LG 32LE7500 32" LED

Status
Not open for further replies.
18 June 2006
850
Πειραιας
Πώλειται η τηλεόραση του τίτλου, 3 εβδομάδων, με απόδειξη αγοράς και πλήρη εγγύηση. Είναι LED, 100Ηz, παίζει αρχεία από USB με υπότιτλους, έχει αυτόνομη σύνδεση στο ιντερνετ...κοινώς κάνει τα πάντα. Το μόνο που λείπει είναι το κουτί της καθώς το πέταξα λόγω όγκου. Χωρίς κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα, πωλείται για οικονομικούς λόγους.

Τιμή 520 (αγορά 595 ). Χωρίς παζάρια παρακαλώ.

Εντός Αττικής γίνεται να κανονιστεί να σας την φέρω εγώ αν δεν μπορείτε να την πάρετε λόγω όγκου. Για εκτός Αττικής γίνεται αποστολή με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί ο αγοραστής, αλλά τα χρήματα θα πρέπει να προκαταβληθούν σε τραπεζικό λογαριασμό.

καλησπερα ενδιαφερομαι για την LG υπαρχει δυνατοτητα να την δω πρωτα να παιζει?

Τελευταία τιμή 470 , σε καμία περίπτωση διαπραγματεύσιμη. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Η αγγελία ισχύει ως και τις 26 του μήνα, αν δεν δοθεί ως τότε θα την κρατήσω εγώ.

Τελικά η αγγελία θα ισχύσει μόνο ως μεθαύριο 21 του μηνός καθώς στις 22 το πρωί θα φύγω για Πάσχα και μετά θα φύγω αμέσως μόλις γυρίσω για μερικές εβδομάδες εκτός χώρας.

Αφού στενεύω το χρονικό περιθώριο κατεβάζω μόνος μου την τιμή στα 450 . Εάν δοθεί μέχρι μεθαύριο έχει καλώς, αλλιώς την κρατάω.

Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.