LG 32LD550 32''

http://www.youtube.com/watch?v=nkXTJILmUzw

το μπλε ledακι κατω δεξια λεω

Ναι αυτό είναι. Το intelligent sensor εγώ δεν το χρησιμοποιώ, dimάρει πολύ την εικόνα.

Code:
http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_forumr.cgi?fid=2679&cid=2675&tid=2981&st=80&nd=90&pg=1&sc=20
μηπως ασχολεισαι και με αυτα;

Προτίμησα τη δική μου να τη χακάρω με universal remote
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=70019

Λογικά θα δουλεύει σε όλη τη σειρά LD.

Ναι αυτό είναι. Το intelligent sensor εγώ δεν το χρησιμοποιώ, dimάρει πολύ την εικόνα.

Προτίμησα τη δική μου να τη χακάρω με universal remote
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=70019

Λογικά θα δουλεύει σε όλη τη σειρά LD.

μα ειναι update,δεν ειναι hack απο Ρωσια lg:From official LG Ukraine\Russia site. I suppose it's EU version.

Software version 3.3.18 for chassis LD01ABD
This software is applied for **LD325, **LD326, **LD34*, **LD35*, **LD4**, **LD5**, **LE3**, **LE4**, **LE53**, 19-26LE55**

πηγα και ειδα στο πλαισιο την c450,c530,ld550,tx-l32s20,ld420,32ex500
αλλα πηγη ηταν εαν demo blue-ray.
αντε τωρα να βγαλεις ακρη:flipout:
πιο ωραια κινηση θαρω πως ειχε η tx-l32s20 απο ολες
δυστυχως δεν μπορεσα να τις δω σε αναλογικα καναλια

πηγα και ειδα στο πλαισιο την c450,c530,ld550,tx-l32s20,ld420,32ex500
αλλα πηγη ηταν εαν demo blue-ray.
αντε τωρα να βγαλεις ακρη:flipout:
πιο ωραια κινηση θαρω πως ειχε η tx-l32s20 απο ολες
δυστυχως δεν μπορεσα να τις δω σε αναλογικα καναλια
media markt φαληρου ειδα τις περισσοτερες που λες και βαζεις καναλια που θελεις.

media markt φαληρου ειδα τις περισσοτερες που λες και βαζεις καναλια που θελεις.
δεν εχουμε στα νησια
τεσπα,κατι δεν μου αρεσει στην lg 550,ζωηρη η εικονα της δεν λεω αλλα "ψευτικη" για τα γουστα μου.
βγαλτε πλασμα λεμε ρεεεεεε...να γουσταρω.
με βλεπω με sony ex500....

Last edited:
επανερχομαι γιατι νομιζω οτι ενδιαφερετε αρκετος κοσμος
πηγα στον Κωτσο και ειδα αρκετες τηλεορασεις
ξεχωρισαν με ανεση toshiba LED 32sl738dg και lg 32ld650(ακριβη ομως)
και οι δυο με X-IPS panel.
και οι δυο κατω απο 500 .
sory αλλα samsung c450,c530 ηταν απλα οκ σε αναλογικα και οχι μονο.
εντυπωση μου εκανε μια philips 26" 3405h αλλα πανακριβη σε σχεση με τις 32",επισης X-IPS panel

Last edited:
Review υπαρχουν για την 37 και 42LD550 (ιδια τηλεοραση με αλλο μεγεθος).

Για τα λεφτα της μια χαρα ειναι.

Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της μικρότερης 450, με την διαφορά ότι 550 διαθέτει 100 ΗΖ, αξίζει πραγματικά, όπως επίσης και ο ενσωματωμένος MP είναι πάρα πολύ καλός!!

επειδή έτυχε και τις είδα πάλι σήμερα σε Κωτσόβολο για τα δικά μου γούστα ξεχώριζαν με διαφορά οι Toshiba LED 32sl738dg, lg ld450, panasonic tx-l32s20

Νομίζω η panasonic έδειχνε πιο ισοροπημένα από όλες αν και ήταν δύσκολη η σύγκριση με την εξαιρετικά όμορφη συσκευή της toshiba διότι τις είχαν μακριά μεταξύ τους. Και η LG πολύ καλή αλλά δεν είμαι σίγουρος για κάτι: Μου φάνηκε σαν να "ισοπεδώνει" τις λεπτομέρειες κάπως. πχ σαν τα πρόσωπα να είναι "πουδραρισμένα" αν με πιάνετε...

Οι άλλες πάντως (και η philips 3605 που έπαιζε δίπλα τους) δεν έπιαναν μία μπροστά τους. Βέβαια και η πανασονικ και η lg φοράνε s-ips πανελ.

Ακριβή όμως η πανασονικ. Γύρω στα 500...

επειδή έτυχε και τις είδα πάλι σήμερα σε Κωτσόβολο για τα δικά μου γούστα ξεχώριζαν με διαφορά οι Toshiba LED 32sl738dg, lg ld450, panasonic tx-l32s20

Νομίζω η panasonic έδειχνε πιο ισοροπημένα από όλες αν και ήταν δύσκολη η σύγκριση με την εξαιρετικά όμορφη συσκευή της toshiba διότι τις είχαν μακριά μεταξύ τους. Και η LG πολύ καλή αλλά δεν είμαι σίγουρος για κάτι: Μου φάνηκε σαν να "ισοπεδώνει" τις λεπτομέρειες κάπως. πχ σαν τα πρόσωπα να είναι "πουδραρισμένα" αν με πιάνετε...

Οι άλλες πάντως (και η philips 3605 που έπαιζε δίπλα τους) δεν έπιαναν μία μπροστά τους. Βέβαια και η πανασονικ και η lg φοράνε s-ips πανελ.

Ακριβή όμως η πανασονικ. Γύρω στα 500...
απορω πως δεν υπαρχουν εκτενεις αναφορες σε αυτο το forum οπως γινεται με samsung και lg για παραδειγμα.

ακριβως ετσι ειναι πραγμα που διορθωνεται στην LD650 ...νομιζω.
εαν επαιρνα καποια αυτην την στιγμη σιγουρα θα ηταν η toshiba αλλα λειπουν τα 100hz που εχει η
panasonic tx-l32s20

Συμφωνω σε κατι, οτι περα απο Panasonic, Samsung, Sony, Lg και καποια ακριβα μοντελα της Philips, έχουν παραμεληθει καπως εταιρειες σαν την Sharp και την Toshiba που, αν μη τι άλλο, ειναι 'ποιοτικες'.
Οι Lcd της Panasonic ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, έχουν παραμεληθει κυριως απο την ιδια την εταιρεια που εχει δωσει ολο το βαρος στις Plasma, παρολα αυτα δεν σημαινει οτι υστερουν απο αντιστοιχες π.χ. LG Lcd.

την εχει το πλαισιο αλλα ειναι εκθεσιακο κοματι με οτι συνεπαγεται αυτο...
εαν ηταν στην ιδια τιμη αλλα σφραγισμενη...δεν ξερω τι να κανω;

toshiba led 50hz X-ips(?) σφραγισμενη η pany 100hz alha-ips panel εγγυημενα;

την εχει το πλαισιο αλλα ειναι εκθεσιακο κοματι με οτι συνεπαγεται αυτο...
εαν ηταν στην ιδια τιμη αλλα σφραγισμενη...δεν ξερω τι να κανω;

toshiba led 50hz X-ips(?) σφραγισμενη η pany 100hz alha-ips panel εγγυημενα;

ποιά έχει σε εκθεσιακό; Αν λες για την πανασονικ την έχουν αλλού σφραγισμένη της αντιπροσωπείας (γύρω στα 460 ευρώ νομίζω ο τσαμπας).
Επίσης να πούμε ότι η toshiba δεν είναι full HD αν και δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο στις 32" τελικά.

Να προσθέσω πάντως ότι στα 500 και κάτι ευρώ είχα σημειώσει προ διμήνου που τις είχα δει όλες μαζί τις πλασμα στο Mall ότι η Panasonic U20 42" έδειχνε πολύ καλύτερα (για τα γούστα μου πάντα) απο τις υπόλοιπες. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με το πρόβλημα που αναφέρουν οι φίλοι εδώ και αφορά την μη ύπαρξη κυκλώματος διπλασιασμού των Hz. Αλλιώς αν κάποιος πάει στα 500 ευρώ ενδεχομένως να συμφέρει περισσότερο για τηλεοπτικό σήμα!

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...s/Panasonic-TX-L32S20-TV-LCD-32-TX-L32S20.htm
αλλα δεν θελω να ανεβω πανω απο τα 400 και ουτε σε ιντσες,αυτες τις εχει αναλαβει μια kuro,με ενδιαφερει και η αναλυση διοτι θα συνδεθει με laptop.
δεν με καλυπτει η tosh σε αυτον τον τομεα.

δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο σε όλα τα υποκαταστήματα μήπως και την έχουν σφραγισμένη και ας λέει στο ιντερνετ εκθεσιακό;
Ολα γίνονται...
Μπορεί να την είχαν πάρει για την έκθεση αλλά να μην την έβαλαν.

Σε Κωτσόβολο που είχε μόνο την εκθεσιακή μου έκανε "έκπτωση" και μου την άφηνε 500! :drummer: