LG 42PX5R Τέλος εποχής ?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

bilste1965

Established Member
20 February 2011
165
Κατερίνη
Επειδή δεν βρήκα αναφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο(εάν υπάρχει ας μεταφερθεί)
:violent-smiley-030: Μετά από εννέα χρόνια η τηλεόραση plasma του τίτλου παρουσίασε την βλάβη όπως φαίνεται στην φωτογραφία που παραθέτω. Μαύρη οθόνη και μόνο στο αριστερό τμήμα κάποια φωτεινά πίξελ. ε αναζήτησή που έκανε φαίνεται να έχει χαθεί η φωτεινότητά της.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με εξουσιοδοτημένα service και έχοντας στείλει την ίδια φωτογραφία (μιας και η μεταφορά της είναι λίγο δύσκολη λόγω των 45 κιλών ) για μια πρώτη εκτίμηση έχω διαφορετικές απαντήσεις .
1) Ο πρώτος (προτεινόμενος από την LG την περιοχή μου και νέος συνεργάτης της) πρέπει να αλλαχθεί το πάνελ και δυο πλακέτες σαν σετ (λέει έτσι το στέλνει η αντιπροσωπεία) γιατί θα παρουσιάσει μετά από 2-3 μήνες ξανά πρόβλημα . Ενδεικτικό κόστος επισκευής +500,00€. :bang:
2) Ο δεύτερος (ήμουν παλιός πελάτης του σε άλλη περιοχή) αποφάνθηκε ότι χρειάζεται να αλλαχθούν οι 2 πλακέτες (η μια θα αλλαχθεί και η άλλη α επισκευαστεί από τον ίδιο) περίπου 150,00€ -200,00€
3) Ο τρίτος (ήμουν παλιός πελάτης του σε άλλη μάρκα και περιοχή ) δε έχει απαντήσει ακόμη για την εκτίμηση του κόστους επισκευής αλλά είπε πως πάνω από 120,00€ είναι ασύμφορή η επισκευή.
Τα ερωτήματα μου :
έχει κάποιος την ίδια συσκευή ή γνωρίζει το πρόβλημα ?
Εάν σηκώνει επισκευή και με πιο λογικό κόστος ?
Εάν έφτασε το τέλος της :grandpa: πια θα είναι ο αντικαταστάτης της ? Ποια θα μου δώσει το ίδιο βαθύ μαύρο, υπέροχή λεπτομερή εικόνα, και γρήγορη κίνηση χωρίς σπασίματα κα τεχνουργήματα στις 45-55 ίντσες (για να μπορέσω να καλύψω τον ίδιο όγκο στην ίδια θέση τοποθέτησης ? . :firstprize:
Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές (αλλά έχω πελαγώσει ) και ευχαριστώ για την βοήθεια .

Μην πελαγώνεις... Αν δεν ευοδώσει η επισκευή, οποιαδήποτε τηλεόραση του 2015 και να αγοράσεις, θα είναι καλύτερη από αυτήν που έχεις (είχες)... Ειδικά στο μαύρο... :rolleyes:

Απάντηση: Re: LG 42PX5R Τέλος εποχής ?

Μην πελαγώνεις... Αν δεν ευοδώσει η επισκευή, οποιαδήποτε τηλεόραση του 2015 και να αγοράσεις, θα είναι καλύτερη από αυτήν που έχεις (είχες)... Ειδικά στο μαύρο... :rolleyes:

Θα μπορούσες να προτείνεις κάτι καλό σε 50'' ?
Εννοείται vfm ή όπως είπαν και οι δύο τεχνικοί να δώσω τα λιγότερα χρήματα

Yptate: Τελικά μετά από την μετάβαση σε τρία εξουσιοδοτημένα service της LG ή διάγνωση: 1) Το νυν service στην περιοχή στο οποίο με έστειλε η μαμά LG που αποφάνθηκε "Φταίει η οθόνη πλασματος σου που έχουν διάρκεια ζωής 6-7 χρόνια" κόστος επισκευής 600.00 plus euro γιατί πρέπει να αλλαχθούν και δύο πλακέτες. Όπως καταλάβατε την πήρα και έφυγα. 2) Πρώην εξουσιοδοτημένο πάλι "φταίει η οθόνη". Εάν ταιριάξει κάποιο από τα 42' που έχω θα το περάσω .κόστος 100 , 00 euro. Τελικά δεν ταίριαξε και κατά φεύγω στο τρίτο στην Θεσσαλονίκη που ενώ έχω μιλήσει αρχικά δεν βολεύουν οι ώρες για να την μεταφέρω. Τελικά σε συνεννόηση μαζί τους βρέθηκε η λύση. 3) Η διάγνωση του "το πάνελ σου είναι σε καλή κατάσταση και βλάβη οφείλεται στην πλακέτα Ζ με κόστος 100,00euro" Σε μερικές ημέρες (γιατί η πλακέτα ήρθε από το εξωτερικό ) σε πλήρη λειτουργία κοσμεί και πάλι το χώρο της. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εάν μου επιτρέπουν οι διαχειριστές να αναφέρω το service νομίζω θα ήταν καλό μήπως βοηθηθούν και κάποιος άλλος