LG 42LA660S ΠΡΟΒΛΗΜΑ

kalymnos07

New member
13 June 2013
35
Αγορασα προσφατα την LG 42LA660S και ειμαι αρκετα απογοητευμενος. Δεν ξερω εαν ειναι προβλημα της τηλεορασης ή την πατησα σαν αγορα, στα αθλητικα και γενικα στις γρηγορες κινησεις τους απομακρυσμενους ανθρωπους του δειχνει λιγο παραμορφωμενους με μια θολουρα και σαν εχεις κανει φωτομονταζ για καλυψεις το προσωπο (ξερετε αυτα με τα τετραγωνακια).

δεν ξερω εαν οφειλετε εκει δεν μπορω να πω οτι ικανοποιημενος και γι'αυτο ζηταω βοηθεια μηπως ειναι τελικα προβλημα για να τους την πακεταρο πισω. εαν βλεπεις αθλητικα δεν θα σου ελεγα να την παρεις. οπου κανει focus η καμερα ειναι πολυ καλη εικονα αλλα στα διπλα προσωπα-αντικειμενα ειναι θολα, βεβαια το smart tv και συμφωνα με την μικρη μου εμπειρια στο 3d ειναι πολυ καλη.

ή θα κανεις υπομονη μηπως βρεθει καποιος και μας βοηθησει εδω ή πας για αλλην συμφωνα με την εμπειρια μου μεχρι τωρα. εαν εισαι αθηνα κανε μια βολτα σε μερικα μεγαλα μαγαζια μηπως και την βρεις και την δεις και απο μονος σου.

Βασικά είμαι σίγουρος πως είναι θέμα ρυθμίσεων!! Δεν είμαι ειδικός, αλλά είναι κάποιες ρυθμίσεις που μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση!!
Παίζει σίγουρα ρόλο και η πηγή που βλέπεις τον αγώνα!! Αν έχεις για παράδειγμα OTEtv και βάλεις κάποιο HD με αθλητικά δε νομίζω να τα δεις τόσο χάλια!!
Αλλά αν βάλεις Αντ1 για παράδειγμα και δεις εκεί, τότε σίγουρα τα πίξελ θα χορεύουν στην οθόνη, λόγο χαμηλής ανάλυσης του σήματος!!
Δοκίμασε από εδώ και κατέβασε ένα αρχείο mkv με φάσεις γκολ! Βάλε το σε στικάκι μετά και δες το!! (Είναι 720p // αν καταφέρεις και βρεις 1080p ακόμα καλύτερα) Είμαι σίγουρος πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα! Απλά στο λέω για να δεις πως δεν έχει πρόβλημα η TV σου!!

φιλε ειχες δικιο με αυτο το βιντεακι με την HD αναλυση δηλαδη παιζει τελεια. τι μπορω να αλλαξω απο τις ρυθμισεις για να βελτειωθει??? αρα η τηλεοραση δεν την παλευει με το απλο σημα.

ευχαριστω Yperion. αρα δινουμε λεφτα για δυνατοτητες οπου δεν μπορουμε να τις χρησιμοποιησουμε παραμονο με dvd.

Η τηλεόραση είναι στα 50Hz και όχι στα 100hz όπως υποστηρίζει η LG. Αν πας στις ρυθμίσεις του Trumotion θα διαπιστώσεις πως η τηλεόραση δεν διαθέτει ρύθμιση De Blur όπως διαθέτει η LA740 που είναι στα 100Hz. Το πρόβλημα ίσως βελτιωθεί με επόμενα firmware updates, όπως είχε γίνει στις περσινές σειρές LM6ΧΧ.

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερο για τις νέες σειρές LA6XX εδώ

http://translate.google.com

Η τηλεόραση είναι στα 50Hz και όχι στα 100hz όπως υποστηρίζει η LG. Αν πας στις ρυθμίσεις του Trumotion θα διαπιστώσεις πως η τηλεόραση δεν διαθέτει ρύθμιση De Blur όπως διαθέτει η LA740 που είναι στα 100Hz. Το πρόβλημα ίσως βελτιωθεί με επόμενα firmware updates, όπως είχε γίνει στις περσινές σειρές LM6ΧΧ.

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερο για τις νέες σειρές LA6XX εδώ

http://translate.google.com
το ευχομαι.θα περιμενω οτι update ειχε το εκανα