lg 42la6130 vs lg 42la620s

kpv7

New member
16 September 2013
36
αυριο παω πλαισιο ( υποχρεωτικα ) να εξαργυρωσω 300 ευρω πιστοτικο που εχω. Θελω να παρω μια tv για το δωματιο μου 42αρα για μικτη χρηση ( ταινιες - αθλητικα - παιχνιδια ) και θελω να ειναι και 3d. μπορω να δωσω μαξιμουμ 350 ευρω οποτε να φτασω τα 650 συνολικα. Σκεφτομαι για μια απο τις 2 που εγραψα στον τιτλο , αλλα δεν ξερω αν αξιζει η ακριβοτερη αφου η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι smart tv (αλλα εγω εχω media player wd πολυ καλο ) και ειναι 200 χζ αντι 100 χζ. Τι λετε ρε παιδια ???

Είναι και οι δύο στα 50 Hz από το panel. Για αθλητικά καλύτερα να δεις την Samsung F6100. Είναι πιο πάνω από το budget σου αλλά νομίζω πως αξίζει να δώσεις περισσότερα χρήαματα για το μεγαλύτερο μέγεθος, ειδικά αν έχεις απόσταση θέασης πάνω από δύο μέτρα.

Re: Απάντηση: lg 42la6130 vs lg 42la620s

Είναι και οι δύο στα 50 Hz από το panel. Για αθλητικά καλύτερα να δεις την Samsung F6100. Είναι πιο πάνω από το budget σου αλλά νομίζω πως αξίζει να δώσεις περισσότερα χρήαματα για το μεγαλύτερο μέγεθος, ειδικά αν έχεις απόσταση θέασης πάνω από δύο μέτρα.

εκτος του οτι ειναι 60 ευρω ακριβοτερη (πλαισιο ) δινει 2 ζευγαρια γυαλια ενω η lg 4 και επισης νομιζω οτι τα γυαλια της samsung ειναι με μπαταρια αρα πολυ πιο ακριβα να αγορασεις 2 εξτρα...

η Lg παιζει απλο 3d ενω η samsung sbs , η κανω λαθος ??

FPR 3D έχουν οι LG. Σε κάθε περίπτωση είναι μεν φθηνότερα τα γυαλιά για passive 3D, αλλά στις 42" για να σε ικανοποιεί το 3D effect θα πρέπει να κάθεσαι περίπου στο 1,5 μέτρο. Επίσης, το ξαναγράφω, είναι στα 50 Hz και οι δύο, όπως και όλη η σειρά 6 της LG.

FPR 3D έχουν οι LG. Σε κάθε περίπτωση είναι μεν φθηνότερα τα γυαλιά για passive 3D, αλλά στις 42" για να σε ικανοποιεί το 3D effect θα πρέπει να κάθεσαι περίπου στο 1,5 μέτρο. Επίσης, το ξαναγράφω, είναι στα 50 Hz και οι δύο, όπως και όλη η σειρά 6 της LG.

τοτε γιατι γραφουν 200 hz ?? εγω καθομαι στ 1 με 1,5 μετρο. το fpr τι διαφορα εχει απο το sbs ?? οταν κατεβαζω μια ταινεια δηλαδη 3d ποια πρεπει να κατεβασω ?? sory αλλα ειμαι λιγο ασχετος...

Πάρε εσύ πρώτα τηλεόραση και αυτά τα βρίσκεις στη συνέχεια. Αν θες passive 3D και 100 Hz υπάρχει η Panasonic ET60. Για 42" είναι σχετικά ακριβή όμως, έστω και αν είναι εντός του budget σου.

Πάρε εσύ πρώτα τηλεόραση και αυτά τα βρίσκεις στη συνέχεια. Αν θες passive 3D και 100 Hz υπάρχει η Panasonic ET60. Για 42" είναι σχετικά ακριβή όμως, έστω και αν είναι εντός του budget σου.

μεταξυ των 2 ποια προτεινεις φιλε μου ?? http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Panasonic-TX-L42ET60-LED-3D-TV-42-TX-L42ET60.htm
http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-3D-LED-42-42LA620S.htm

Εφόσον βλέπεις αθλητικά την πρώτη. Η εικόνα τους δε διαφέρει πολύ, έχουν και οι δύο IPS panel.

Κάτοχος της 6130 και πολύ ευχαριστημένος γενικά με την απόδοση της...ακόμα και στην κίνηση που υστερεί λόγω panel 50hz έχουν κάνει εξαιρετική δουλεία..ίσως και να μην το καταλάβεις καθόλου...