---LG 2009 series---

Re: LG 2009 series

Την ώρα που παίζει η ταινία αν πατήσεις options? (Από το manual το είδα, δεν είμαι σίγουρος).

Μήπως φταίει κάτι με την κωδικοποίηση των χαρακτήρων του ονόματος του αρχείου *.srt?

Μηπως εχει option για επιλωγη κωδικου χωρας, η γεωγραφικης ζωνης?
Πολλα προιοντα για να εμφανισουν Ελληνικους χαρακτηρες χρειαζονται αυτη την ρυθμιση.:BDGBDGB53:

Ναι εχει και ειναι οριζμενα ολα στα Ελληνικα/Ελλαδα...
Το ονομα των υποτιτλων ειναι στα αγγλικα, χωρις αλλους περιεργους χαρακτηρες, απλα αγγλικα.

Οκ λυθηκε το προβλημα, απλα ηθελε τους υποτιτλους να εχουν ελληνικο ονομα... αν και το αρχειο της ταινιας το αναγνωριζε κανονικα... τεσπα...

Τι εννοείς ελληνικό όνομα??? π.χ. Οσα_παίρνει_ο_Ανεμος.srt????

Παρέλαβα και εγώ σήμερα την 42LH5000. Από τα πρώτα που δοκίμασα ήταν να παίξω ένα .mkv αρχείο και ένα avi με ελληνικούς υπότιτλους. Και τα δύο έπαιξαν άψογα!
Η τηλεόραση δείχνει τα προσόντα της μόνο αν βάλεις να παίξει κάποιο HD αρχείο. Κανα 2 ώρες ασχολήθηκα μαζί της... τα υπόλοιπα στο άμεσο μέλλον...

Ακριβως...

Μου κάνει απίστευτη εντύπωση αυτό που λές!!!! Πώς αναγνωρίζει ελληνικά αρχεία? Και πόσο μάλιστα σε συνδιασμό με ένα αγγλικό αρχείο????
Τι να πώ...
:BXVZCBXZ6:

Αυτο το προβλημα το χει μονο στους υποτιτλους.

Δηλαδη αν εχω επιλεγμενη Γλωσσα την Ελληνικη για το "Συστημα", και παω στο USB να παιξω την ταινια, θα μου την εμφανισει σε οτι γλωσσα και αν ειναι ο τιτλος της. Αν ομως δεν ειναι στα Ελληνικο ο τιτλος των υποτιτλων τοτε δεν τους εμφανιζει, σαν να μην υπαρχουν.

Δηλαδη οτι γλωσσα συστηματος εχουμε, στην ιδια γλωσσα πρεπει να ειναι και ο ΤΙΤΛΟΣ των υποτιτλων (το περιεχομενο δεν παιζει ρολο σε τι γλωσσα ειναι...).

Απάντηση: LG 2009 series

καλησπερα
ειμαι νεος εδω και ηθελα να σας ρωτησω σκεφτομαι να αλλαξω την 21" crt philips και να παρω μια μεγαλυτερη τηλεοραση με hdmi
σημερα σε μια βολτα στο Mediamarkt ειδα την Lg 42PQ2000 στα 499 ευρω και μου γυαλισε το ματι... βασικα σκεφτομουν για 32αρα samsung μεχρι τα 400ευρω αλλα βλεπωντας την Lg κατι σκιρτισε μεσα μ... αποσταση θεασης περιπου 2,5 μετρα....
τι λετε? αξιζει? ειναι πολυ φθηνη για να ναι καλη?

σημ. για λιγο καιρο θα κοτσαρω το λαπιτοπι μου μεσω hdmi.. κι αργοτερα ισως φτιαξω ενα htpc για να ναι πιο "ωραιο" το σετακι... και υπαρχει κι ενα home cinema της sony DAV-DZ100 με 5+1 ηχεια .. πως θα τα συνδιασω ολα αυτα? υπαρχει περιπτωση ? το home cinema ντεν εχει hdmi παρα μονο scart...

ευχαριστω

Last edited:
Re: Απάντηση: LG 2009 series

Στα 499 δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα καλυτερο να αγορασεις...ασε που "home cinema" με τηλεοραση 32" αποτελει μαλλον ανεκδοτο...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 2009 series

Στα 499 δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα καλυτερο να αγορασεις...ασε που "home cinema" με τηλεοραση 32" αποτελει μαλλον ανεκδοτο...-bye-

τι ειναι καλυτερο ομως ?
μια 32" lcd ή η 42" plasma?
η αποσταση θεασεως θα ναι 2,5 μετρα περιπου και θα λειτουργει καποιες φορες παρεα με λαπιτοπι η htpc στο μελλον (τελος καλοκαιριου)

καπου διαβασα οτι οι plasma αν χαλασουν εκτος εγγυησης πανε για πεταμα γτ δν φτιαχνονται
ειναι συμφερουσα αγορα μια plasma η καλυτερα να πεσουμε σε 32" lcd δν θελω τπτ ιδιαιτερο... γι αυτο..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 2009 series

τι ειναι καλυτερο ομως ?
η αποσταση θεασεως θα ναι 2,5 μετρα περιπου και θα λειτουργει καποιες φορες παρεα με λαπιτοπι η htpc στο μελλον (τελος καλοκαιριου)

καπου διαβασα οτι οι plasma αν χαλασουν εκτος εγγυησης πανε για πεταμα γτ δν φτιαχνονται
ειναι συμφερουσα αγορα μια plasma η καλυτερα να πεσουμε σε 32" lcd δν θελω τπτ ιδιαιτερο... γι αυτο..

Καλησπέρα.

Από τα 2.5 μέτρα θα χρειαστείς 40-42 ίντσες. Σκοπός είναι να γεμίσουμε το μεγαλύτερο μέρος (όχι όλο) του οπτικού μας πεδίου.
Ξεκινάς από αυτό.
Εγώ 32" θα έπαιρνα μόνο για να έχω TV σε μια γωνία να παίζει τίποτε αναλογικά κανάλια την ώρα που έκανα άλλες δουλειές (π.χ. πλέξιμο :jester:).

Ίσως να κοίταζες καμιά 37''. Μεταξύ των δύο διαστάσεων θα επέλεγα 42''. Ότι και νά 'ναι, LG είναι και όχι μάρκα μ' έκαψες. Άλλωστε το είπες και μόνος σου ότι κάτι σκίρτησε μέσα σου.

-bye-

Απάντηση: LG 2009 series

ωραια
μπλεξιμο δν κανω παντως
το θεμα οτι ειναι plasma κι οχι lcd εχει καποιο προβλημα?
αυτο το οτι αν παθει κατι εκτος εγγυησης η plasma παει για φουντο στο Λευκο Πυργο ισχυει η οχι ?αυτο με ενδιαφερει το οτι αν παθει κατι σε καποιο χρονικο διαστημα ειτε εντος ειτε εκτος εγγυησης να μπορω να τη φτιαξω... και να μην κλαιω τα ευρω μου ...

κι αν θα μπορεσω να απολαυσω και τον ηχο απτο home cinema μου ... τωρα με την crt δεν μπορω ... δν ξερω γιατι... ισως αλλαξω και home cinema και παω σε κατι απλο (οικονομικο )με hdmi (εχετε τπτ τετοιο υποψιν?)

Last edited:
Re: Απάντηση: LG 2009 series

ωραια
μπλεξιμο δν κανω παντως
το θεμα οτι ειναι plasma κι οχι lcd εχει καποιο προβλημα?
αυτο το οτι αν παθει κατι εκτος εγγυησης η plasma παει για φουντο στο Λευκο Πυργο ισχυει η οχι ?αυτο με ενδιαφερει το οτι αν παθει κατι σε καποιο χρονικο διαστημα ειτε εντος ειτε εκτος εγγυησης να μπορω να τη φτιαξω... και να μην κλαιω τα ευρω μου ...

κι αν θα μπορεσω να απολαυσω και τον ηχο απτο home cinema μου ... τωρα με την crt δεν μπορω ... δν ξερω γιατι... ισως αλλαξω και home cinema και παω σε κατι απλο (οικονομικο )με hdmi (εχετε τπτ τετοιο υποψιν?)

Εάν πρόκειται να πάθει κάποια βλάβη οποιαδήποτε flat τηλεόραση (ανεξαρτήτως τεχνολογίας LCD ή Plasma) που έχει να κάνει με το panel της, τότε η επισκευή της είναι έτσι κι αλλιώς ασύμφορη.
Κανείς δεν μπορεί να φτιάξει μέρος του panel. Αυτό αλλάζει ολόκληρο.
Η εγγύηση απ' όσο ξέρω καλύπτει και το panel σε όλες τις τηλεοράσεις.

Για το Home Cinema μπορείς να ανοίξεις topic στη σχετική κατηγορία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 2009 series

τι ειναι καλυτερο ομως ?

Για διαβασε εντυπωσεις για την μεγαλυτερη αδερφη της PQ6000...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43438&page=8

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 2009 series

Για διαβασε εντυπωσεις για την μεγαλυτερη αδερφη της PQ6000...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43438&page=8

το διαβασα τ απογευμα...
ξαναπηγα στο mediamarkt με τον αδερφο (και συγκατικο) και την κολλητη του
απλα μειναν κι αυτοι με τη καθαροτητα και την τιμη .. εβλεπαν και τις 32αρες lcd απο διπλα και απλα ντεν... μονο ορισμενες με 1000+ γιουρος ειχα τα ιδια "προσοντα"
το θεμα ειναι οτι οκ αντε την πηραμε, η καλυτερη συνδεση θα ναι με ενα home cinema συστηματακι η μ ενα htpc (με blu ray αργοτερα)
να μην αγορασω αλλο home cinema system και παει χαμενο...

ευχαριστω και παλι

Δεν καταλαβαίνω το δίλημμα Home Cinema ή HTPC. Το πρώτο θα σου δώσει μέτρια αναπαραγωγή σε DVD και μέτριο ήχο (αν μιλάμε για κάποιο εισαγωγικό σετάκι σαν αυτό που έδωσες), ενώ το HTPC θα χρησιμοποιείται σαν πηγή για ότι υλικό video/audio θες να παίζεις, αλλά θα χρειάζεσαι ενισχυτή, ηχεία κλπ. Εννοείται πως η δεύτερη λύση είναι καλύτερη, αλλά κοστίζει και περισσότερο.