LG 37LH3000

marilu

New member
3 November 2012
5
Καλημερα! Αγορασα αυτη την τηλεοραση 2 χρονια πριν και την πουλησα πριν 1,5 μηνα σε μια φιλη. Στο σπιτι μου επιανε κανονικα ολα τα καναλια δεν ειχα κανενα προβλημα. στο σπιτι της ομως με το που την συνδεσαμε επιανε μονο τα βασικα. 1,2,3,Mega,ANT1,ALPHA,STAR,SKAI,m.tv.Καναμε πολλες φορες αναζητηση ξανα και ξανα αλλα τιποτα.
Τωρα με την αλλαγη στις 14/12 πλεον δεν ποιανει ουτε ετ1,νετ και ετ3! Ξανακαναμε πολλες φορες αναζητηση αυτοματα παντα. και βρισκει μονο 5 καναλια! Mega,ANT1,ALPHA,STAR,SKAI,m.tv! ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Eφ´όσον αποκλείσουμε την πιθανότητα η τηλεόραση να κρατάει "μούτρα" στη νέα ιδιοκτήτρια, δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
1) Να χρειάζεται κάποια επαναφορά ρυθμίσεων από το μενού και όχι απλά μία αυτόματη αναζήτηση.
2) Να έχει η φίλη σου εγκατάσταση από τον καιρό του Νώε και να χρειάζεται νέα.
Οπότε, ας διαβαστεί καλά το manual και, αν δε βρεθεί λύση, ας φωνάξει κανά φίλο που να ξέρει από αυτά.
Έσχατη λύση, κάποιος ηλεκτρονικός (πληρώνονται όμως, πανάθεμά τους:beatnik2:).

Eφ´όσον αποκλείσουμε την πιθανότητα η τηλεόραση να κρατάει "μούτρα" στη νέα ιδιοκτήτρια, δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
1) Να χρειάζεται κάποια επαναφορά ρυθμίσεων από το μενού και όχι απλά μία αυτόματη αναζήτηση.
2) Να έχει η φίλη σου εγκατάσταση από τον καιρό του Νώε και να χρειάζεται νέα.
Οπότε, ας διαβαστεί καλά το manual και, αν δε βρεθεί λύση, ας φωνάξει κανά φίλο που να ξέρει από αυτά.
Έσχατη λύση, κάποιος ηλεκτρονικός (πληρώνονται όμως, πανάθεμά τους:beatnik2:).

Λες να μου κραταει μουτρα? χαχαχα
Οσο αφορα το 1) επαναφορα ρυθμισεων εννοεις να το γυρισω στις εργοστασιακες? και οσο αφορα το 2) τι εννοεις ακριβως? το σπιτι ειναι καινουριο και χτισμενο πανω σε παλιο (δευτερος οροφος δηλ) και εχουν κανει συνδεση με την κεραια της πεθερας της απο κατω.

Eφ´όσον η πεθερά από κάτω πιάνει κανονικά τα κανάλια, τότε κάποια ειδική ρύθμιση για σάρωση από το μενού της τηλεόρασης?
Σάμπως ξέρω κι εγώ...
Πιστεύω κάποιος κάτοχος LG να βοηθήσει.:idea:

Εγω θα ημουν πιο πρακτικος...
Θα επαιρνα την TV μου, θα πηγαινα στην πεθερα και θα εβαζα την κεραια με την οποια η TV της πεθερας, σιγουρα, πιανει τα καναλια. Θα εκανα αναζητηση ή θα εβαζα τις συγκεκριμενες συχνοτητες και θα εβγαζα πρακτικως συμπερασματα.
Πιανει; Τοτε εχω προβλημα με την καλωδιωση.
Δεν πιανει; Τοτε εχω προβλημα με την TV.
Τελος, μπορεις να παρεις την TV της πεθερας και να την συνδεσεις με την δικη σου κεραια.

Last edited: