---LG 2009 series---

Re: LG 2009 series

Μαλιστα , ουτε λιγο ουτε πολυ η SL8000 πηρε καλυτερη βαθμολογια απο W5500 , G15 , B550 και αλλες...τωρα παλι εγω γιατι νομιζω οτι το αποτελεσμα ειναι λιγο κουφο?:flipout:-bye-

Παντως ειχαν προειδοποιησει απο την προηγουμενη εβδομαδα οταν εβαλαν στην 32PFL7404 βαθμολογια 8,7...:BDGBGDB55:

Άμα περιμένουμε αξιοπιστία από τα review sites, σωθήκαμε... -bye-

Η 8000 ειναι 200hz και δεν ειναι led.H 9000 ειναι led και 100hz

Εμ, δε γίνεται ΚΑΙ local dimming ΚΑΙ scanning backlight...

Παραγίνεται πολύπλοκο το θέμα μετά... :flipout:

Παραγίνεται πολύπλοκο το θέμα μετά... :flipout:

:flipout:
Να σκεφτουμε μονο οτι ειχαν προβληματα στα 100hz σκετα ...
Σκεψου πανικο να επρεπε να αναβοσβηνει ο φωτισμος για τα "200 hz" effect και για το local dimming ...
Θα ηταν η νεα σειρα Disco Tv !
:flipout::flipout:

Last edited:

H 9704 δεν εχει και τα δυο μαζι?

Εγω τα ελεγα οτι local dimming και 200 Hz και φωτακια (ambilight) γινεται αχταρμας η τηλεοραση στο τελος...

Ασε που οσο πιο πολυπλοκη ειναι μια τηλεοραση τοσο μικροτερη αξιοπιστια εχει...

Last edited:

H 9704 δεν εχει και τα δυο μαζι?

Εγω τα ελεγα οτι local dimming και 200 Hz και φωτακια (ambilight) γινεται αχταρμας η τηλεοραση στο τελος...

Ασε που οσο πιο πολυπλοκη ειναι μια τηλεοραση τοσο μικροτερη αξιοπιστια εχει...

Ναι έχει και τα 2 μαζί...
Φυσικά εγώ ότι η πρόοδος είναι αχταρμάς, δεν θα συμφωνήσω.
Εμένα το ότι LED+local dimming δίνει καλύτερη αντίθεση και στάθμη μαύρου και από κούρο, δεν με αφήνει αδιάφορο...

Ναι έχει και τα 2 μαζί...
Φυσικά εγώ ότι η πρόοδος είναι αχταρμάς, δεν θα συμφωνήσω.
Εμένα το ότι LED+local dimming δίνει καλύτερη αντίθεση και στάθμη μαύρου και από κούρο, δεν με αφήνει αδιάφορο...

Καλυτερo μαυρο και αντιθεση απο Kuro?

Στο cnet παντως για την LH9000 εγραψαν οτι δεν φτανει οχι μονο την Kuro αλλα ουτε την Panasonic G10 (και την Sony X4500) σε πραγματικες συνθηκες...

Εκτος και βλεπουμε μαυρες οθονες και κοροιδευομαστε οτι εχουμε το "τελειο μαυρο"...και στην συνεχεια σε πραγματικο υλικο τα "φωτοστεφανα" πανε συννεφο...

Καλυτερo μαυρο και αντιθεση απο Kuro?

Στο cnet παντως για την LH9000 εγραψαν οτι δεν φτανει οχι μονο την Kuro αλλα ουτε την Panasonic G10 (και την Sony X4500) σε πραγματικες συνθηκες...

Εκτος και βλεπουμε μαυρες οθονες και κοροιδευομαστε οτι εχουμε το "τελειο μαυρο"...και στην συνεχεια σε πραγματικο υλικο τα "φωτοστεφανα" πανε συννεφο...

Όπως είπε και ο Κώστας, δεν χρειάζεται να πω ποια είναι η κούρο:

069_P1230382.JPG

Όσο για τα φωτοστέφανα, τα προτιμώ από το clouding και το μαύρο-γκρι μόλις σβήσουν τα φώτα.
Και δεν αναφέρομαι στην 9000 (ξέρεις δεν ασχολούμαι με LG -bye-).
Τελικά βρέθηκε αν η 9000 έχει local dimming?

Για να μην θυμίσω την σύγκριση Β8000 - 9704:

010_P1230457.JPG

Πόσοι πραγματικά προτιμάνε το clouding/μαύρο της Β8000 (αριστερά) από το "φωτοστέφανο" της 9704;

Θα ειχε ενδιαφερον να βλεπαμε πως δειχνει το "Sin city" η 9704 , κριμα που δεν γυρισαν σε video στο Fullhd.gr οπως εγινε με τις αλλες τηλεορασεις... -bye-

Eνδιαφέρον έχει το γεγονός πως η KURO των Πολωνών έχει ίδιο μαύρο με τη Samsung... :chinscratch: :flipout:

Καλό θα ήταν η κουβέντα για την Philips να συνεχίσει στο αντίστοιχο νήμα, καθώς έχει αρχίσει να δημιουργείται σύγχυση ως προς τις δυνατότητες της LG... :D -bye-

Last edited:

Φυσικά και θα ήταν, και μάλιστα σε αντιδιαστολή με άλλες (hi end) τηλεοράσεις.
Όπως επίσης καλό θα ήταν να την δούμε να παίζει και εμείς (πήξαμε στα reviews)...

Για το fullhd έχω χάσει επεισόδια. Έβαζε βιντεάκια από τις τηλεοράσεις;

Eνδιαφέρον έχει το γεγονός πως η KURO των Πολωνών έχει ίδιο μαύρο με τη Samsung... :chinscratch: :flipout:

Καλό θα ήταν η κουβέντα για την Philips να συνεχίσει στο αντίστοιχο νήμα, καθώς έχει αρχίσει να δημιουργείται σύγχηση ως προς τις δυνατότητες της LG... :D -bye-

Φαντάζομαι μιλάμε για διαφορετικούς χρόνους έκθεσης.
Αυτά για την 9704 τα έχουμε πει πολλές φορές ήδη. Τα έβαλα γιατί κοντεύουμε να απαξιώσουμε το local dimming έτσι που πάμε... -bye-

Αυτό που λες για το μπέρδεμα με την LG είναι ολόσωστο (ΔΕΝ είναι η 9000 στις φωτογραφίες).

Και τελικά, μάθαμε αν η 9000 έχει local dimming; Είναι επιβεβαιωμένο;
(Γιατί θυμάμαι αντικρουόμενες απόψεις στα διάφορα reviews...)

Αφου το νημα αφορα τις LG βαζω το video της Ps8000...

Φαντάζομαι μιλάμε για διαφορετικούς χρόνους έκθεσης.
Αυτά για την 9704 τα έχουμε πει πολλές φορές ήδη. Τα έβαλα γιατί κοντεύουμε να απαξιώσουμε το local dimming έτσι που πάμε... -bye-

Εγω μαλλον επαναφερω στην πραγματικοτητα αυτους που θεοποιουν μια τεχνολογια που ειναι ακομη στα πρωτα της σταδια παρα απαξιωνω...-bye-

Και τελικά, μάθαμε αν η 9000 έχει local dimming; Είναι επιβεβαιωμένο;
(Γιατί θυμάμαι αντικρουόμενες απόψεις στα διάφορα reviews...)

Βάσει LG Γερμανίας, η LH9000 έχει local dimming + scanning backlight (full LED + TruMotion 200Hz), ενώ οι LS9000/9500 είναι σχεδίασης πλαϊνών LED χωρίς local dimming (slim LED) με την πρώτη να είναι στα 100 και την δεύτερη στα 200Hz...

:flipout:
Να σκεφτουμε μονο οτι ειχαν προβληματα στα 100hz σκετα ...
Σκεψου πανικο να επρεπε να αναβοσβηνει ο φωτισμος για τα "200 hz" effect και για το local dimming ...
το dimming ειναι που καποιες στιγμες η οθονη γινεται ποιο φωτεινη και μετα επανερχεται στα κανονικα επιπεδα? Γιατι γινεται? ποτε γινεται?