Re: Απάντηση: LG 42LD450 ή 42LD550
Ειναι σχετικο αυτο που λες για τους players των TV. Ειχα εναν εξωτερικο emtec (τα ζωα μου αργα) και τωρα εχω τον WD LIVE TV. Επισης εχω την LG σειρα LH**** οπου διαθετει player. Οτι θελω να δω, το βλεπω απο τον player της tv. Μπαινει σε δευτερολεπτα, ευκολο στην χρηση, πανω-κατω υποτιτλοι και συγχρονισμο (σε real time), καλη εικονα, και κυριως μπροστα-πισω αμεσα (χωρις κολληματα) και μεταφορα της μπαρας χρονου απο την αρχη στο τελος σε δευτερολεπτα (ή σε οποιοδηποτε σημειο) χωρις κολληματα και καθυστερησεις. Τουλαχιστον στην LG το προβλημα ειναι το DTS.Εγώ από αυτά που έχω δει από τον player της LG 750 και από αυτά που διαβάζω για τους player γενικά,
όσο καλός και να είναι ένας player τηλεόρασης, είτε LG είτε Samsung, τις δυνατότητες εξωτερικού μedia player δεν τις φτάνει κανένας.
Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα θέλουμε να κάνουμε και η τηλεόραση δεν θα μπορεί να το κάνει.
Οπότε εσείς που κοιτάτε πρώτα την εικόνα και δεν σας απασχολεί αν έχει player ή όχι, πιστεύω πως κάνετε την καλύτερη επιλογή.
Φυσικά όμως... ένας ενσωματωμένος player δεν μπορούμε να πούμε πως είναι εντελώς άχρηστος, όλο και κάπου μπορεί να χρειαστεί.