Re: LG 2009 series
Για 60 ίντσες και πλάσμα είναι πολύ καλή η κατανάλωση..
Για 60 ίντσες και πλάσμα είναι πολύ καλή η κατανάλωση..
Πάλι τηλεόραση θα πάρετε βρε ? Πέρυσι πήρατε
Εδώ μερικές photo της ναυαρχίδας των LCD. Πολύ όμορφη σχεδίαση και τα χειριστήρια όλα τα λεφτά :a0210:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.fullhd.gr/index.php/lcd-tv/2008-03-05-01-46-47/945-lg-55lh9500
εντυπωσιακη αλλα ποσο θα παει το μαλι?
Ποτε νομιζεται οτι θα ερθουν στην Ελλαδα?
Ημουν ετοιμος να παρω την LG7000 thn 37αρα αλλα μου επαν πως παει για καταργηση και ειδα τα νεα μοντελα και ειναι πραγματικα απιστευτες!!!
Αλλα αν ειναι αν καλοκαιριασει μεχρι να ερθουν δεν μπορω να περιμενω και ως που να πεσουν οι τιμες!![]()
Βασικα εγω εωδιαφερομουν για την LG 7000 των 37 ιντσων αλλα ακουσα οτι θα καταργηθει και λεω μηπως δεν βγηκε καλο το συγκεκριμενο μοντελο.τωρα δεν ξερω ποια αλλη να παρω το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω LG kai 37 ιντσες.Εσυ εχεις να προτεινεις καμια καλη μεχρι τα 800 ευρω περιπου?Αξιζει να περιμενω μεχρι το Πασχα ι οταν βγουν αυτες θα ειναι και απλησιαστες σε τιμες?
ε κοιτα γυρω στα 2 μετρα δεν ειναι και πολυ μεγαλο το σαλονι μας.Απλα θελω να ξερω αν ειναι καλη η 7000 το thread το εχω δει ο καθενας λει τα δικα του σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι.Δηλαδη η 7000 θα υπολειπεται σε χαρακτηριστικα απο τις νεες που θα βγουν?
σημερα παω mediamarkt εδω στην θεσσαλονικη να δω αν την εχει την 37αρα και σε καλη τιμη την παιρνω απευθειας αλλιως μπορει να περιμενω.δηλαδη η μονη διαφορα με τα νεα μοντελα θα ειναι στο design ι και στα επιπλεον χαρακτηρηστικα?
Παιδια οσοι μπορειται καντε υπομονη (θα οργανωσουμε μαζικη αγορα -POWER BUY).Σε σημερινη επικοινωνια με την εταιρια , μου ανεφεραν οτι οι αφιξεις των νεων μοντελων θα γινει τελη Απριλιου (οχι για τιμες δεν ξερουν τιποτε ακομη )
Παιδια οσοι μπορειται καντε υπομονη (θα οργανωσουμε μαζικη αγορα -POWER BUY).Σε σημερινη επικοινωνια με την εταιρια , μου ανεφεραν οτι οι αφιξεις των νεων μοντελων θα γινει τελη Απριλιου (οχι για τιμες δεν ξερουν τιποτε ακομη )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.