---LG 2009 series---

Re: LG 2009 series

ξερει κανεις ποτε θα βγει η 47lg9000???ημουνα ετοιμος να παρω την 7000 αλλα αφου σκανε μυτη τωρα τα νεα μοντελα λεω να περιμενω κανα μηνα ακομα.δεν εγινε και τιποτα!!!

η LH9000 χλωμο εως καταχλωμο να ειναι στα επιπεδα τιμων της 7000

Αν οντως εχει τετοια δυνατοτητα δεν θα χρειαζεται εξωτερικος δεκτης.

λαθος εκανα ηθελα να γραψω για την 47LH4000.
παντως δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα τα στοιχεια που δινονται σαν χαρακτηριστικα απο το perfect shop.

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?26426

για δες στο www.bch.gr την έχει φέρει και έχει άλλα χαρακτηριστικά σαν την 7000 είναι περίπου

τελικα συμφωνα με την lg.uk και η σειρα 4000 αλλα και η 7000 υποστηριζουν mpeg4.
οποτε με βλεπω για την 47LH7000.

Περιμένετε να μπουν τα νέα μοντέλα στο site της Ελληνικής LG να δούμε χαρακτηριστικά κλπ και από τότε αρχίζει η διαθεσιμότητα στην Ελλάδα για την εταιρία όπως το έχει καθιερώσει.

Oπότε τότε με απλό τηλεφωνο στο κέντρο εξυπηρέτισης μπορεί να ρωτήσει κανείς ότι θέλει .Ως τότε από υποθέσεις και διαφημίσεις για κράκτη ότι φέρνουν κάποιοι άμεσα την τελευταία τεχνολογία,έχει γίνει πια:guitarist:....

Την 7000 σε τι τιμη την βλεπεται γιατι και μενα ειναι η μονη που μαρεσει αλλα δεν εχει βγει ακομα σε κανα shop στο net δηαδη να υποθεσω οτι θα αργησει να βγει.

Την 7000 σε τι τιμη την βλεπεται γιατι και μενα ειναι η μονη που μαρεσει αλλα δεν εχει βγει ακομα σε κανα shop στο net δηαδη να υποθεσω οτι θα αργησει να βγει.

εγώ υποθέτω ότι η τιμή της θα κυμανθεί γύρω στα 1200-1300 για τις 42".

Καμία εκτήμιση για το πότε θα έρθουν και οι Plasma?

Αρα για την 37 αρα που θελω κανα 1000 ευρω! μαλλον ετσι θα επιλεξω την 37LGLH4000.Να ρωτησω, στα χαρακτηριστικα που´αναφερουν ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη εννοουν οτι θα μπορω να πιανω τα ψηφιακα καναλια της ερτ(σπορ+) αυτοματα? ή θα πρπει να παρω και κανα εξοπλισμο ακομα?

Αρα για την 37 αρα που θελω κανα 1000 ευρω! μαλλον ετσι θα επιλεξω την 37LGLH4000.Να ρωτησω, στα χαρακτηριστικα που´αναφερουν ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη εννοουν οτι θα μπορω να πιανω τα ψηφιακα καναλια της ερτ(σπορ+) αυτοματα? ή θα πρπει να παρω και κανα εξοπλισμο ακομα?

δεν χρειάζεσαι κάποιο επιπλέον εξοπλισμό.

http://www.skroutz.gr/s/72569/LG-37LH4000-37%22.html?keyphrase=37LH4000

Kαλα θα περιμενω..να δουμε τι κανουν και οι panasonic..

χτες στο skroutz εμφανίστηκε και νέο κατάστημα και μάλιστα με άμεσα διαθεσιμη (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό) την LH4000 και σε πολύ καλή τιμή. (βλέπε screenshot)

σήμερα όμως άλλαξε τις τιμές αν δείτε και πέρασε δευτερο.

έχω μπερδευτεί και γω αρκετά. τόσο καιρό διάβαζα για την lg7000 και είχα σχεδόν αποφασίσει. τώρα αλλάζουν τα δεδομένα και δεν ξέρω τι να κάνω. να περιμένω λίγο ακόμα να δω που θα κυμανθεί η LH7000? εκτός του bluetooth και του divx HD από τη usb έχει άλλες διαφορές?

χτες στο skroutz εμφανίστηκε και νέο κατάστημα και μάλιστα με άμεσα διαθεσιμη (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό) την LH4000 και σε πολύ καλή τιμή. (βλέπε screenshot)

σήμερα όμως άλλαξε τις τιμές αν δείτε και πέρασε δευτερο.

έχω μπερδευτεί και γω αρκετά. τόσο καιρό διάβαζα για την lg7000 και είχα σχεδόν αποφασίσει. τώρα αλλάζουν τα δεδομένα και δεν ξέρω τι να κάνω. να περιμένω λίγο ακόμα να δω που θα κυμανθεί η LH7000? εκτός του bluetooth και του divx HD από τη usb έχει άλλες διαφορές?

ειναι πιο λεπτη ,εχει ψηφιακο δεκτη mpeg4,και πιθανον να μην εχει τα προβληματα που εχουν παρουσιαστει στην LG7000

ειναι πιο λεπτη ,εχει ψηφιακο δεκτη mpeg4,και πιθανον να μην εχει τα προβληματα που εχουν παρουσιαστει στην LG7000
έχω την εντύπωση ότι όλες οι LH έχουν δέκτη mpeg4, κάνω λάθος?
το design δεν με ενδιαφέρει τόσο, ίσα ίσα που δεν μου αρέσει πολύ η lh7000

Η LH7000 ειναι απλα τελεια σε σχεση με τα αλλα μοντελα 4000 5000 τα οποια ειναι πολυ πλατια εχουν widescreen.Αλλα απο τι ειδα σε ενα shop στην αγγλια η 37 αρα εχει περιπου 900 pounds ακομα περισσοτερα σε ευρω δηλαδη στην Ελλαδα οατν εχρθει θα ειναι αρκετα ακριη αλλα ειναι η μονη που συνδυαζει ολα τα χαρακτηριστικα και ειναι τοσο λεπτη,οποιος μαθει καμια πληροφορια για την 7000 απο καποιο μαγαζι ας γραψει.LH70_45_Red_5th.jpg

LH70_back_Red_5th.jpg

LH70_Close up1_5th.jpg

LH70_R_Black 2.jpg

LH70_Red_5th.jpg