LG 32LH2510 η Samsung LE37B530

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Η LG κάνει 349 σε προσφορα στα expert και η Samsung κάνει 549 στον κοτσώβολο και οι 2 ειναι Full HD και η συμαντηκή διαφορά που διακρίνω είναι μόνο στις ίντσες η samsung είναι 37 και η LG 32 και οι 2 είναι προσφορές φυλαδίου.
Την θέλω για την κρεβατοκάμαρα και η απόσταση θα είναι 2,10μ και είμαι σε δίλιμα έχουν 200 διαφορά που είναι μεγάλη και 5 ίντσες αλλα για τα 2μ και η 32 είναι πού καλό μέγεθος πιστέυω...
Εχω κολίσει...:nounder: και στο ίντερνετ βλέπω μόνο την lg 32lh2500 και όχι την lh2510 μου είπαν στα expert πως είναι το επόμενο μοντέλο απο την 32lh2500.
Για πείτε κάνα + και - μπάς και αποφασίσω μέχρι την πέμπτη που θα έρθουν 30 κομάτια στα expert με την συγκεκριμένη προσφορά.

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,133
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Ασε την 32άρα και πάρε την Samsung που είναι τουλάχιστον 37". Για τα 2 μέτρα μικρή είναι κι αυτή, αλλά εδώ ισχύει "το μη χείρον βέλτιστον"......

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
χμμ λές? παίζει στο μέλον να συνηθίσω την 32 και να μου φένετε μικρή, ήδη ψιλομετάνιοσα που πήρα την philips 37pfl9603d 1700 για το σαλόνι με απόσταση τα 2.5μ ίσως έπρεπε να πάρω 40αρα για εκεί.
Απλά πίστευα πως για κρεβατοκάμαρα 32 στα 2μ είναι αρκετά.

Isokratis

AVClub Addicted Member
18 August 2009
1,311
χμμ λές? παίζει στο μέλον να συνηθίσω την 32 και να μου φένετε μικρή, ήδη ψιλομετάνιοσα που πήρα την philips 37pfl9603d 1700 για το σαλόνι με απόσταση τα 2.5μ ίσως έπρεπε να πάρω 40αρα για εκεί.
Απλά πίστευα πως για κρεβατοκάμαρα 32 στα 2μ είναι αρκετά.

46αρα επρεπε να παρεις αλλα ας μην ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια...
εχουν γραφτει τοσες φορες που με ενα απλο ψαξιμο θα βρεις πολλους μετανιωμενους...
Οπως ειπε και ο Κωστας και η 37αρα μικρη θα ειναι , αλλα τις 32 ξεχνα τις οπως και να εχει...
Ισως να πηγαινες την 37αρα σου στο υπνοδωματιο και να παρεις μια αξιοπρεπη τηλεοραση για το σαλονι?
(1700 για 37αρα ε???? :speechless-smiley-0)

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Είναι ακριβή αλλα έχει την καλύτερη εικόνα απο όλες που είδα , πήγα στον κωτσόβολο με το laptop και δοκίμασα με 3 full HD trailers σε όλες τις tv απο 37 - 42 και είχε τεράστια διαφορά εκτός απο την samsung την led series7 αλλα είχε πολύ latency άφηνε πολύ ghosting σε σχέση με τα 2ms της philips.
Τέλος παντον μου φένετε πως θα πάρω την 37αρα για σιγουριά φοβάμαι μήπος μου φένετε μικρή η 32.
Όσο για να βάλω την 37 στο υπνοδωμάτιο το σκέφτηκα είναι όντος πειρασμός αλλα μετά θα θέλω άλλα 1300-1500 απο 349 η 549 για να πάρω καμιά 42+ της προκοπής.

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Εγω σου λεω να παρεις καμια πιο μεγαλη για το καθιστικο και στειλε την 9603 στο υπνοδωματιο...

ΥΓ. Τα 2-3-5 κτλ. ms της Philips και των υπολοιπων ειναι κολπο του μαρκετινγκ...καμια τηλεοραση δεν ειναι πραγματικα τοσο γρηγορη...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27385&page=5

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,133
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Ακουσε τον Γιάννη και τον Ισοκράτη. Πάρε μία μεγαλύτερη για το σαλόνι και στείλε την 37άρα στο υπνοδωμάτιο. Και αν δεν μπορείς τώρα, πάρτην αργότερα. Για τηλεόραση μιλάμε, όχι για γυναίκα. Οσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο.......

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Νε δεν αμφιβάλω ότι δεν είναι ακριβώς 2ms αλα πάνω απο 4-5 αποκλειεται γιατί εχω παίξει αρκετα παιχνίδια και δεν εχω παρατηρησει διαφορά απο την samsung T220 που έχω στο κύριο pc που έχει 2 ms και σίγουρα κάτω απο 8 ms που έχει το λάπτοπ μου εκεί φένεται η διαφορά.
Τέλος πάντων και εγώ το σκέφτηκα να το κάνω αυτό αλα θέλω πολλά παρπάνω λευτά μετα και δεν μπορώ να τα χαλάσω τώρα παρα μόνο με δόσεις.
Μέχρι την πέμπτη ελπίζω να βγάλω άκρη...
Εκτός και αν πείσω την γυναίκα μου και όντος πάρω καμιά 42+ για το σαλόνι.
Αλλα πιο πολύ σε γκρίνια το βλέπω να καταλήγει αν το αναφέρω. :slapface:
Thx πάντως για τις απαντήσεις τουλάχιστον κατάλαβα σίγουρα πως κοιτάζω σε μικρά μεγέθη και επρεπε να πάρω μεγαλύτερη,40 η 42 ήθελα για το σαλόνι αλα τι να λέω... όταν παντρευτήτε θα καταλάβετε.

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Πέζει τίποτα καλό σε 40+ που να μην υπερβένει τα 1300? Μην καταφέρω και καταλήξω να πάρω την 37 στο υπνοδωμάτιο και πάρω καμιά καλή για το σαλόνι.
Το είχα ψάξει πολύ πέριση και πήρα την philips αλλα τώρα η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι παίζει στην αγορά,θυμάμαι μόλις είχαν βγει και οι LED αλλα δεν με ευχαριστούσε η οικόνα τους όταν δοκίμασα games και hd trailers απο laptop τώρα ίσως είναι και καλύτερες.

Isokratis

AVClub Addicted Member
18 August 2009
1,311
Πέζει τίποτα καλό σε 40+ που να μην υπερβένει τα 1300? Μην καταφέρω και καταλήξω να πάρω την 37 στο υπνοδωμάτιο και πάρω καμιά καλή για το σαλόνι.
Το είχα ψάξει πολύ πέριση και πήρα την philips αλλα τώρα η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι παίζει στην αγορά,θυμάμαι μόλις είχαν βγει και οι LED αλλα δεν με ευχαριστούσε η οικόνα τους όταν δοκίμασα games και hd trailers απο laptop τώρα ίσως είναι και καλύτερες.

Και αν θελεις να ξαναδεις κατι σε LED LG 47LH9000
Κατα τη γνωμη μου , καλη για τα λεφτα της...

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Ευχαριστώ παιδιά κάτι γίνετε τελικα, ίσως βάλω δόσεις και πάρω μια πιο μεγάλη για το σαλόνι τελικά, καλές φένονται kblachos αλλα δεν ξέρω για την πλάσμα φοβάμαι το burn in αν πέζει πολλές ώρες παρόλο που έχει εξαληφθεί το πρόβλημα ομολογώ πως το φοβάμαι απο φήμες πιο πολύ.