Lg 42" 7500

macedonasf

Senior Member
26 April 2008
392
Θεσσαλονίκη
http://fr.lge.com/products/model/detail/tvlcd_42lg7500_42lg7500.jhtml#

Έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την 7000 απλά περιλαμβάνει τον αποκωδικοποιητή TNT Mpeg4. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Lg Hellas μου είπε ότι θα την φέρουν κι εδώ αλλά δεν ξέρουν πότε.:hmmmm2::hmmmm2::hmmmm2::hmmmm2::hmmmm2:
 
Και σε διαδικτυακό πανευρωπαϊκό κατάστημα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι τώρα άρχισαν τις πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου. Για να δούμε. Η τιμή της πάντως είναι η ίδια με την 7000.
 
Κι εγώ δεν το βλέπω γιατί πως μπορούν 2 ίδια μοντέλα (7000 και 7500) να "περπατήσουν" μαζί στην ελληνική αγορά, την στιγμή που τελικά τα ιδιωτικά κανάλια θα εκπέμψουν σε mpeg4 τον οποίο δέκτη έχει η 7500 ?
 
Το Πλαίσιο πάντως μου είπε ότι δεν θα την φέρει, σε αντίθεση με την 7000 που τον ερχόμενο μήνα θα την έχει αλλά δεν ξέρει σε ποια τιμή.
 
το πλαίσιο έχει χάσει την αίγλη-ποιότητα υπηρεσιών που είχε το 99-00, θα μου πεις κατήντησε ένα τσούρμο από 17χρονα που προσλαμβάνονται και μαθαίνουν το αντικείμενο στις πλάτες μας, αν το μάθουν τελικά! ...έχω σταματήσει να πηγαίνω-ασχολούμε,για κάνα στυλο,χαρτόνι,συραπτικό καλοί είναι!
 
Εγώ πάντως την 37PX8 την πήρα από το Πλαίσιο στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς (τότε) και η εξυπηρέτηση ήταν μια χαρά. Η "εκπαίδευση" του προσωπικού όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά μόνο σε πολύ εξειδικευμένα καταστήματα θα βρεις κάτι καλύτερο. Το after sales τους δεν χρειάστηκε αλλά έχουν φερθεί πολύ σωστά σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν (άμεσες αντικαταστάσεις προβληματικών τηλεοράσεων, πώληση σε τιμή σημαντικά χαμηλότερης της κανονικής λόγω λάθους της ιστοσελίδας τους κλπ).
 
μια χαρα ισως ειναι...αλλα με εγγυηση απεξω. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα να το λεμε για τους πιθανους αγοραστες.

Στο πλαισιο και σε οαλ αυτα τα μαγαζια δεν πας με την προοπτικη να ενημερωθεις απο τον πωλητη. Αν το κανεις, κακο του κεφαλιου σου. Και σε τιμες σε προιοντα εκτος υπολογιστων δεν ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστικοι. Ομως σε after-sales ειναι πολυ σωστοι...(φυσικα παντα υπαρχουν και οι λιγοι "καμμενοι" οπως σε καθε καταστημα....αλλα μιλαω στατιστικα).
 
Σε πληροφορώ, μια που είσαι ψαγμένος, εάν τους προτείνεις το προϊόν που θέλεις να σου το δώσουν στην τιμή skroutz σου το κάνουν, με κάποια τηλεφωνήματα σε ανωτέρους τους. Το έχω δοκιμάσει προσωπικά κι έχει πιάσει.