δοκιμασε και το 0413στην lg32ld420 όταν βγει το παραθυράκι για τον κωδικό τί βάζουμε?? 0000??
Δοκιμασε να κατεβασεις απο δωεγω μόλις χακάρησα την 450 με λεντακι που έβαλα σύμφωνα με το βιντεο.
ολα ΟΚ
Ενεργοποίησα divx και THX.
Τωρα ψαχνω full hd βιντεο για δοκιμή.
Που να βρω υλικό και σε τι format;
Γιατί το hacking δεν μπορεί να γίνει με το γνήσιο χειριστήριο της LG, αλλά χρειάζεται universal;
??????????????????
Αν έχω μια ταινία σε dvd πως συμφέρει να την περάσω σε στικάκι για να παίξει μέσω usb;
Σε το φορματ και με ποιό προγραμματάκι; Χώρο στο στικάκι έχω πολύ! Μήπως είναι προτιμότερο να το κάνω με εξωτερικό δίσκο; Δεν θέλω απώλεια ποιότητας.
Εχω κολλήσει την οθόνη στον τοίχο σχεδόν και δεν δίνει εύκολα πρόσβαση στο πίσω μέρος ώστε να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη είσοδο. Μήπως συμφέρει να την ξεκουμπώσω από τον τοίχο και να της βάλω μόνιμα ένα πχ dvi καλώδιο που ή άκρη του θα είναι ελέυθερη όποτε θέλω να συνδέω ένα dvd player ή ένα laptop;
Παιδιά μια βοήθεια προσπαθώ επι ώρες να καταφέρω το hack με το IR led απο το control του dvd μου αλλά τίποτα. Μήπως γίνεται να μου πείτε λίγο πιο αναλυτικά πως να βάλω τα καλώδια απο το jack στο led?
Μέχρι εξής έχω κάνει:
στο βύσμα 3,5 είναι να περάσω απο τα δυο μικρά pin ξεχωριστά καλώδια τα οποία μετά τα ακουμπάω στα άκρα του led εναλλάξ
Προβληματισμός. Χρειάζεται γείωση (το μακρύ pin του 3,5) να ακουμπάει κάπου στο led ?
Αν μπορεί κάποιος ενα απλό σχεδιάγραμμα με τα καλώδια και τις συνδέσης του.
Σε κάποια στιγμή και ενω παίζοντας το wav μου εμφανίστηκε ένα παράθυρο που έλεγε ΕΖ ADJUST.
ευχαριστώ και ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός.
btw
Μοντέλο : Μ2394D
Έκδοση : 3.15.1
Αν έχω μια ταινία σε dvd πως συμφέρει να την περάσω σε στικάκι για να παίξει μέσω usb;
Σε το φορματ και με ποιό προγραμματάκι; Χώρο στο στικάκι έχω πολύ! Μήπως είναι προτιμότερο να το κάνω με εξωτερικό δίσκο; Δεν θέλω απώλεια ποιότητας.
Εχω κολλήσει την οθόνη στον τοίχο σχεδόν και δεν δίνει εύκολα πρόσβαση στο πίσω μέρος ώστε να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη είσοδο. Μήπως συμφέρει να την ξεκουμπώσω από τον τοίχο και να της βάλω μόνιμα ένα πχ dvi καλώδιο που ή άκρη του θα είναι ελέυθερη όποτε θέλω να συνδέω ένα dvd player ή ένα laptop;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.