Κι έχω και την πεθερά μου που θέλει να πάρει ίδια ακριβώς (μιλάω πάντα για την 46X3500) γιατί δείχνει λέει πεντακάθαρα όλες τις ρυτίδες από τις παρουσιάστριες... No comments...
Ένα θα σου πω. Αν δεν είσαι φανατικός τηλεορασάκιας και κολλημένος με τα σήματα, τις ρυθμίσεις, τα Full HD κτλ αλλά απλά θα πάρεις μια τηλεόραση για να την ευχαριστηθείς όποια από τις δύο που αναφέρεις και να πάρεις 1ον θα μείνεις υπερευχαριστημένος και 2ον σε 1 μήνα θα το έχεις ξεχάσει το θέμα μεγέθους. Εγώ όσους έψησα και πήραν 42άρα (γιατί όλοι 32άρα θέλανε να πάρουν στην αρχή) τώρα με ευχαριστούν που τους γλίτωσα από την χαζομάρα που θα κάνανε. Πήγαινε δες την 47άρα. Αν σε παίρνει από άποψη απόστασης θέασης και χώρου πάρε αυτήν. Ναι θα φας την γκρίνια της γυναίκας σου καμιά βδομάδα όπως την έφαγα κι εγώ. Όταν μετά από καμιά βδομάδα την συνήθισε άρχισε σιγά σιγά να την παινεύει και τώρα νομίζω ότι θα χαλιόταν αν της την έπαιρνα να της φέρω κάποια μικρότερη. Οι μόνοι που παραμένουν σπαστικοί είναι κάποιοι συγγενείς και φίλοι που έρχονται μία στις τόσες για να πούνε την μ...κία τους "Πολύ μεγάλη η τηλεόραση για το σπίτι σας". Λες και τους ζήτησε κανένας την άποψή τους. Κι έχω και την πεθερά μου που θέλει να πάρει ίδια ακριβώς (μιλάω πάντα για την 46X3500) γιατί δείχνει λέει πεντακάθαρα όλες τις ρυτίδες από τις παρουσιάστριες... No comments...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.