---LG 2009 series---

Re: LG 2009 series

Πολύ καλά συμπεράσματα γενικά. Οι σειρές του 2008 ήταν σημαντικά βελτιωμένες σε σχέση με τις προηγούμενες πλάσμα της LG και οι φετινές είναι ακόμα (λίγο) καλύτερες.

Για το THX έχεις απόλυτο δίκιο Κώστα (και λίγα λες). Απαράδεκτο να έχουν κλειδωμένα τα brightness και contrast σε αυτό το mode. Έχω την εντύπωση πως μόνο για το αυτοκόλητο νοιάστηκαν. Όποιος δεν έχει πρόβλημα με το μαύρο τους, βουρ για την PS7000 :a0210:.

Μπραβο στην LG που προσφερει μια πολυ καλη τηλεοραση σε τοσο χαμηλη τιμη...μηπως να διοργανωσουμε κανα powerbuy?:flipout:

ΥΓ.To βιντεο review το ειδατε? Αυτος ο Phil Hinton εχει αστεια Σκοτσεζικη προφορα...:D

lg LH7000 στημενη στο mall/πλασιο....οποιος θελει παει και τη βλεπει...δε με ενθουσιασε

lg LH7000 στημενη στο mall/πλασιο....οποιος θελει παει και τη βλεπει...δε με ενθουσιασε

Δώσε λίγες πληροφορίες ακόμη όταν λες δεν σε ενθουσίασε.

Την είδες με σήμα HD; Με SD, με αναλογικά κανάλια, με τι; Έπαιξες καθόλου μαζί της;

Ρωτάω γιατί είναι υποψήφια... .

Guys, εχετε καμια ιδεα που κυμενεται το input lag απο PS3/PC και τι πανελ φοραει η 42LH5000 ή γενικοτερα αυτη τη σειρα?

Συνηθως οι μεσαιες-ανωτερες σειρες της LG "φορανε" τα δικα της πανελ , δηλαδη S-IPS οποτε μαλλον για τετοιο την κοβω.

Οι φθηνες φορανε Ταιβανεζικα (CMO , AUO) οπως συμβαινει και με τους περισσοτερους κατασκευαστες.

Για το output lag δεν ξερω γιατι εξαρταται απο την επεξεργασια και πρεπει να περιμενουμε να την δοκιμασει καποιος στον τομεα αυτο.

Τελικά το απόλυτο value for money μάλλον θα είναι η PS6000. Ίδια με την 8 και την 7 πλην Bluetooth και με ένα HDMI λιγότερο. Αλλά δεν βλέπω τιμές στο skroutz.

Τελικά το απόλυτο value for money μάλλον θα είναι η PS6000. Ίδια με την 8 και την 7 πλην Bluetooth και με ένα HDMI λιγότερο. Αλλά δεν βλέπω τιμές στο skroutz.

Μπορεί η αντιπροσωπεία να φέρει μόνο την μία εκ των δύο (6000 κ' 7000) από την στιγμή που οι διαφορές είναι σχεδόν αμελητέες. Νομίζω όμως πως το ίδιο θα ισχύει και για την τιμή.

Να ρωτησω και κατι αλλο ρε παιδια, ειδα στο manual της LH5000 και ελεγε οτι δεν υποστιριζει DTS. Εμενα που τα περισσοτερα mkv αρχεια μου ειναι με DTS ηχο... τι θα κανω?

Ναι λεω οταν θα ειναι να τα αναπαραγαγω απο τον εξ. σκληρο μου/usb... τι θα πρεπει να κανω?

Πιθανώς να χρειαστείς ενισχυτή σε αυτή τη περίπτωση.

Ναι λεω οταν θα ειναι να τα αναπαραγαγω απο τον εξ. σκληρο μου/usb... τι θα πρεπει να κανω?

μετατροπή του ήχου με το popcorn mkv audio converter....

Multimedia δυνατοτητες , ομορφα μενου και σχεδιαση και αξιοπρεπης εικονα συνθετουν ενα πολυ δυνατο συνολο.

Ουσιαστικα το μονο αρνητικο που εχω διαβασει ειναι το image retention που ειναι εμφανες τουλαχιστον τις πρωτες ωρες ζωης του πανελ.

Ισως μπορει καποιος κατοχος LG (underdog?) να μας πει μετα απο ποσες ωρες εξαφανιζεται το φαινομενο αυτο η αν παραμενει εστω και ως αμυδρα "ιχνη".-bye-

Συνολικα παντως με 90% βαθμολογια στην εικονα ξεπερνα πολυ ακριβοτερες τηλεορασεις συμπεριλαμβανομενων και των περυσινων πλασμα της Panasonic.