lg 42 LA660S ή panasonic TX-L42ET60

manturdus

New member
21 September 2013
15
Γεια σας είναι το πρώτο μου πόστ και θα ήθελα την βοηθειά σας.
είμαι ανάμεσα σε αυτές της δύο tv και μπωρό να πώ πιο πολύ στην panasonic
θα ήθελα την γνώμη σας για το πιά είναι καλύτερη απο της δύο και γιατί;
αν έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους,μεγάλες ή μικρές και γενικά οτιδήποτε μπωρεί να βοηθήσει στην επιλογή μου

ευχαριστώ πολύ

Απάντηση: lg 42 LA660S ή panasonic TX-L4ET60

Καλωσόρισες. Απόσταση θέασης, χρήση και budget...

Re: lg 42 LA660S ή panasonic TX-L4ET60

απόσταση 2,5 μέτρα,χρήση σε οτέ tv τα ΗD κανάλια του οτέ αυτά που έχει,το πιό βασικό αθλητικά κανάλια,και μέχρι 800 ευρώ το πολύ.
και μία κονσόλα ps3.

οταν λές οτι η panasonic έχει lag τι εννοείς;
η sony w805 πόσα πραγματικά hz έχει;

Απάντηση: lg 42 LA660S ή panasonic TX-L4ET60

Δεν αλλάζει η συχνότητα ανανέωσης με βάση το μέγεθος στο ίδιο μοντέλο τηλεόρασης. Όλη η σειρά 6 της Samsung είναι στα 100 Hz.

η f6500 έχει ασύρματο δίκτυο (WLAN) όπως η f6400;;
σώρη για της πολλές ερωτήσεις,αλλα είναι τόσα πολλά αυτά που έχουν η tv που χάνεις την μπάλα.
Άν είναι έτσι όπως το σκέφτομαι και καταλήξω σε αυτήν μάλλον είναι καλύτερα η f6400 και γλιτώνεις και το κατοστάρικο.

τι λέτε;;

Re: Απάντηση: lg 42 LA660S ή panasonic TX-L4ET60

Η f6500 σε 42'' πόσα πραγματικά hz έχει;
έχει πιό γρήγορο internet απο της υπόλοιπες της κατηγορίας της;
Δεν είναι 42" αλλά 40".
Δεν θα το έλεγα.
η f6500 έχει ασύρματο δίκτυο (WLAN) όπως η f6400;;
σώρη για της πολλές ερωτήσεις,αλλα είναι τόσα πολλά αυτά που έχουν η tv που χάνεις την μπάλα.
Άν είναι έτσι όπως το σκέφτομαι και καταλήξω σε αυτήν μάλλον είναι καλύτερα η f6400 και γλιτώνεις και το κατοστάρικο.

τι λέτε;;

Εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα,πήρα την Samsung UE40F6500 επηρεασμένος από τις καλές της κριτικές στο ίντερνετ και απογοητεύτηκα.
Μιλώ πάντα υποκειμενικά,το καλύτερο είναι αν μπορέσεις την τηλεόραση που θα αγοράσεις να την δεις από πριν σε λειτουργία με τα μάτια σου ώστε να αποφασίσεις τι θα πράξης.

πήγα και είδα απο κοντά της εξής:

sony KDL42 w805,w807,w651 silver

samsung UE40 F6500,F6400

panasonic TX-L42ET60

Aυτή που μου άρεσε περισότερο ήταν η sony,για τον λόγο οτι είχε πιο ζωντανά χρώματα και δέν σε κούραζαν καθόλου
ζήτησα απο τον πωλητή να βάλει το στικάκι που έδειχνε στη sony και στης άλλες δύο,αλλα απο ότι μου είπε ήταν αδίνατον γιατί
το στικάκι είναι της sony αποκλειστικά και δεν επιτρέπετε να μπεί σε άλλη μάρκα TV.

H samsung δούλευε χωρίς στικάκι όπως δουλεύανε και η υπόλοιπες εκτός της sony και δεν μπόρεσα να της συγκρίνω δίπλα δίπλα με την ίδια ταινία
παρόλο που δέν είχε κάποιο στικάκι φτιαγμένο απο την samsung μου φάνηκαν καλά τα χρωματά της.

Η panasonic είχε και αυτή ωραία χρώματα και ωραίο σχεδιασμό αλλα κάτι δεν μου κολάει,αλλα δεν ξέρω τι.

αυτό που μου είπε ο πωλητής είναι οτι άμα έχω δικό μου στικάκι μπωρεί να το βάλει και στης τρείς για να της δώ και να αποφασήσω
μπωρεί κάποιος να μου πεί τί ταινία η οτιδήποτε άλλο μπωρό να βάλω στο στικάκι,ή αν έχει κάποιος κάτι να μου δώσει;

ευχαριστώ