georgede said:ποια είναι ε καλύτερη LG που υπάρχει σήμερα;
Ξέρει κανείς;
Rivers said:Με γεια την τηλεοραση και το XBOX 360.![]()
Σου προτεινω να αγορασεις το Saints Row. Μιλαμε για κορυφαιο παιχνιδι.:music-smiley-005:
Μπελλος Ευαγγελος said:Μεγεια η Τηλεοραση !!!!!
να επιλεξεις οποια αναλυση σου δειχνει καλυτερα !!
μαλον η 720 Ρ απο το πλαυερ θα σου δειχνει την καλυτερη εικονα ενω αν επιλεξεις απο τον σκαλερ της τηλεορασης βαλε την μεγαλυτερη που διαθετει .....
Την πήρα λοιπόν. :ernaehrung004:
Η διαφορά (από άποψης μεγέθους) από 32 CRT σε 42 Plasma ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Μου έσπασε όμως τα νεύρα το Mega και ο ANT1. Ενώ όλα τα άλλα κανάλια είχανε πολύ καλό χρώμα, brightness και contrast το Mega είχε πάρα πολύ brightness και ο ANT1 χάλια χρώμα. Φυσικά ρυθμίζωντάς τα χαλάω όλα τ'άλλα.
Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Τί μπορώ να κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα.:bang:
Ενώ όλα τα άλλα κανάλια είχανε πολύ καλό χρώμα, brightness και contrast το Mega είχε πάρα πολύ brightness και ο ANT1 χάλια χρώμα. Φυσικά ρυθμίζωντάς τα χαλάω όλα τ'άλλα.
Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Τί μπορώ να κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα.:bang:
A, και να ρωτήσω, αφού είναι εκθεσιακό, που σημαίνει ότι για κάποιο καιρό παίζει συνέχεια δλδ έστω 365*12ώρες=4380 ~ 4500 ώρες/έτος, τι σημαίνει αυτό για plasma;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.