LG 37LF2510 & LG37LH400 ΕΠΙΛΟΓΗ ...

panosx40

New member
13 April 2010
3
Σκοπευω να αγορασω καποιο απ τα δυο μοντελα.
Για εναν "μεσο" χρηστη, χωρις απαιτησεις για videogames, ποιο εκ των δυο μοντελων θα προτεινατε?
Αξιζει η διαφορα των 80 (περιπου ευρω?) μεταξυ των δυο μοντελων?
Ποσο σημαντικο ειναι το χαρακτηριστικο των 100Hz , που αναφερει στο 4000.
ΚΑθε αλλη προταση , σε αυτα τα χρηματα, και αυτη τη διαγωνιο, δεκτη,,
Ευχαριστω προκαταβολικα..
Πανος

Την έκατσες !
ην Κουστουμάκι 42'' Plasma θα σου ράψουνε :Banane0:

(Πάντως εάν ο χώρος σου παίρνει 42''/περίπου 1μ. πλάτος, μην πάρεις κάτι μικρότερο.)

Μεταξύ των 2 συγκεκριμένων τηλεοράσεων που ρωτάς επειδή έχω την LH4000 , η διαφορά από τα 100Hz στην κίνηση (είναι πιό φυσική,γοργή) φαίνεται . Επίσης η 2510 βγήκε ώς budget μοντέλο με εμφανή κακή επίδοση ............... στο φυσικό της βάρος !
Η LH4000 είναι σαφώς ανωτερη επιλογή αλλά τίποτα το ιδιαίτερο ως τηλεόραση από πλευράς εικόνας.

Last edited:
Την έκατσες !
ην Κουστουμάκι 42'' Plasma θα σου ράψουνε :Banane0:

:Banane0: :Banane0:

Χωρίς πλάκα όμως η Panasonic 42u10 με την γνωστή προσφορά στα 499 είναι ότι καλύτερο, με διαφορά, για την χρήση που την θες και στα λεφτά που κινείσαι.

Αν επιμένεις στις 2 αρχικές σου επιλογές... η LH4000 είναι μάλλον προτιμότερη λόγω των 100hz (βέβαια θα παίξουν ρόλο και οι τιμές που τις έχεις βρει).

Επίσης αν σκέφτεσαι να κάνεις αυτό -> http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=48975 για να ενεργοποίησεις το USB για ταινίες (γίνεται και στην LH4000 και στην LF2510), έχε υπόψιν σον ότι τα 24p στην LH4000 λειτουργούν θεωρητικά καλύτερα από την LF2510 που κάνει 3:2 pulldown, το οποίο έκανε η περυσινή γενιά LG LCD και τουλάχιστον πέρυσι είχαν αναφερθεί προβλήματα.
Στα δικά μου μάτια δεν είδα κάποιο πρόβλημα στα 24p στην LF2510 που πήρα για τον πατέρα μου, αλλά καλό είναι να ξέρεις αυτό το τεχν. χαρακτηριστικό της, που είναι η 2η ουσιαστική διαφορά της από την LH4000.

Last edited:
Βασικα εγω θα προτεινα αυτη...

http://www.skroutz.gr/s/260587/Panasonic-TX-P37X20E-37".html

Αριστη κινηση , απεριοριστη γωνια θεασης και φυσικα χρωματα με μαυρο επιπεδου σχεδον CRT...

Η αναλυση ειναι 1024x720 βεβαια αλλα σε αυτο το μεγεθος δεν υπαρχει ορατη διαφορα με μια full HD εκτος και καθησει καποιος αγκαλιά με την οθονη...

εγω δεν θα επαιρνα καμια απο τις 2 φιλε μου .
Οπως ειπε και ο κατοχος πιο πανω , η καλυτερη απο τις 2 ειναι μια μετριοτατη σε εικονα τηλεοραση...
Αλλα παλι , δικα σου ειναι τα χρηματα ... αν σε ικανοποιει στα ματια σου καποια ... παρε την....
:worshippy:

:Banane0: :Banane0:

Χωρίς πλάκα όμως η Panasonic 42u10 με την γνωστή προσφορά στα 499 είναι ότι καλύτερο, με διαφορά, για την χρήση που την θες και στα λεφτά που κινείσαι.

Αν επιμένεις στις 2 αρχικές σου επιλογές... η LH4000 είναι μάλλον προτιμότερη λόγω των 100hz (βέβαια θα παίξουν ρόλο και οι τιμές που τις έχεις βρει).

Ε , καλα τωρα , αν συγκρινουμε την U10 με αυτες τις 2 θα πρεπει να ειμαστε πολυ :ADFADF1: , για να ξεκινησουμε καν συγκριτικο...

1.ΤΟ μοντελο 4000 ειναι αυτο που λεμε στις ερευνες "value for money"?
2.Μια τηλεοραση με αναλυση 1024χ768 οπως αυτη η Panasonic U42 ειναι δηλ καλυτερη , απ τα 2 αυτα μοντελα?
Η χαμηλοτερη αναλυση, δεν ειναι μειονεκτημα?
Υπαρχει προβλημα διαστασεων , γι αυτο δεν μπορω να παρω μεγαλυτερη TV.
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας ...
scripta manent, verba volant

2.Μια τηλεοραση με αναλυση 1024χ768 οπως αυτη η Panasonic ειναι δηλ καλυτερη , απ τα 2 αυτα μοντελα?
Η χαμηλοτερη αναλυση, δεν ειναι μειονεκτημα?

H Panasonic P37X20 εχει αναλυση 1024x720 , παροτι δεν ειναι Full HD ειναι καλυτερη και απο τις δυο παραπανω γιατι ως πλασμα εχει καλυτερη κινηση , χρωματα , μαυρο-αντιθεση...

Η αναλυση 1920x1080 χρησιμευει σε αυτο το μεγεθος μονο αν καποιος θελει να χρησιμοποιει την τηλεοραση ως PC monitor αλλιως το μεγεθος ειναι πολυ μικρο για να φανει η διαφορα...

YΓ. Η Panasonic P42U10 που αναφερουν τα παιδια εχει αναλυση 1920x1080 (Full HD) απλως δεν την ανεφερα επειδη ψαχνεις 37αρα...37αρα πλασμα Full HD δεν υπαρχει....

καλsσπερα σας.καλως σας βρηκα.νεος!θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας.
εχω παραγγειλει την LG 37LF2510.ειχα χαμηλο bugdet..430e απο Ηλεκτρονικη(η φτηνοτερη τιμη-skroutz).Ειναι καλη?

Εξαρταται απο την χρηση που την θελεις , σαν μονιτορ για PC η καμια κονσολα ειναι καλη , αν την πηρες για να βλεπεις τηλεοπτικο σημα ομως επρεπε να κοιταξεις κατι σε πλασμα γιατι σε μαυρο-αντιθεση-κινηση υστερει αρκετα....