
:ADFADF1:
ωραιο παραδειγμα :flipout:

Το καλυτερο κινητο στον κοσμο απλά δεν υπάρχει, γιαυτό το βάζουμε σε θήκες το Iphone -bye--bye-

Εγω προσωπικα εχω μια απο σιλικονη γιατι αλλιως γλιστρα στην παλάμη μου. αν χρειαστει την βγαζω σε χρονο μηδεν και κανω την δουλεια μου.

Καλημέρα σε όλους. Απο αύριο θα είμαι κάτοχος ενος 3GS, 32GB.
Δεν είχα ποτέ πριν IPhone και ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό κινητό και εύκολο στη χρήση όσο λέτε όλοι σας. Παρόλο που έψαξα για μαύρο τελικά βρήμα λευκό, υπάρχει σαν ανταλλακτικο απο την Apple μαύρο καπάκι? Ξέρει κανείς? Τέλος ελπίζω να μη χρειαστώ και σεμινάρια για τη χρήση του. :grandpa::flipout:-bye-