LG 42PC35

ppage

New member
19 March 2008
19
Είδα την συγκεκριμένη τηλεόραση σε χαμηλή τιμή (<800 ). Είναι 100Hz έχει φωτεινότητα 1500cd/m2 αντίθεση 15000:1. Ρωτάω τώρα σαν άσχετος...
Έψαξα παντού για reviews...δεν βρήκα πουθενα...παγκοσμίως. Πόσο χειρέτερη μπορεί να είναι απο μία 42 που κοστίζει άνω των 1200 (Panasonic 42TX80)...ώστε να με αποτρέψει να την αγοράσω?
Είναι παλία τεχνολογία? Βοηθήστε...η διαφορά στα χρήματα έιναι μεγάλη, είναι και στην ποιότητα?

Την είδα προχθές στο Media στα 777 αν δεν κάνω λάθος. Εκτός από το design δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλες διαφορές έχει από την PC55 της ίδιας εταιρίας για την οποία όλο και κάποιο review θα βρεις αν ψάξεις. Για να είμαι ειλικρινής πάντως θα προτιμούσα σε αυτά τα χρήματα μια Panasonic 42PX7 ακόμα κι αν ήξερα από πριν πως θα πρέπει να αλλάξω πάνελ λόγω του γνωστού προβλήματος.

Υ.Γ Πάνω κάτω στα ίδια χρήματα θα κυμαίνονται και οι αναμενόμενες LG 42PG3000 και Panasonic 42PX8, αλλά δεν ξέρω πόσο σύντομα θα σκάσουν μύτη.

Θοδωτή, καλωρίζικη και καλές θεάσεις :ernaehrung004:
Οποτε έχεις λίγο χρόνο, θα θέλαμε να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου, τι σου αρέσει αλλά κι ακόμα πιο σημαντικό και δύσκολο...τι δεν σου αρέσει στη νέα σου αγορά. Και πάλι καλωρίζικη και σου εύχομαι να βρίσκεις ελεύθερο χρόνο να την απολαμβάνεις, κάτι δυστυχώς που λείπει στις μέρες μας.
-bye-

Πάνο σε ευχαριστώ, αλλά.....μετά την 50PC55 που πήρα δώρο στους γονείς τα Χριστούγεννα (δες σχετικά), ήρθε και η σειρά της αδελφής μου να της πάρω δώρο, αλλά στις 42'' αυτή τη φορά. Μετακόμισε σε δικό της σπίτι μετά από χρόνια συγκατοίκησης μαζί μου και ήταν το δώρο μου για το καλορίζικο.

Εγώ παραμένω με την 29αρα CRT μου (και τον προβολέα για ταινίες), αλλά τώρα που φαίνεται να τελειώνω με τα δώρα θα βάλω κι εγώ μπροστά όπου να'ναι....