LG 32" LCD LC41 Αξίζει....???

Θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει ...........:flipout::flipout:
Για πες μας εσυ τωρα , αξιζει τα 150 ευρα παραπανω η οχι ?
Αντε ξανάμανα καλοριζικη .-bye-

Ρε παιδιά σ'ένα άλλο φόρουμ ένας τύπος μου είπε ότι στην R86 δεν θα μπορώ να βλέπω HD ταινίες επειδή δεν υποστηρίζει HDCP... Αληθεύει?

Δλδ αν πάρω ένα Blue Ray drive για το PC ή ένα Playstation 3 δεν θα μπορώ να κάνω αναπαραγωγή BlueRay ταινιών σε high definition (720p) ????

Τι διάολο παίζει μ'αυτό το HDCP.. Μόνο για τις κάρτες γραφικών νόμιζα ότι ήταν αυτό....

Ωραία... πήρα μία τηλεόραση που δεν θα παίζει τα καινούρια Bluray και HD DVD....

Μπαίνει σε αγγελία από σήμερα.. 2 μέρες πρόλαβα να την "τιμήσω"...

Ρε παιδιά σ'ένα άλλο φόρουμ ένας τύπος μου είπε ότι στην R86 δεν θα μπορώ να βλέπω HD ταινίες επειδή δεν υποστηρίζει HDCP... Αληθεύει?

Δλδ αν πάρω ένα Blue Ray drive για το PC ή ένα Playstation 3 δεν θα μπορώ να κάνω αναπαραγωγή BlueRay ταινιών σε high definition (720p) ????

Τι διάολο παίζει μ'αυτό το HDCP.. Μόνο για τις κάρτες γραφικών νόμιζα ότι ήταν αυτό....

πές του τύπου οτι είπε μεγάλη βλακεία!!!

Technical Details for Samsung LE32R86BD
Product Description Samsung LE32R86BD - 32" LCD TV
Product Type LCD TV
Diagonal Size 32" - widescreen
Dimensions (WxDxH) 80 cm x 25.2 cm x 58.1 cm - with stand
Weight 13.1 kg
Colour Black
Digital Television Certification HD ready
Resolution 1366 x 768
Display Format 720p
Input Video Formats 480p, 720p, 1080i, 480i, 576i, 576p
PC Interface VGA (HD-15), HDMI
HDCP Compatible Yes
Technology TFT active matrix
Progressive Scan Yes
Image Aspect Ratio 16:9
TV Tuner 1x analogue, 1x digital
Digital TV Tuner DVB-T
Analogue TV Tuner PAL, SECAM
Multi-channel Preview Picture-in-picture (PIP) (1 tuner)
Features Clock, parental control, on-screen menu, DNIe (Digital Natural Image engine), game mode
Sound Output Mode Stereo
Speaker System 2 speakers
Sound Effects SRS TruSurround XT
Stereo Reception System NICAM, A2
Remote Control Universal remote control - infrared

HOLLY SHIT!!

Thank you God thank you God thank you God

Και είχα φανταστεί ότι μου λεγε παπάρα αλλά το επιβεβαίωσε και ένα άλλο παιδί απ'το forum μας και τότε άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια....

HOLLY SHIT!!

Thank you God thank you God thank you God

Και είχα φανταστεί ότι μου λεγε παπάρα αλλά το επιβεβαίωσε και ένα άλλο παιδί απ'το forum μας και τότε άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια....

Θα την μπέρδεψε με την 81...