Ρε παιδιά τα έχω ζυγίσει τα πράγματα.. Με την Crt το xbox 360 δείχνει χειρότερο και από PS2.
Οικονομικό πρόβλημα δεν έχω... Προς θεού δεν είμαι ηλίθιος να πάω να δώσω λεφτά ενώ δε μου περισσεύουν.
Απλά την απόψη σας ζήτησα μήπως στα ίδια λεφτά υπήρχε κάτι που να αξίζε περισσότερο.
Οι περισσότεροι, αντι να μου πειτε, για το value for money που ζήτησα, μου λέτε να πάρω καμιά crt που ναι προς απόσυρση να κάνω τη δουλειά μου και άλλα τέτοια.
καλυτερα να περιμενεις τη στιγμη που θα εισαι σε θεση να κανεις "ουσιαστικο βημα"...
Δεν είμαι διατεθημένος να δώσω παραπάνω λεφτά για τηλεόραση. Οταν με το καλό γίνω εργένης επαγγελματίας τότε θα πάρω μια 40"full hd να την χαίρομαι. Ξέρω μέχρι που είμαι διατεθημένος να δώσω και τι να περιμένω απ'αυτό που θα πάρω. Δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα πάρω την super duper hyper LCD.
Nα παίζω Χbox θέλω ο άνθρωπος και να βλέπω hd ταινίες. Πράγματα τα οποία ΔΕΝ μπορείς να κάνεις με CRT. Απλά τα πράγματα.
Τελικό ερώτημα...
Θέμα value for money καθαρά... Αξίζει τόσο πολύ τα 150 ευρά επιπλέον η R86 έναντι της S81B?? Kάποιος που να έχει άποψη επί του θέματος ας με βοηθήσει να επιλέξω.
Επειδή τις τηλεοράσεις τις είδα σε διαφορετικά καταστήματα με άθλια, μοιρασμένα σήματα ας βοηθήσει κάποιος που τις έχει δει σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας.
Και κάτι άλλο. Γιατί στο praktiker έχει 1 χρόνο εγγύηση η Samsung ενώ στο Public για την s81b μου είπαν 2 χρόνια???