- 23 November 2006
- 747
αρχιζω και αμφιβαλλω για τις προθεσεις σου....
Αν και το ενδιαφερον μου ειναι πραγματικο και ζεστό ακόμη να πώ 2-3 πραγματα που με "ενόχλησαν".
Αν και με τα σημερινά δεδομένα,δόξα τον Θεό δεν εχω οικονομικό πρόβλημα,
για εμένα το 50ρικο που λέτε μην δώσουμε σημασία έ χ ε ι σημασία..
Γιατί αν τελικά η παραλαβή γίνεται μόνο απο τα εκάστοτε καταστήματα που αναφέρει ο φίλος exp4nder,
τότε εγω κυριοι που είμαι απο Λειβαδιά τα 50 αυτά ευρώ θα τα βάλω βενζίνη-διόδια κλπ,πήγαινε-έλα!!
Επίσης ακόμη δεν εχω καταλάβει,ποιά η τελική τιμή για την 42'', ποιά για την 47''.
Μπορεί να γραφεται ευκρινώς μαζί με την λίστα..?
Αντί να ψάχνουμε 5-6 σελιδες πίσω κάθε φορά..
Τέλος πριν εμείς οι "επαρχιώτες" ξεκινήσουμε να ερθουμε πρωτεύουσα,
ειναι δυνατόν να γνωρίζουμε εξ'αρχής ποια η ΤΕΛΙΚΗ τιμή με 6 δόσεις?(και αν γίνονται άτοκες..)
Ελπίζω να μην κούρασα με τα όσα είπα.
ΥΓ.47=999,το είδα απο πριν,παρακαλώ και για την 42,απλά καλό είναι να το γράφουμε στην copy-paste λίστα,εκει είναι η παρατήρηση....
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Φίλε, ξεκίνα νέα παρόμοια λίστα με τιμή 795e (που αντιστοιχει στην ίδια έκπτωση από skroutz όπως για την 47'') για την 42'' και γράψε που μένεις και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Όλα τα άλλα νομίζω θα εξαρτηθούν από το ενδιαφέρον που θα υπάρξει. Αν, ας πούμε, μαζευτούν 20 τηλεοράσεις, νομίζω ότι κανένας δεν θα σου πει τίποτα για έξοδα αποστολής κ.λ.π..
Παιδιά να τονίσω ότι όπως έχω πει, την Δευτέρα θα συζητήσω με το αφεντικό για το -7,5% που αντιστοιχεί σε 999 η 47''. Μη το παίρνετε ως δεδομένο. Απλά θα ήταν καλό αν μέχρι τη Δευτέρα είχατε μαζευτεί όσοι είστε σίγουροι για αγορά με τέτοια μεγάλη έκπτωση, για να πάω κι εγώ στο αφεντικό με έναν σεβαστό αροθμό τηλεοράσεων και να το διαπραγματευτώ. Αν είστε κάτω από 10 άτομα, ειλικρινά μη περιμενέτε να καταφέρω κάτι. Υποτίθεται power buy οργανώνετε για να πάρετε τέτοιες εκπτώσεις!Αν και το ενδιαφερον μου ειναι πραγματικο και ζεστό ακόμη να πώ 2-3 πραγματα που με "ενόχλησαν".
Αν και με τα σημερινά δεδομένα,δόξα τον Θεό δεν εχω οικονομικό πρόβλημα,
για εμένα το 50ρικο που λέτε μην δώσουμε σημασία έ χ ε ι σημασία..
Γιατί αν τελικά η παραλαβή γίνεται μόνο απο τα εκάστοτε καταστήματα που αναφέρει ο φίλος exp4nder,
τότε εγω κυριοι που είμαι απο Λειβαδιά τα 50 αυτά ευρώ θα τα βάλω βενζίνη-διόδια κλπ,πήγαινε-έλα!!
Επίσης ακόμη δεν εχω καταλάβει,ποιά η τελική τιμή για την 42'', ποιά για την 47''.
Μπορεί να γραφεται ευκρινώς μαζί με την λίστα..?
Αντί να ψάχνουμε 5-6 σελιδες πίσω κάθε φορά..
Τέλος πριν εμείς οι "επαρχιώτες" ξεκινήσουμε να ερθουμε πρωτεύουσα,
ειναι δυνατόν να γνωρίζουμε εξ'αρχής ποια η ΤΕΛΙΚΗ τιμή με 6 δόσεις?(και αν γίνονται άτοκες..)
Ελπίζω να μην κούρασα με τα όσα είπα.
ΥΓ.47=999,το είδα απο πριν,παρακαλώ και για την 42,απλά καλό είναι να το γράφουμε στην copy-paste λίστα,εκει είναι η παρατήρηση....
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Αν η ιδια εκπτωση(7,5 %) εφαρμοστει στην 52αρα LG7000(με ελαχιστη τιμη απο σκρουτζ 1626 ευρω http://www.skroutz.gr/s/56922/LG-52LG7000-52''.html) τοτε η τιμη απο Κολομβουνη πεφτει στα 1504,05 ευρω.Ισχυει αυτο exp4nder?κυριοι παρακαλω λυστε τις οποιες διαφορες σας μεσω πμ,καταστρεφετε το thread.
Aς επανελθουμε λοιπον στην πολυ καλυτερη προσφορα του exp4nder που εχουμε και ειναι lg47 7000 στα 999 euro.
Αν η ιδια εκπτωση(7,5 %) εφαρμοστει στην 52αρα LG7000(με ελαχιστη τιμη απο σκρουτζ 1626 ευρω http://www.skroutz.gr/s/56922/LG-52LG7000-52''.html) τοτε η τιμη απο Κολομβουνη πεφτει στα 1504,05 ευρω.Ισχυει αυτο exp4nder?
ΥΓ Μετρητοις-Αθηνα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.