lg 42LE8500 ερωτηση

maximusgr

New member
27 February 2011
4
Καλησπέρα σας σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα και μου πρότειναν ως δεύτερη καλύτερη τηλεόραση -όχι 3d γιατί δε μ'ενδιαφέρει- μία samsung νομίζω μοντέλο
SAMSUNG UE40C6500 LED TV (μου είπε πως μπαίνει κ ίντερνετ κ πως έχει contrast 2.000.000 προς 1).

Ρώτησα ποια είναι καλύτερη από αυτή και μου είπε οτι η καλύτερη είναι η lg 42LE8500. Φαινόταν καταπληκτική εκεί που την είχανε και έπαιζε κ μου είπε οτι είναι η μόνη πραγματικά LED. Επίσης μου τόνισε το γεγονός οτι έχει wireless.

Τελικά την παράγγειλα. Τιμή 1250. Είναι καλή αγορά ή υπάρχει κάτι καλύτερο κατά τη γνώμη σας? Η απόσταση από τον καναπέ μου είναι 2 μέτρα κ 20 εκατοστά. Και τώρα έχω σαραντάρα κ μια χαρα φαίνεται.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με κρίμα να πετάξω τόσα λεφτά αν δεν είναι καλή.

Πρώτα απ´όλα την πήρες 250 ευρώ ακριβότερα από όσα στοιχίζει σε πολλά άλλα καταστήματα http://www.skroutz.gr/s/264676/LG-INFINIA-42LE8500-42".html . Τώρα για "πραγματικό" LED, υπάρχουν διαφορετικές υλοποιήσεις από κάθε εταιρία. Σημασία έχει να είναι το panel ομοιόμορφα φωτισμένο. Έχοντας το προηγούμενό της μοντέλο την 42SL8000, η οποία είναι CCFL LCD, μπορώ να σου πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κοίταξε και εδώ για περισσότερες πληροφορίες http://www.avforums.com/review/LG-LE8900-47LE8900-Review.html . Αν δεν κάνω λάθος η ευρπαϊκή έκδοση είναι η 8500 και η αγγλική η 8900, με κάθε επιφύλαξη. Πάντως στη θέση σου θα ζήταγα έκπτωση στην τιμή, ανάλογη με τα άλλα καταστήματα ή θα ακύρωνα την παραγγελία για να γλυτώσω τουλάχιστον το 250 ευρώ τα οποία μπορείς να επενδύσεις σε ένα καλό ηχοσύστημα ίσως.

Καλησπέρα σας σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα και μου πρότειναν ως δεύτερη καλύτερη τηλεόραση -όχι 3d γιατί δε μ'ενδιαφέρει- μία samsung νομίζω μοντέλο
SAMSUNG UE40C6500 LED TV (μου είπε πως μπαίνει κ ίντερνετ κ πως έχει contrast 2.000.000 προς 1).

Ρώτησα ποια είναι καλύτερη από αυτή και μου είπε οτι η καλύτερη είναι η lg 42LE8500. Φαινόταν καταπληκτική εκεί που την είχανε και έπαιζε κ μου είπε οτι είναι η μόνη πραγματικά LED. Επίσης μου τόνισε το γεγονός οτι έχει wireless.

Τελικά την παράγγειλα. Τιμή 1250. Είναι καλή αγορά ή υπάρχει κάτι καλύτερο κατά τη γνώμη σας? Η απόσταση από τον καναπέ μου είναι 2 μέτρα κ 20 εκατοστά. Και τώρα έχω σαραντάρα κ μια χαρα φαίνεται.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με κρίμα να πετάξω τόσα λεφτά αν δεν είναι καλή.
Πρωτα ρωταμε και μετα αγοραζουμε....

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση να είστε καλά! Πράγματι δυστυχώς έκανα πολύ βιαστική και παρορμητική κίνηση. Θα πάω αύριο να δω αν μπορώ να κάνω αλλαγή. Ελπίζω να μου επιτρέψουν αλλά φοβάμαι μη μου πουν πως δε γίνεται να αλλάξω κάτι επειδή μου χρεώσανε την κάρτα και έχουν κάνει παραγγελία την τηλεόραση..

την πήρες από αλυσίδα. αν ναι δε λες τουλάχιτον ποια είναι μπας και σου προταθεί κάτι καλύτερο - μεγαλύτερο στα ίδια η έστω λίγο παραπάνω χρήματα στην περιπτωση οπου δεν ακυρωσεις την παραγγελία.πες τους ότι η τιμή της είναι πολύ ακριβότερη από τον ανταγωνισμό and the god assistant.

την πήρες από αλυσίδα. αν ναι δε λες τουλάχιτον ποια είναι μπας και σου προταθεί κάτι καλύτερο - μεγαλύτερο στα ίδια η έστω λίγο παραπάνω χρήματα στην περιπτωση οπου δεν ακυρωσεις την παραγγελία.πες τους ότι η τιμή της είναι πολύ ακριβότερη από τον ανταγωνισμό and the god assistant.

Χαχα Ηλεκτρονική είναι! Η αλήθεια είναι οτι ο λόγος για τον οποίο πήγα είναι το ότι η τηλεόραση που έχω τώρα προχτές εκεί που έβλεπα ταινία έκλεινε κ άνοιγε αμέσως μόνη της. Δεν ξέρω φοβήθηκα και μάλλον βιάστηκα. Σήμερα που βλέπω δεν ανοιγοκλείνει.. Σε περίπτωση που θα θέλω να ακυρώσω τελείως θα μπορέσω ή δε θα με αφήσουν? Σκέφτομαι μήπως περιμένω να βγουν κ τα καινούρια μοντέλα...

Κανονικα μπορεις χωρις λογο και αιτια να την επιστρεψεις πριν υπογραψεις την παραλαβη της και να σου επιστραφουν τα χρηματα.
κανε και ενα τηλεφωνημα στην προστασια καταναλωτη

πχ στο multirama
http://www.multirama.gr/legal/sales

Last edited:
Καλημερα παιδια,χθες κιολας παραγγειλα την lg infinia 42le8500 ομολογω την εψαχνα κανα 10μερο τωρα την βρηκα τελικα στο πλαισιο σε εκθεσιακο κομματι,υπαλληλος μου εγγυηθηκε οτι λογω καταναλωσης στις τηλεορασεις η συγκεκρημενη ηταν το πολυ ενα μηνα στο ραφι,μου την εκοψε 50 κατω την πηρα 900,ο κολλητος μου εχει την le5500 καιειναι αρκετα ομορφη tv.Αυτο που μου εκανε εντυπωση στο μαγαζι ειναι οτι η samsung c6010 σε 40 που επαιζε διπλα ηταν πιο φωτεινη και ωραια τα χρωματα.ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκρημενο μοντελο της lg;εχει κανεις καμια απο τις προαναφερομενες´´

Εκθεσιακή τηλεόραση δηλαδή τηλεόραση που παίζει κάθε μέρα χωρίς να κλείνει καθόλου έπρεπε να είναι στη μισή τιμή.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση εχει καλές κριτικές εκτός από τα πρώτα μοντέλα που είχαν κυκλοφορήσει που είχαν παρουσιάσει προβλήματα.

ευχαριστω τα παιδια για τις απαντησεις τους.Εχω διαβασει αρκετα για τις tv σιγουρα περνανε απο αναλυση τρελη αλλα στο τελος μπερδευεσαι στην τελικη οτι και να παρεις σε ενα 8 μηνο θα ειναι παρελθον οποτε ρωταω απλα και ποια η γνωμη σας αναμεσα σεσειρα LG 42le8500 στη LG le7500 και Samsung C6010 40'' η samsung ειναι παλιοτερο μοντελο ??mkv 1080 παιζουν ολες?θελω να βλεπω 1080 ταινιες και 720p απο σκληρο κατευθειαν η απο pc τουμπανο με 295 geforse

Τωρα αφου παρηγγειλες την 8500 τι να την κανεις την συγκριση?

Εγω απο ολες αυτες θα προτιμουσα την Samsung C750 και μαλιστα στις 46" (οι 40" ειναι λιγες για αποσταση πανω απο 2 μετρα).

περιμενω εγκριση την δευτερα οποτε μπορω να παρω τηλ πρωι πρωι να την ακυρωσω αν θελω σε back led tv της samsung προτιμω τα 7000+ σειρες.η lg παντως καινοτομει με φουλ led απο πισω δεν εχει τους λαμπτηρες μονο πανω κατω η μονη που τολμησε να το πραξει η infinia ειναι το καμαρι της lg,ειδωμεν..
εσυ ymperior ποια τηλεοραση εχεις??

Panasonic 50U10

Εγω μετα απο τρεις LCD που αγορασα (ολες Sony) στραφηκα στις τηλεορασεις πλασμα και βεβαια δεν το μετανιωσα.

Ωραια αυτα περι direct LED κτλ. αλλα οπως και να τις ονομασουμε παραμενουν LCD , με τα γνωστα παμπολα αρνητικα της τεχνολογιας αυτης.

συμφωνω μαζι σου καλη η επιλογη σε plasma και η panasonic ειναι κολοσος εταιρια σιγουρα δεν ξερω η led πως διχνει με ps3 και pc,μεχρι χθες αγοραζαμε lcd και αποφευγαμε plasma τωρα τι εγινε ξαφνικα παλι και περνουμε plasma?

Δεν ξερω τι αγοραζαμε χθες και προχθες , σημερα αν θελεις Α ευρω για να παρεις μια πλασμα με καλη εικονα , θελεις 2Α-3A για να παρεις LCD με "αντιστοιχη" εικονα.

Στα λεφτα της 42LE8500 για παραδειγμα παιρνεις την 50Pk550 με καλυτερη εικονα κατα την αποψη μου με οποιοδηποτε υλικο. Αρνητικο μονο τις ανακλασεις οταν η 8500 εχει πολυ μικρη γωνια θεασης , banding και διαφορα αλλα που δεν θελω να αναλυσω και μπορεις να διαβασεις στο σχετικο νημα.

Οι πλασμα βεβαια δεν κανουν για μονιτορ (στατικες εικονες) οπως οι LCD.