LG 42LG6100 Scarlet Αγορά

kingofgreece

New member
30 January 2008
40
Έχω βρει την 6100 στα 799 και ενδιαφέρομαι Άμεσα για την αγορά της, Δεν ξέρω πολλά όμως Αλλα τα χαρακτηριστικά της είναι ΜΑΓΙΚΑ για την τιμή της. Προτείνεται κάτι άλλο το πολύ μέχρι 1000 euro με παραπλήσια χαρακτηριστικά? Έχει κανεις την TV έτσι ώστε να μου πει την γνώμη του?

Παρακαλώ σε γρήγορες απαντήσεις SOS!

Φιλε αν εχεις να δωσεις 1200 που εχει προσφορα την a786 το Σατουρν γερακα πιστευω πως εκανες την τυχη σου..

Εγω δεν εχω γι αυτο παιδευομαι...

αν δεν σε πειραζει η εμφανιση τησ εγω την εχω δει σε απλα καναλια,νοβα,ps3 και ειναι πολυ καλη σε σχεση με σονυ v4000 και samsung756 που επισησ βλεπω καθημερινα σε φιλικα σπιτια

κατα τη γνωμη μου η εμφανηση της ειναι + , ειναι πραγματικα μοντερνα και ξεχωριστη σε αντιθεση με την 7000 πχ που μου μοιαζει συμβατικη...επισης ειναι και απιστευτα λεπτη. Αλλα δε ξερω αν σε ποιοτητα εικονας προσεγγιζει την 7000 ή τον ανταγωνισμο...εκει θα τη φοβομουνα, επειδη ειναι λιγο αγνωστη ποσοτητα, μηπως υστερει αρκετα, γιατι σου δινει πολλα για την τιμη της κατα τα αλλα...

Την είδα διπλα διπλα με μια 42LG7000 στα Multirama, το παλικάρι μου έβαλε να δω από TV μέχρι nova Blu-Ray και DVD τον είχα 45 λεπτά και με εξυπηρετούσε! Σε χαρακτηριστικά η μονη διαφορα που έχουν είναι το Bluetooth από όσο θυμάμαι. Σαν εικόνα η 6100 μου έμοιαζε καλύτερη (όχι δεν είμαι τρελός!). Η εμφάνιση της είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΗ και μακράν καλύτερη από την 7000! Μοιάζει με κόσμημα! Ακόμα και το Hitech Δεκεμβρίου που διάβασα την βγάζει καλύτερη σαν εικόνα από την 7000 και λαμβάνοντας ως δεδομένη την τιμή της στα 1600 euro και όχι τα 799! Πείρα τηλέφωνο στην LG και μου είπαν ότι δεν έχουν καμια διαφορα πέρα από το Bluetooth με την 7000 και φυσικά τον σχεδιασμό. Στα 799 που την δίνουν τα Multirama παιδιά την βρίσκω SUPER ευκαιρία και την παρήγγειλα σήμερα από το site τους (μου είπαν ότι θα την έχω σήμερα το απόγευμα!)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0351085&catid=060100

άντε να δούμε!

Και στα 765 ακομα καλυτερη..

Αλλα σου ειπαν οτι δεν εχει διαφορα επειδη καταλαβαν οτι ψηνεσαι πιο πολυ για την 6100 και οχι για την 7000..

Δεν πιστευω να εχουν ιδια εικονα ποσο μαλλον να εχει η 6100 καλυτερη...

Και στα 765 ακομα καλυτερη..

Αλλα σου ειπαν οτι δεν εχει διαφορα επειδη καταλαβαν οτι ψηνεσαι πιο πολυ για την 6100 και οχι για την 7000..

Δεν πιστευω να εχουν ιδια εικονα ποσο μαλλον να εχει η 6100 καλυτερη...

Εκτος από ότι το είδα με τα ματια μου, το διάβασα και στο Hitech που δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν παραπάνω και άσε που δεν "μιλαμε" για δυο διαφορετικές εταιρίες αλλα για την ίδια άρα δεν παίζει να υπάρχει θέμα "το δικό μου προϊόν βγάλτο καλύτερο". Την skroutzara και εγώ πριν την αγοράσω και σχεδόν όλοι κάτω από την Multirama (free) θέλουν το λιγότερο 50 euro μεταφορικά μέχρι 77 άκουσα!

Μεγεια σου και καλες ταινιες..

Πες μου τις παρατηρησεις σου και τις εντυπωσεις σου αν δε σου κανει κοπο και στα τηλεοπτικα ελληνικα γιατι ο αλλος ετσι πως παει μου φαινεται θα με χασει απ το power buy της 7000

Ειδες φιλε που στο ειπα? Η εμφανηση της ειναι απιστευτη, και υπερβολικα λεπτη (ποτε δε μπορει να ειναι κακο αυτο :D ). Δεν καταλαβαινω γιατι κανανε τετοιο πισωγυρισμα με την 7000 σε αυτο το θεμα.

Ωστοσο πιστευω και εγω οτι καλυτερη απο την 7000 δε παιζει να ειναι. Πιθανοτατα φορανε το ιδιο panel οποτε σημαντικες διαφορες δε θα υπαρχουν, αλλα σε θεμα κινησης/επεξεργασιας γενικοτερα πρεπει να υπερεχει η 7000. Απλα οι διαφορες εχουν φτασει σε τοσο μικρα επιπεδα που δε μου κανει εντυπωση που δεν παρατηρησες κατι οταν τις ειδες live. Σε καθε περιπτωση ειναι μαλλον καλη αγορα και ευχομαι να τη χαρεις!

Ειδες φιλε που στο ειπα? Η εμφανηση της ειναι απιστευτη, και υπερβολικα λεπτη (ποτε δε μπορει να ειναι κακο αυτο :D ). Δεν καταλαβαινω γιατι κανανε τετοιο πισωγυρισμα με την 7000 σε αυτο το θεμα.

Ωστοσο πιστευω και εγω οτι καλυτερη απο την 7000 δε παιζει να ειναι. Πιθανοτατα φορανε το ιδιο panel οποτε σημαντικες διαφορες δε θα υπαρχουν, αλλα σε θεμα κινησης/επεξεργασιας γενικοτερα πρεπει να υπερεχει η 7000. Απλα οι διαφορες εχουν φτασει σε τοσο μικρα επιπεδα που δε μου κανει εντυπωση που δεν παρατηρησες κατι οταν τις ειδες live. Σε καθε περιπτωση ειναι μαλλον καλη αγορα και ευχομαι να τη χαρεις!

Από LG μου είπαν ότι οι μόνες διαφορές είναι το μπλέ δοντι και η θέση των ηχείων. ΟΛΑ τα άλλα (panel, τεχνολογια κτλ κτλ) είναι ακριβώς τα ίδια με την 42LG7000! Και σε ξενα sites τα ίδια λένε.. To Hitech τα ίδια λέει και μάλιστα την προτείνει ως TOP BUY με τιμή 1600 ευρω και όχι 799 που την πέρνω εγώ!

Δηλαδή 6100>7000?? απο ότι κατάλαβα....

πιο λεπτή βέβαια η 6100.. αλλά αυτή η τρύπα μου την σπάει τρελαααααααααά..
-bye-

μια χαρα ειναι η τρυπα της :D
παντως αν ειναι για το αχρηστο bluetooth και τα ψευτοηχεια που ολες αυτες εχουν να θεωρειται η 7000 καλυτερη, εγω παω πασο :D Χιλιες φορες την εμφανηση της 6100 και το οτι ειναι τοσο λεπτη! Ειδικα αν επεσε και στα 699 ειναι πολυ σουπερ αγορα!

τα 699 by the way ειναι προσφορα ημερας συμφωνα με το site....οποτε οποιος καιγεται καλο εινα να βιαστει...

Λοιπόν καλημέρα κι από μένα, παρέλαβα χθες κατά τις 18:00 την LG! Πιάστηκε η μέση μου κλασσικά να την στήσω!

Εντυπώσεις:
1. ΦΟΒΕΡΗ αεροστεγή συσκευασία στο panel (λες και ήταν πατατάκια!)
2. Κατασκευή Ιανουάριος 2009 (φρέσκο μπράβο "μουλτιραμα" & LG)
3. Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΗ εμφάνιση πραγματικά ομορφαίνει τον χώρο! εξαιρετικά λεπτή (λεπτότερη από την LCD που έχω στο PC μου! Το LED φωτάκι είναι όλα τα λεφτά όπως και η κατακόκκινη πλάτη της.
4. Είδα το Black Hawk Down σε BD και με το Cinema on στα 24 και με TruMotion low High κτλ. ΔΕΝ είχε σκασίματα ποτε και πουθενά!
5. Ο ήχος δεν μου άρεσε καθόλου όπως και το ClearVoice που έχει.
6. Φοβερό το menu της με άπειρες ρυθμίσεις!
7. Ε-ΚΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ στα Games... σου κόβεται η ανάσα πραγματικά στο CoD.
8. Αίσχος χειριστήριο, πραγματικά μεγάλη φτήνια δεν κρύβω τον εκνευρισμό μου και ετοιμάζομαι να τους γράψω ένα email γι αυτό.
9. ΜΕ-ΓΑ-ΛΗ μαγκιά να αγοράζεις κάτι 699 και το κουτί που σου έρχεται να γραφει πάνω 1599... :)
10. Οποιος ή οποια (ακομα καλυτερα!) θελει να την δεί το κανονίζουμε Α-ΝΕ-ΤΑ!