LG 42' LA667S VS Samsung Ue46f6500

kabamarugr

New member
14 January 2012
4
Καλησπέρα,

Είμαι ανάμεσα στις 2 αυτές και παροτι θα πείτε ότι η μία είναι 42 και η άλλη 46 θέλω να προσθέσω πως πήγαινα για την LG στα 699eu.
Τελοσπάντων ήρθε το παλικάρι εκει στον Κωτσόβολο και μου δείχνει την Samsung που κανει 775 και εκει μπήκα σε δίλημα.
Max απόσταση είναι 3 μέτρα,ναι πάιζω που και που κανα video game αλλα κυρίως για ταινίες την θέλω,οσο νανε γουστάρω και τα smart κλπκλπ:BDBDG54:
Έχετε να προτείνετε κάποια βάση εμπερίας/γνώσεων??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!!!

Keep it rocking!!! :guitarist::guitarist::guitarist:

Εφόσον τη θέλεις κυρίως για ταινίες ακόμα και οι 46" είναι λίγες στα τρία μέτρα. Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις για κάποια στις 50". Αν όμως σε περιορίζει το budget για LCD σε αυτό το μέγεθος και έχεις αρκετά φωτεινό χώρο, άρα όχι plasma, η F6500 είναι καλή επιλογή.

Ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σας παιδιά , με αυτά τα δεδομένα μάλλον αύριο θα κάνω την αγορά της f6500.
Εκτός βέβαια και αν έχετε να αντιπροτεινεται κάποια άλλη σε αυτό το μπατζετ(max 800).
Και πάλι ευχαριστω παιδιά,καλημερες!!! :)

Ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σας παιδιά , με αυτά τα δεδομένα μάλλον αύριο θα κάνω την αγορά της f6500.
Εκτός βέβαια και αν έχετε να αντιπροτεινεται κάποια άλλη σε αυτό το μπατζετ(max 800).
Και πάλι ευχαριστω παιδιά,καλημερες!!! :)

μια χαρα το πας...πολυ καλη επιλογη η 6500...παρε οσο μπορεις μεγαλυτερη!!!!

Ολες οι απόψεις ευπροσδεκτες παιδιά,όπως ποσταρε και ο φίλος Ducksong(που συνέχεια μου θυμίζει το παιδικό Ducktales) η 6500 έχει κάνει αρκετές πωλήσεις -συνάμα- την κάνει ασφαλή επιλογή.
Εν σύγκριση με την Sony kdl50w τι λέτε;;
Μπαίνω στο τριπακι :(
Η διάφορα ειναι γύρω στα 70 ευρώ παρεπιμπτοντως...
Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη αν γίνομαι και κάπως κουραστικος. :)

Καλό σου μεσημέρι,επειδή πολύ πρόσφατα αγόρασα μια lg 690s και την f6500 η καθαρά υποκειμενική μου άποψη είναι να προτιμήσεις την lg από τις δύο,ακόμη καλύτερα αν θα μπρούσες να πήγαινες και στην sony 805 αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μπιχλιμπίδια του ίντερνετ, σε εμένα η lg μου φάνηκε πολύ πιο πρακτική στην γενική χρήση από την f6500 και με πολύ πιο ζωντανή εικόνα ,σου ξαναλέω πως είναι η δική μου προσωπική άποψη μιας και με την f6500 ένιωσα μεγάλη πίκρα και απογοήτευση απορώντας συγχρόνως για πιο λόγο την προτείνουν πολλοί ως καλύτερη επιλογή ,σκέφτομαι να την στείλω πίσω και να πάρω την sony 805 αλλά ανεβαίνει πολύ το κόστος και δεν είμαστε για τέτοια τέτοιες εποχές !

Καλό σου μεσημέρι,επειδή πολύ πρόσφατα αγόρασα μια lg 690s και την f6500 η καθαρά υποκειμενική μου άποψη είναι να προτιμήσεις την lg από τις δύο,ακόμη καλύτερα αν θα μπρούσες να πήγαινες και στην sony 805 αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μπιχλιμπίδια του ίντερνετ, σε εμένα η lg μου φάνηκε πολύ πιο πρακτική στην γενική χρήση από την f6500 και με πολύ πιο ζωντανή εικόνα ,σου ξαναλέω πως είναι η δική μου προσωπική άποψη μιας και με την f6500 ένιωσα μεγάλη πίκρα και απογοήτευση απορώντας συγχρόνως για πιο λόγο την προτείνουν πολλοί ως καλύτερη επιλογή ,σκέφτομαι να την στείλω πίσω και να πάρω την sony 805 αλλά ανεβαίνει πολύ το κόστος και δεν είμαστε για τέτοια τέτοιες εποχές !

Όταν λες "ζωντανή εικόνα"?

Σε ποια λειτουργία εικόνας βλέπεις στην LG? Πχ. Έντονο?

πολυ ενδιαφερον αυτο...ασφαλως και ειναι σεβαστη η αποψη σου αλλα θα θελαμε πιο συγκεκριμενα τι σου αρεσε περισσοτερο στην lg και τι δεν σου αρεσε στην samsung..τις ειχες και τις δυο?η ειχες την μια και την αλλη την ειδες καπου αλλου πχ καταστημα..

Όταν λες "ζωντανή εικόνα"?

Σε ποια λειτουργία εικόνας βλέπεις στην LG? Πχ. Έντονο?

Ναι στο έντονο.....τις άλλαξα όμως ,όταν πάω σπίτι μπορώ να σου τις πω ακριβώς ,το 3d της επίσης καταπληκτικό ,έβαλα το Avatar να το δω ξανά μετά από 2χρόνια που το είχα δει σε μια Samsung και έπαθα πλάκα.

πολυ ενδιαφερον αυτο...ασφαλως και ειναι σεβαστη η αποψη σου αλλα θα θελαμε πιο συγκεκριμενα τι σου αρεσε περισσοτερο στην lg και τι δεν σου αρεσε στην samsung..τις ειχες και τις δυο?η ειχες την μια και την αλλη την ειδες καπου αλλου πχ καταστημα..

Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα την lg 55 "και εχθές την samsung,40" την δεύτερη για να είμαι ειλικρινής δεν την δοκίμασα σε HD ,την σύγκριση την κάνω αποκλειστικά σε τηλεοπτικό σήμα μιας και να μην γελιόμαστε σε μια οικογένεια πιο πολύ αυτό χρησιμοποιούμε, η Σάμσουνκ έχει μεγάλη θολούρα και πολύ τρέξιμο με τις ρυθμίσεις για να βρεις κάποια που να σε ικανοποιεί κάπως ,εγώ όσες και να δοκίμασα την καθαρότητα και την ζωντάνια που έχει η lg δεν τις βρήκα ,για αυτό περιμένω να μου προτείνει κάποιος χρήστης της Σάμσουνκ τις δικές του σε τηλεοπτικό μην τυχόν και δω την εικόνα την αληθινή !!

Last edited by a moderator:
Κάπου στις ρυθμίσεις της F6500 έχει μία που λέγεται "ποδοσφαιρικός αγώνας" αλλά δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς που είναι (δεν είναι με τις υπόλοιπες προ-ρυθμίσεις και πρέπει να ψάξεις τα μενού) , δοκίμασε την και αυτή και πες μας.

Χαιρετώ και πάλι,
Σε αντίθεση με ότι παραθέτει ο φίλος pimenikos στον Κωτσόβολο που είδα τις εν λόγω τηλεοράσεις η
Samsung είχε πιο ζωηρά χρώματα και συνέχιζε και κατά την άποψη μου να έχει ακόμα και αφού άλλαξα τα settings της LG
έντονο/normal/movie mode.
Φυσικά και είναι προσωπικά γούστα αυτά και επίσης τα προσθέσω πως είχαν διαφορετική πηγή (η LG έπαιζε MTV και η Samsung blue ray )
Εξού και το γεγονός οτι δεν έχω -ακόμα- κατασταλλάξει κάπου παρά την πολύτιμη βοήθεια σας.

Όπως παραθέσατε και πιο πάνω η Sony στο crazy sundays του ESHOP είναι μια δελεαστική πρόταση που έχω αρχίσει να την σκέφτομαι.... :)

Κάπου στις ρυθμίσεις της F6500 έχει μία που λέγεται "ποδοσφαιρικός αγώνας" αλλά δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς που είναι (δεν είναι με τις υπόλοιπες προ-ρυθμίσεις και πρέπει να ψάξεις τα μενού) , δοκίμασε την και αυτή και πες μας.

Φίλε Υπερίων είναι στο κουμπάκι που γράφει tools,Αθλητικά την γράφει,την δοκίμασα και αυτή,κάνει την εικόνα πολύ έντονη όντως, αλλά κάτι της λείπει,μην χαρακτηριστώ και παράξενος όμως ,σιγά-σιγά βλέπω στρώνει ,της έβαλα κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα σε ξένη σελίδα το clouding από χθες βλέπω πως έχει μειωθεί από την μία πλευρά δεν ξέρω αν έτσι γίνεται,έχει καλό web browser καλύτερο της lg αλλά το magic είναι όλα τα λεφτά,αυτό που δίνει η σαμσουνκ δεν το έχω ανοίξει ακόμη,ακόμη ψάχνομαι ,πάρτη άφοβα ίσως εγώ να μην της έδωσα το χρόνο προσαρμογής και κατανόησης που θα έπρεπε ,βλέπεις .:grandpa: και προτρέχω . :p