lg 42lm3400 vs Samsung UE40EH6030

punisher996

New member
15 October 2012
25
Gotham City
Καλησπερα παιδια,ειμαι αναμεσα στην lg 42lm3400 και στην Samsung UE40EH6030.Το Budget ειναι μεχρι 500 ευρο,αποσταση θεασης ειναι 2 μετρα,χρηση πολυ gaming και ταινιες.Με ενδιαφερει πολυ το 3d και γιαυτο κλεινω προς lg αλλα απο οτι διαβασα η samsung ειναι ανωτερη σε εικονα.Απο την αλλη φοβαμαι για την samsung λογο active 3d(κουραση) και επειδη εχω ακουση οτι οι samsung διαφερουν και το panel τους ειναι lottery οποτε υπαρχει μεγαλη περιπτωση να βγει μουφα.Μια βοηθεια παρακαλω.....

Η EH6030 είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Τώρα για το 3D σε αυτό το μέγεθος, ενδεχομένως να χρειαστεί να κάθεσαι πιο κοντά από δύο μέτρα για να είναι πειστικότερο το 3D effect. Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω πως υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget, αν και δε γνωρίζω πόσο ακριβώς lag έχει η EH6030.

Το θεμα ειναι οτι η samsung εχει active 3d και εμενα με ενδιαφερει πολυ το 3d για gaming.Οποτε η lg υπερτρει σε αυτο γιατι ειναι πιο ξεκουραστο το passive.Το θεμα αποστασης το ρυθμιζω ευκολα.

Υπερτερεί όμως μόνο στο πιο ξεκούραστο 3D και σε τίποτα άλλο. Είναι και μόλις 50 Hz. Αν δεν κάνω λάθος, πραγματικά 100 Hz έχουν από την LM670S και πάνω, αλλά ξεφεύγουν αρκετά σε τιμή.

η lg εχει μειωμενη αναλυση στο 3d και θα σου χαλασει την εικονα στα παιχνιδια!! στο λεω γιατι ειχα και γω tv με μειωμενη αναλυση στο 3d και ειχα ξενερωσει εκανε μπαμ!!!!! πανε δες απο κοντα και αποφασισε! αν σε κουραζει active 3d τοτε αποφασιζεις που θα στραφεις αλλα τσεκαρε το πρωτα!! εμενα δεν με κουραζει καθολου!

Σχετικα με το active 3D, προσωπικα στα 10 πρωτα λεπτα με κουραζει πολυ, αλλα εαν κανω μια "αγαντα" και περασουν 15 λεπτα, με μαγικο τροπο παυει να με κουραζει και απο εκει και μετα βλεπω την ταινια μονορουφι πολυ-πολυ ευχαριστα και χωρις καμια ενοχληση.

συμβαινει και σε αλλους αυτο?

Θα παω να συγκρηνω και απο κοντα.Γενικα παντος εχω ακουση τα καλυτερα για το 3d της lg.Οτι ειναι και πιο ζωντανο και πιο εντονο.Επισης ρε παιδια μηπος ξερετε τι παιζει με τα panel της Samsung?Εχω ακουση οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παρεις Samsung και να εχει πανελ αλλης εταιρια και συνεπος χειροτερης ποιοτητας.

Το 3D της LG είναι όντως καλύτερο για εμένα συνολικά αλλά σαν 2D υπάρχουν πολλά προβλήματα κυρίως στην κίνηση.

Από εκεί και πέρα κρίνεις και αποφασίζεις.

Αν μπορέσεις να ανέβεις στα λεφτά η Panasonic ΕΤ5 είναι καλύτερη σε εικόνα από τις LG σειρά 6/7. Έχει 100 Hz πραγματικά , καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό και καλύτερη κίνηση στις ταινίες. Έχει και παθητικό 3D με πάνελ της LG.

Ξεφευγει αρκετα σε λεφτα 100+ και δεν μπορω να την βρω και σε πολλα καταστηματα(skroutz,bestprice).Κατα τα αλλα ομως φαινεται πολυ καλυτερη και συνδιαζει τα + της samsung και της lg.

Στα περισσοτερα λεει κατοπιν παραγγελειας και η 42 ξεφευγει αρκετα.Παντος θα προσπαθησω να παρω την panasonic ΕΤ5.Με ενθουσιασε πραγματικα και διαβαζω τα καλυτερα γιαυτην.

Εφόσον σου άρεσε,νομίζω δε χάθηκε κι ο κόσμος να περιμένεις και λίγες μέρες.Δεν αγοράζουμε και κάθε χρόνο τηλεόραση

Τελικα το μπατζετ παραμενει στα 500 ευρο οποτε αποριπτω ΕΤ5 και ειμαι αναμεσα στην Samsung 40EH6030 και στην Panasonic 42UT5.Η αποσταση ειναι πλεον 1.6μετρα και η χρηση 50% gaming,30% ταινιες και 20% τηλεοπτικο.Γερνω προς την Samsung κυριως γιατι φοβαμαι τα ειδωλα που μενουν στις πλασμα λογο στατικων εικονων αλλα η panasonic φενεται να ειναι ανωτερη σε εικονα.Θα θελα πολυ την γνωμη σας παιδια