---LG 2009 series---

Re: LG 2009 series

Πάλι τηλεόραση θα πάρετε βρε ? Πέρυσι πήρατε :flipout:

Εδώ μερικές photo της ναυαρχίδας των LCD. Πολύ όμορφη σχεδίαση και τα χειριστήρια όλα τα λεφτά :a0210:

lg-9500-1.jpg

lg-9500-9.jpg

lg-9500-2.jpg

lg-9500-4.jpg

lg-9500-10.jpg

lg-box-3.jpg

http://www.fullhd.gr/index.php/lcd-tv/2008-03-05-01-46-47/945-lg-55lh9500

εντυπωσιακη αλλα ποσο θα παει το μαλι?

εντυπωσιακη αλλα ποσο θα παει το μαλι?

Δεν έχω ιδέα, αλλά η LG μας έχει συνηθίσει σε καλές τιμές.

Επίσης μια παράκληση, μην κάνετε quote και τις φώτο γιατί γίνεται δυσανάγνωτο το νήμα :a0210:

Ποτε νομιζεται οτι θα ερθουν στην Ελλαδα?
Ημουν ετοιμος να παρω την LG7000 thn 37αρα αλλα μου επαν πως παει για καταργηση και ειδα τα νεα μοντελα και ειναι πραγματικα απιστευτες!!!
Αλλα αν ειναι αν καλοκαιριασει μεχρι να ερθουν δεν μπορω να περιμενω και ως που να πεσουν οι τιμες!-bye-

Ποτε νομιζεται οτι θα ερθουν στην Ελλαδα?
Ημουν ετοιμος να παρω την LG7000 thn 37αρα αλλα μου επαν πως παει για καταργηση και ειδα τα νεα μοντελα και ειναι πραγματικα απιστευτες!!!
Αλλα αν ειναι αν καλοκαιριασει μεχρι να ερθουν δεν μπορω να περιμενω και ως που να πεσουν οι τιμες!-bye-

άλλες είναι να έρθουν απρίλιο-μάιο και άλλες καλοκαίρι.. ενδιαφέρεσαι για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο;;;

Βασικα εγω εωδιαφερομουν για την LG 7000 των 37 ιντσων αλλα ακουσα οτι θα καταργηθει και λεω μηπως δεν βγηκε καλο το συγκεκριμενο μοντελο.τωρα δεν ξερω ποια αλλη να παρω το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω LG kai 37 ιντσες.Εσυ εχεις να προτεινεις καμια καλη μεχρι τα 800 ευρω περιπου?Αξιζει να περιμενω μεχρι το Πασχα ι οταν βγουν αυτες θα ειναι και απλησιαστες σε τιμες?

Βασικα εγω εωδιαφερομουν για την LG 7000 των 37 ιντσων αλλα ακουσα οτι θα καταργηθει και λεω μηπως δεν βγηκε καλο το συγκεκριμενο μοντελο.τωρα δεν ξερω ποια αλλη να παρω το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω LG kai 37 ιντσες.Εσυ εχεις να προτεινεις καμια καλη μεχρι τα 800 ευρω περιπου?Αξιζει να περιμενω μεχρι το Πασχα ι οταν βγουν αυτες θα ειναι και απλησιαστες σε τιμες?

κοίτα η LG πάντα ακολουθούσε καλύτερη τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με τον ανταγωνισμό, οπότε απλησιαστες δεν θα είναι. Επίσης, αν σε ενδιαφέρει η LG7000 μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο παρακάτω θέμα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=31963 για να έχεις μια πιο σφαιρική άποψη. Εγώ, προσωπικά, περιμένω τις νέες LG και τις SONY W5500 για να προχωρήσω σε αγορά. Αλλά γιατί 37 ίντσες;;; Υπάρχει περιορισμένος χώρος;; Τι απόσταση θέασης θα έχεις;;;-bye-

ε κοιτα γυρω στα 2 μετρα δεν ειναι και πολυ μεγαλο το σαλονι μας.Απλα θελω να ξερω αν ειναι καλη η 7000 το thread το εχω δει ο καθενας λει τα δικα του σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι.Δηλαδη η 7000 θα υπολειπεται σε χαρακτηριστικα απο τις νεες που θα βγουν?

ε κοιτα γυρω στα 2 μετρα δεν ειναι και πολυ μεγαλο το σαλονι μας.Απλα θελω να ξερω αν ειναι καλη η 7000 το thread το εχω δει ο καθενας λει τα δικα του σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι.Δηλαδη η 7000 θα υπολειπεται σε χαρακτηριστικα απο τις νεες που θα βγουν?

καλό θα ήταν να τη δεις από κοντά. οι καινούριες που θα κυκλοφορήσουν απ' όσο ξέρω υποστηρίζουν την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο από τη usb θύρα και γενικότερα θα είναι βελτιωμένες σε σχέση με την προηγούμενη σειρά. Όπως σου είπα όμως, καλό θα ήταν να δεις την 7000 από κοντά, να ασχοληθείς με διάφορες ρυθμίσεις της και να αποφασίσεις..

την ειδα και μου αρεσε σαν στηλ εχει ωραιο design και μαρεσει περισοοτερο απο την 6000,σημερα θα παω στο media markt γιατι νομιζω εκει ειναι φθηνοτερη.αν την παρω ελπιζω να μην το μετανιωσω οταν βγουν οι καινουργιες.Α και κατι αλλο μεσω του net τιν βρηκα σχετικα φθηνα 728 ευρω αλλα δεν ξερω απο ποιο shop ειναι αξιοπιστα? πχ το shop 21 η το you store?

Medimarkt = Φαρμακείο.

You.gr = Μαγαζί της Infoquest, έχει 4-5 κανονικά καταστήματα στην Αθήνα.

Παιδια οσοι μπορειται καντε υπομονη (θα οργανωσουμε μαζικη αγορα -POWER BUY).Σε σημερινη επικοινωνια με την εταιρια , μου ανεφεραν οτι οι αφιξεις των νεων μοντελων θα γινει τελη Απριλιου (οχι για τιμες δεν ξερουν τιποτε ακομη )

σημερα παω mediamarkt εδω στην θεσσαλονικη να δω αν την εχει την 37αρα και σε καλη τιμη την παιρνω απευθειας αλλιως μπορει να περιμενω.δηλαδη η μονη διαφορα με τα νεα μοντελα θα ειναι στο design ι και στα επιπλεον χαρακτηρηστικα?

σημερα παω mediamarkt εδω στην θεσσαλονικη να δω αν την εχει την 37αρα και σε καλη τιμη την παιρνω απευθειας αλλιως μπορει να περιμενω.δηλαδη η μονη διαφορα με τα νεα μοντελα θα ειναι στο design ι και στα επιπλεον χαρακτηρηστικα?

είναι δυνατόν φίλε rebel88 η μόνη διαφορά τους να είναι το design? θα είχε κλείσει το μαγαζί αν ήταν έτσι...

δες στην αρχή του νήματος για τα χαρακτηριστικά των καινούργιων μοντέλων και δες εδώ για την προηγούμενη σειρά:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=31963

υποτίθεται θα λύσουν και κάποια προβληματάκια που είχαν στις προηγούμενες σειρές (και πιθανώς κάποια νέα προβληματα θα προκύψουν στις νέες)...

ρε παιδια εγω δεν ξερω πολλα απο τηλεορασεις ποιο πολυ ασχολουμαι με την εμφανιση της παρα με τα χαρακτηριστικα της ωστοσο θελω να εχει οπσδηποτε επιγειο ψηφιακο δεκτη,usb και να ειναι full HD.

Παιδια οσοι μπορειται καντε υπομονη (θα οργανωσουμε μαζικη αγορα -POWER BUY).Σε σημερινη επικοινωνια με την εταιρια , μου ανεφεραν οτι οι αφιξεις των νεων μοντελων θα γινει τελη Απριλιου (οχι για τιμες δεν ξερουν τιποτε ακομη )

συγνώμη που ρωτάω αλλά εσύ δεν ξεκίνησες και το power buy που ολοκληρώνεται σήμερα για τις 7000? είσαι ο λαγός στον μαραθώνιο ε? δίνεις ρυθμό? Δεν το λέω καθόλου με ύφος χαμογελαστός το λέω.Έχεις το μικρόβιο και εσύ,και εγώ το ίδιο!-bye-

σπυρο μαζι σου απο τωρα...

παιδια ακυρο την 7000 δεν την βρισκω πουθενα μονο ο σαραφιδης την ειχε και αυτη ηταν η εκθεσιακη και θα μου την αφηνε στα 790 ευρω.στα expert μου ειπα μετα τισ 9 μαρτιου θα αρχιζουν να φερνουν τα νεα μοντελα LGLH4000 αλλα απο τιμες δεν ξερω

Τελικα το αποφασισα θα περιμενς τα νεα μοντελα της LG αλλα θελω να μου προτεινεται ποια ειναι τα καλυτερα.θα δωσω που θα δωσω λεφτα ας περιμενω να παρα μια καλη Tv!!!