LG 42lg7000 vs Panasonic TH-42PX80E

Να σας δείξω και μερικές φώτος από τον χώρο μου, όπως είναι τώρα με την 21".

Ελπίζω να μη φανεί και σε μένα τεράστια η 42"... Σκέφτομαι να τη βάλω κατευθείαν πάνω στον τοίχο.

Tεραστια μπορει να σου φανει την πρωτη μερα. Οταν θα την συνηθισεις μετα απο καμια εβδομαδα μπορει να σου φαινεται και μικρη.-bye-

Η PX80 ειναι οτι πρεπει για τηλεοπτικο σημα και DVD παντως.-bye-

Ένα θα σου πω. Αν δεν είσαι φανατικός τηλεορασάκιας και κολλημένος με τα σήματα, τις ρυθμίσεις, τα Full HD κτλ αλλά απλά θα πάρεις μια τηλεόραση για να την ευχαριστηθείς όποια από τις δύο που αναφέρεις και να πάρεις 1ον θα μείνεις υπερευχαριστημένος και 2ον σε 1 μήνα θα το έχεις ξεχάσει το θέμα μεγέθους. Εγώ όσους έψησα και πήραν 42άρα (γιατί όλοι 32άρα θέλανε να πάρουν στην αρχή) τώρα με ευχαριστούν που τους γλίτωσα από την χαζομάρα που θα κάνανε. Πήγαινε δες την 47άρα. Αν σε παίρνει από άποψη απόστασης θέασης και χώρου πάρε αυτήν. Ναι θα φας την γκρίνια της γυναίκας σου καμιά βδομάδα όπως την έφαγα κι εγώ. Όταν μετά από καμιά βδομάδα την συνήθισε άρχισε σιγά σιγά να την παινεύει και τώρα νομίζω ότι θα χαλιόταν αν της την έπαιρνα να της φέρω κάποια μικρότερη. Οι μόνοι που παραμένουν σπαστικοί είναι κάποιοι συγγενείς και φίλοι που έρχονται μία στις τόσες για να πούνε την μ...κία τους "Πολύ μεγάλη η τηλεόραση για το σπίτι σας". Λες και τους ζήτησε κανένας την άποψή τους. Κι έχω και την πεθερά μου που θέλει να πάρει ίδια ακριβώς (μιλάω πάντα για την 46X3500) γιατί δείχνει λέει πεντακάθαρα όλες τις ρυτίδες από τις παρουσιάστριες... No comments...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχχα !!

Αυτά είναι, θα ανοίξω θέμα που θα λέει:

"Ψάχνω τηλεόραση να δείχνει τις ρυτίδες των διασήμων ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ"

Και ναι εδώ και 8 ώρες είμαι κεγώ ένας πανευτυχής κάτοχος μιας Panasonic 42PX8E!

Θα μου πείτε τώρα γιατί την 8 και όχι την 80...

Λοιπόν ξεκινάω πρωί πρωί με 800 στο χέρι προς πλαίσιο και μετά media markt αλίμου. Στο πλαίσιο δεν έκατσα και πολύ, απλά χάζεψα λιγάκι. Στο media markt βλέπω την 80 στα 799, αλλά δεν είχε ούτε μία. Μου λέει όμως ο πωλητής ότι είχαν την 8 σε πολύ καλή τιμή, μόνο 599 !

Οπότε κάθομαι κανα 10λέπτο την ψάχνω λίγο, μάρεσε και την πήρα. ;D

Δε ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά επειδή μου φάνηκε φθηνή και είχα λεφτά επάνω μου, λέω δεν παίρνω με +100 την επιπλέον εγγύηση, για να έχω περισσότερο το κεφάλι μου ήσυχο...

Τελοσπάντων την παίρνω, τη στήνω μπαμ μπαμ, συντονίζει επίγεια ψηφιακά και αναλογικά, φτιάχνω τη λίστα, ρυθμίζω όπως έχετε πει φωτεινότητες κτλ. κάτω από τη μέση, το mode στο cinema και είμαστε έτοιμοι.

Σε τηλεοπτικό σήμα είναι μακράν καλύτερη από οτιδήποτε έχω δει ως τώρα. Να πω την αλήθεια όμως δεν έχω δει και καμιά ακριβή άνω των 2000 ..

Μετά βάζω τον Tecview 2051FAE. Εξίσου πάρα πολύ καλή ποιότητα.

Τέλος βάζω το Meet The Spartans (το ξέρω τραγικό.. :)), βάζω στο Pioneer 600 τέρμα την ανάλυση στα 1080p και το αποτέλεσμα μου άρεσε υπερβολικά!

Μετά επειδή είχα κάτι δουλειές την άφησα κανά 5ωρο με το dvd στρωσίματος.

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή και ξεκουράζεται.. ;D

Που να φανταζόμουν πριν λίγο καιρό ότι με μόλις 599 θα έπαιρνα τέτοιο πράμα...! Πάλι καλά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιαυτό που δεν έδωσα 1100 για την 42αρα LG7000 που έλεγα!

Να και 2 φώτος:

*Τελικά οι 42" είναι ότι πρέπει για τα 2.5-3m που κάθομαι!
**Φίλε czoun βάλε με σε παρακαλώ στη λίστα σου. ;D

Ένα θα σου πω. Αν δεν είσαι φανατικός τηλεορασάκιας και κολλημένος με τα σήματα, τις ρυθμίσεις, τα Full HD κτλ αλλά απλά θα πάρεις μια τηλεόραση για να την ευχαριστηθείς όποια από τις δύο που αναφέρεις και να πάρεις 1ον θα μείνεις υπερευχαριστημένος και 2ον σε 1 μήνα θα το έχεις ξεχάσει το θέμα μεγέθους. Εγώ όσους έψησα και πήραν 42άρα (γιατί όλοι 32άρα θέλανε να πάρουν στην αρχή) τώρα με ευχαριστούν που τους γλίτωσα από την χαζομάρα που θα κάνανε. Πήγαινε δες την 47άρα. Αν σε παίρνει από άποψη απόστασης θέασης και χώρου πάρε αυτήν. Ναι θα φας την γκρίνια της γυναίκας σου καμιά βδομάδα όπως την έφαγα κι εγώ. Όταν μετά από καμιά βδομάδα την συνήθισε άρχισε σιγά σιγά να την παινεύει και τώρα νομίζω ότι θα χαλιόταν αν της την έπαιρνα να της φέρω κάποια μικρότερη. Οι μόνοι που παραμένουν σπαστικοί είναι κάποιοι συγγενείς και φίλοι που έρχονται μία στις τόσες για να πούνε την μ...κία τους "Πολύ μεγάλη η τηλεόραση για το σπίτι σας". Λες και τους ζήτησε κανένας την άποψή τους. Κι έχω και την πεθερά μου που θέλει να πάρει ίδια ακριβώς (μιλάω πάντα για την 46X3500) γιατί δείχνει λέει πεντακάθαρα όλες τις ρυτίδες από τις παρουσιάστριες... No comments...

+άπειρο σε όλα (εκτός απ'την πεθερά γιατί ακόμα δεν έχω (επίσημα). Αγόρασα την 42LG7000 και είναι perfect...