LG 42LB5610 στα 333 ευρώ

Θοδωρής Ρ.

AVClub Addicted Member
Καλημέρα σας,

έπεσε στην αντίληψή μου η προσφορά του Κωτσόβολου για την LG 42LB5610 στα 333 ευρώ.
Η τηλεόραση προορίζεται να αντικαταστήσει μια παλιά 42' plasma LG στο πατρικό μου και θα χρησιμοποιείται από τους 65+ γονείς μου: δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από την τιβί, θέλουν απλά μια τηλεόραση να παίζει 16 ώρες τη μέρα (χωρίς απαραίτητα οι ίδιοι να παρακολουθούν :-p ) αλλά θα τους βολέψει ο ενσωματωμένος δέκτης mpeg4 αντί να χρειάζονται δύο χωριστά τηλεκοντρόλ. Επιπλέον θα βολέψει κι εμένα -για τις λίγες μέρες τον χρόνο που είμαι εκεί- να βλέπω καμιά σειρά/ταινία χρησιμοποιώντας το media player της τηλεόρασης.

με αυτές τις χαμηλές προσδοκίες, να προχωρήσω σε αγορά της συγκεκριμένης? Αν παίζει και κάτι αντίστοιχο σε τιμή αλλά στις 50 ίντσες πείτε μου.

Το μονο που παίζει κοντά στα λεφτά της LG είναι αυτή η Toshiba :
http://www.skroutz.gr/s/5051726/Toshiba-48L1433DG.html

Αλλα δεν νομίζω να σε ικανοποίηση.
Απορώ βεβαια πως θέλεις σε αυτή την τιμή 50 inches , αλλα μάλλον δεν θα γνωρίζεις καλά την αγορά τον tv.

Στις 42 inches κάτι πιο αξιόλογο στα 333 euro - 350 το πολύ , δεν υπάρχει.
Αυτή η LG πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις , οποτε η γνώμη μου είναι αφού δεν έχεις εναλλακτικές , να προχωρήσεις στην αγορά της LG.

Το μονο που μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος , είναι ότι ο κωτσόβολος δεν είναι ο μονος που την πουλάει 333 euro.
Δες εδώ : http://www.skroutz.gr/s/4782051/LG-42LB5610.html
Στο λέω σε περίπτωση που δεν θέλεις κωτσόβολο γιατί έχεις κακή εμπειρία από αυτόν να ξέρεις ότι έχεις και άλλες επιλογές.

Απάντηση: Re: LG 42LB5610 στα 333 ευρώ

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Γνωρίζω ότι η τιμή είναι εξαιρετική για 42''.
Αυτό που θα με βοηθούσε είναι αν γνωρίζει κάποιος να μου πει κάτι για το συγκεκριμενο μοντέλο της LG καθώς κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο και δεν βρίσκω reviews πουθενά στο ιντερνετ.

Re: Απάντηση: Re: LG 42LB5610 στα 333 ευρώ

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Γνωρίζω ότι η τιμή είναι εξαιρετική για 42''.
Αυτό που θα με βοηθούσε είναι αν γνωρίζει κάποιος να μου πει κάτι για το συγκεκριμενο μοντέλο της LG καθώς κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο και δεν βρίσκω reviews πουθενά στο ιντερνετ.
Ε τώρα με αυτά τα χρήματα σε αυτές τις ίντσες, δε μπορείς να έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, ότι και να είναι καλή θα είναι, για τα χρήματα αυτά πάντα.

Αν η απόσταση θέασης είναι πάνω από 2.5 μέτρα, καλύτερα να δώσεις περισσότερα χρήματα για κάποια μεγαλύτερη.

Ρε παιδιά για πείτε όσοι γνωρίζετε αξίζει το συγκεκριμένο μοντέλο;
Και εγώ ακριβώς το ίδιο με τον φίλο χρειάζομαι κάτι φθηνό χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.Προορίζεται για το χωριό όπου οι γονείς παρακολουθούν μόνο τα εγχώρια κανάλια και όποτε πηγαίνω εγώ να βλέπω καμιά ταινία τα βράδια.

Ρε παιδιά για πείτε όσοι γνωρίζετε αξίζει το συγκεκριμένο μοντέλο;
Και εγώ ακριβώς το ίδιο με τον φίλο χρειάζομαι κάτι φθηνό χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.Προορίζεται για το χωριό όπου οι γονείς παρακολουθούν μόνο τα εγχώρια κανάλια και όποτε πηγαίνω εγώ να βλέπω καμιά ταινία τα βράδια.
Για τόσο χαμηλές απαιτήσεις με τα χρήματα αυτά , σε αυτές τις ίντσες, όπως και να δείχνει, κορυφή θα είναι.

με το mobile link παιδιά μπορείς να στέλνεις εικόνα απο το κινητό στην tv?
συνδέεται η tv στο δίκτυο του σπιτιού ή direct link κινητο-tv?

Μια χαρά είναι για τα λεφτά της. Καλό τηλεοπτικό και media player. Καλή και εμφανισιακά. Είναι vfm. Αν και τα 333 δεν είναι και super προσφορά γιατί πρόσφατα την πήρε το μάτι μου στα 299.

Μια χαρά είναι για τα λεφτά της. Καλό τηλεοπτικό και media player. Καλή και εμφανισιακά. Είναι vfm. Αν και τα 333 δεν είναι και super προσφορά γιατί πρόσφατα την πήρε το μάτι μου στα 299.
Αυτα γραφτηκαν τον περασμενο Αυγουστο.

Τι εννοείς;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ok τώρα το είδα ότι το post που ρωτούσε για την tv ήταν του Αυγούστου