Λευκο η μαυρο ?

Μεγεια πρωτα απο όλα.
Ανταλλακτικο καπάκι? εδω δε μπορεις να βγαλεις την μπαταρία θες να βγαινει το καπάκι ???

Ευκολο στην χρηση ειναι, μολις συνηθίσεις και τις ιδιοτροπιες του (ολες οι συσκευες εχουν καποιες) θα εισαι τζετ...

Απάντηση: Re: Λευκο η μαυρο ?

Καλημέρα σε όλους. Απο αύριο θα είμαι κάτοχος ενος 3GS, 32GB.
Δεν είχα ποτέ πριν IPhone και ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό κινητό και εύκολο στη χρήση όσο λέτε όλοι σας. Παρόλο που έψαξα για μαύρο τελικά βρήμα λευκό, υπάρχει σαν ανταλλακτικο απο την Apple μαύρο καπάκι? Ξέρει κανείς? Τέλος ελπίζω να μη χρειαστώ και σεμινάρια για τη χρήση του. :grandpa::flipout:-bye-
στο 9volto, 99euro

Re: Απάντηση: Λευκο η μαυρο ?

Μεγεια πρωτα απο όλα.
Ανταλλακτικο καπάκι? εδω δε μπορεις να βγαλεις την μπαταρία θες να βγαινει το καπάκι ???

Ευκολο στην χρηση ειναι, μολις συνηθίσεις και τις ιδιοτροπιες του (ολες οι συσκευες εχουν καποιες) θα εισαι τζετ...

Thanks...
Θα χρειαστώ κάποια θήκη? Κάποια πρόταση οσο αναφορά πρακτικότητα?
Καποια πρόταση οσο αναφορά τις πρώτες φορτησεις της μπαταρίας ισως?
Τι χρειάζεται για τη μεταφορά δεδομενων (photo, video ktl) απο ενα PC?
Μπορεί να σεταριστεί να βλεπει πανω απο ενα email account?
Η σύνδεση είναι με Vodafone , ποιο SMTP server χρησημοποιούμε ?

Αυτά προς το παρόν

Ευχαριστώ εκ των προτέρων-bye-

Re: Απάντηση: Re: Λευκο η μαυρο ?

στο 9volto, 99euro
lol, εχουμε τρελάθει τελειως μου φαινεται

99 Ευρω / ~35.000 Δρχ για να μην ξεχνιόμαστε για ενα καπακακι;

Ελεος

Thanks...

Αυτά προς το παρόν

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θηκες υπαρχουν πολλες κ ωραιες!
Βεβαια καλυτερα χωρις θηκη, εκτος αν πας παραλια κλπ
Εγω εχω παρει αυτη
http://www.ideal-case.com/iphone-3g/carbon-series-leather-case-black.html

:ADFADF1:
ωραιο παραδειγμα :flipout:

παράδειγμα είναι αυτό?????
οταν κυκλοφορεις φεραρι ειδες κανενα να την κυκλοφορει με προστατευτικα (dumper protection= μια λωρίδα λάστιχο η καοτσουκ γύρω απο το αμάξι???)?????
συμφωνώ με το πάρκινκ, γιαυτό όταν επιστρέφει το iphone σπίτι "παρκάρει στο docking center)!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λευκο η μαυρο ?

οταν κυκλοφορεις φεραρι ειδες κανενα να την κυκλοφορει με προστατευτικα (dumper protection= μια λωρίδα λάστιχο η καοτσουκ γύρω απο το αμάξι???)?????
συμφωνώ με το πάρκινκ, γιαυτό όταν επιστρέφει το iphone σπίτι "παρκάρει στο docking center)!!!!
Μαλλον δεν καταλαβες το humor!
Διαβασε αλλα post μου να καταλαβεις την αποψη μου για τις θηκες -bye-

δεν νομιζω οτι ειναι κακο να ειναι σε μια θηκη!!!δηλαδη οταν παρεις μια φερραρι δεν εχεις και το αναλογο παρκινγκ στο σπιτι για να τη βαλεις??την αφηνεις εξω στη γειτονια να στη χτυπαει ο καθε μητσος με τον κοτσαδορο ενω παρκαρει????

Το υλικο της zagg ειναι άριστο και σου δινει ωραια αίσθηση αφης εαν σου γλιστραει η συσκευη.

Εχει ομως 2 σοβαρά μειονεκτήματα

-Αλειωνει εντελως το look της συσκευής και δειχνει σαν να κανει νερά!
-Μετα απο λιγο καιρο στο πλαι περιμετρικα γεμιζει λιπος σκονη και ειναι εντελώς αντιαισθητικο γιατι αρχιζει και...φουσκώνει. Στο λευκο μαλιστα δε θελω να σκεπτομαι πως θα γίνει. Ειχα περασει κουστουμι σε ολη την συσκευη. Το πισω το ξηλωσα σε ενα 5μηνο -για αυτον το λογο- ενω η εμπρος κοντευει να κλεισει χρόνο και ετοιμαζω τα μπαουλα της. (ααα και πιανει γρατζουνιες αργα η γρήγορα)

εσυ πιστευεις οτι αν μπορουσε καποιος με φεραρι να το προστατεψει δεν θα το εκανε?τεσπα!χιουμορ εκανα ετσι και αλλιως

Το υλικο της zagg ειναι άριστο και σου δινει ωραια αίσθηση αφης εαν σου γλιστραει η συσκευη.

Εχει ομως 2 σοβαρά μειονεκτήματα

-Αλειωνει εντελως το look της συσκευής και δειχνει σαν να κανει νερά!
-Μετα απο λιγο καιρο στο πλαι περιμετρικα γεμιζει λιπος σκονη και ειναι εντελώς αντιαισθητικο γιατι αρχιζει και...φουσκώνει. Στο λευκο μαλιστα δε θελω να σκεπτομαι πως θα γίνει. Ειχα περασει κουστουμι σε ολη την συσκευη. Το πισω το ξηλωσα σε ενα 5μηνο -για αυτον το λογο- ενω η εμπρος κοντευει να κλεισει χρόνο και ετοιμαζω τα μπαουλα της. (ααα και πιανει γρατζουνιες αργα η γρήγορα)

Ποσες μερες εκανες να το περασεις? Διαβασα οτι θελει 3 μερες για να στεγνώσει αληθεύει? Εγω το πείρα σήμερα στα χερια μου απλα δεν ηρθε ακομα το 3GS. Ολα αναποδα:flipout:

εεε μα τι λεμε στα Post ποιο πάνω???
Αυτο που βλέπεις ειναι αληθινο αλλα εχει καποια drawbacks + οτι ειναι ψιλο ακριβό.

Thanks...

Αυτά προς το παρόν

Ευχαριστώ εκ των προτέρων-bye-

To ΙPhone ειναι στα χερια μου. Κατέβασα Itunes και στη συνέχεια εκανα update σε 3.0.1. Οπως είπα δεν είχα ποτέ ξανά Iphone αλλά χωρίς κάποια σοβαρή δυσκολία κατάφερα να σετάρω τα βασικα και να στήσω και ενα POP3 account. Πάντος απο οτι φαίνεται εχω πολύ δρόμο ακόμα και τα σεμινάρια δε τα γλιτώνω. Κερνάω καφέ στην Αθήνα σε όποιο απο εσάς έχει χρόνο και όρεξη να μου δείξει 10 πράγματα. Εαν ασχολείτε και με τον ηχο θα χαρώ να τον φιλοξενήσω στο σπίτι μου να το συνδιάσουμε και με μια ακρόαση. -bye- :guitarist::grandpa: