LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Η τιμή που μου έδωσε φίλος μου καταστηματάρχης στην περιοχή που ζω, για τη 47άρα είναι 1130,00 . Αυτή είναι special price για εμένα αποκλειστικά και στο "πακέτο" της προσφοράς περιλαμβάνονται η δωρεάν μεταφορά στο σπίτι μου και η δυνατότητα αποπληρωμής σε άτοκες δόσεις.

Εγώ επαναλαμβάνω έχω τη δυνατότητα να περιμένω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

αρχιζω και αμφιβαλλω για τις προθεσεις σου....

Τι να πώ παιδιά, 999 είναι 7,5% κάτω από κατώτατη τιμή eshop. Λοιπόν, αν μου πείτε πόσοι σίγουρα θα αγοράσετε με αυτή τη τιμή, θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με το αφεντικό. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πάντως τόσο πολύ, είμαι διατεθημένος να το προσπαθήσω πάντως, αλλά μόνο αν έχω σίγουρο αριθμό τηλεοράσεων στα χέρια μου! Βρείτε τα και πείτε μου, ώστε Δευτέρα να μπορώ να σας απαντήσω.
Καληνύχτα σε όλους!

Αυτα εγραψε στην Α δημοτικου μαθαινουμε αναγνωση και γραφη

Λοιπον
1.ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟYΤΣΗΣ: 47LG 7000(999e).Μπορω να πληρωσω και μετρητα.Μενω επαρχια
2.bbOas: 47LG 7000(999e).Μετρητοίς.Μένω Αθήνα.

Υ.Γ. svellinis.... βαρεθήκαμε....

2.bbOas: 47LG 7000(999e).Μετρητοίς.Μένω Αθήνα
3.Xorxhs: 47LG 7000(999e).Μετρητοίς.Αθήνα

Οποιος θελει,ας κανει copy/paste τα παραπανω ονοματα και απλα να συμπληρωνει και το δικο του :)

Αν και το ενδιαφερον μου ειναι πραγματικο και ζεστό ακόμη να πώ 2-3 πραγματα που με "ενόχλησαν".
Αν και με τα σημερινά δεδομένα,δόξα τον Θεό δεν εχω οικονομικό πρόβλημα,
για εμένα το 50ρικο που λέτε μην δώσουμε σημασία έ χ ε ι σημασία..
Γιατί αν τελικά η παραλαβή γίνεται μόνο απο τα εκάστοτε καταστήματα που αναφέρει ο φίλος exp4nder,
τότε εγω κυριοι που είμαι απο Λειβαδιά τα 50 αυτά ευρώ θα τα βάλω βενζίνη-διόδια κλπ,πήγαινε-έλα!!
Επίσης ακόμη δεν εχω καταλάβει,ποιά η τελική τιμή για την 42'', ποιά για την 47''.
Μπορεί να γραφεται ευκρινώς μαζί με την λίστα..?
Αντί να ψάχνουμε 5-6 σελιδες πίσω κάθε φορά..
Τέλος πριν εμείς οι "επαρχιώτες" ξεκινήσουμε να ερθουμε πρωτεύουσα,
ειναι δυνατόν να γνωρίζουμε εξ'αρχής ποια η ΤΕΛΙΚΗ τιμή με 6 δόσεις?(και αν γίνονται άτοκες..)
Ελπίζω να μην κούρασα με τα όσα είπα.

ΥΓ.47=999,το είδα απο πριν,παρακαλώ και για την 42,απλά καλό είναι να το γράφουμε στην copy-paste λίστα,εκει είναι η παρατήρηση....
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Last edited:
Αν και το ενδιαφερον μου ειναι πραγματικο και ζεστό ακόμη να πώ 2-3 πραγματα που με "ενόχλησαν".
Γιατί αν τελικά η παραλαβή γίνεται μόνο απο τα εκάστοτε καταστήματα που αναφέρει ο φίλος exp4nder,
τότε εγω κυριοι που είμαι απο Λειβαδιά τα 50 αυτά ευρώ θα τα βάλω βενζίνη-διόδια κλπ,πήγαινε-έλα!!
Επίσης ακόμη δεν εχω καταλάβει,ποιά η τελική τιμή για την 42'', ποιά για την 47''.
ειναι δυνατόν να γνωρίζουμε εξ'αρχής ποια η ΤΕΛΙΚΗ τιμή με 6 δόσεις?(και αν γίνονται άτοκες..)

ΥΓ.47=999,το είδα απο πριν,παρακαλώ και για την 42,απλά καλό είναι να το γράφουμε στην copy-paste λίστα,εκει είναι η παρατήρηση....

Φίλε, ξεκίνα νέα παρόμοια λίστα με τιμή 795e (που αντιστοιχει στην ίδια έκπτωση από skroutz όπως για την 47'') για την 42'' και γράψε που μένεις και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Όλα τα άλλα νομίζω θα εξαρτηθούν από το ενδιαφέρον που θα υπάρξει. Αν, ας πούμε, μαζευτούν 20 τηλεοράσεις, νομίζω ότι κανένας δεν θα σου πει τίποτα για έξοδα αποστολής κ.λ.π..

Φίλε, ξεκίνα νέα παρόμοια λίστα με τιμή 795e (που αντιστοιχει στην ίδια έκπτωση από skroutz όπως για την 47'') για την 42'' και γράψε που μένεις και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Όλα τα άλλα νομίζω θα εξαρτηθούν από το ενδιαφέρον που θα υπάρξει. Αν, ας πούμε, μαζευτούν 20 τηλεοράσεις, νομίζω ότι κανένας δεν θα σου πει τίποτα για έξοδα αποστολής κ.λ.π..

δεν χρειαζεται να ξεκινησει νεα λιστα,απλα στο ιδιο που κανουμε και εμεις copy/paste να αναγραφει οτι ενδειαφερεται για την lg 42 με 795e
Kαλυτερα να ειναι ολοι μαζι οι ενδειαφερομενοι

Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Υ.Γ. svellinis.... βαρεθήκαμε....[/quote]

και εγω φιλε μου και εγω ......
απλα οτι με ταιζουν δεν το κατεβαζω αμασητο.....
το μελλον θα δειξει
Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας και καλες θεασεις με τις νεες τηλεορασεις
:a0210:

Παιδιά να τονίσω ότι όπως έχω πει, την Δευτέρα θα συζητήσω με το αφεντικό για το -7,5% που αντιστοιχεί σε 999 η 47''. Μη το παίρνετε ως δεδομένο. Απλά θα ήταν καλό αν μέχρι τη Δευτέρα είχατε μαζευτεί όσοι είστε σίγουροι για αγορά με τέτοια μεγάλη έκπτωση, για να πάω κι εγώ στο αφεντικό με έναν σεβαστό αροθμό τηλεοράσεων και να το διαπραγματευτώ. Αν είστε κάτω από 10 άτομα, ειλικρινά μη περιμενέτε να καταφέρω κάτι. Υποτίθεται power buy οργανώνετε για να πάρετε τέτοιες εκπτώσεις!
Όσοι μένετε επαρχία είναι δυνατή η αποστολή με κόστος αυτά που μας ζητάει το πρακτορείο, το δωρεάν είναι μόνο για εντός Αττικής. Σε τέτοιες τιμές και με δωρεάν μεταφορικά παντού...δε γίνεται!

Πληροφοριακά, για όσους ενδιαφέρονται για την 52'', το 123market.gr την δίνει 1.717,92 και με πρόσθετη έκπτωση 5% για αγορά 3 τηλεοράσεων, δηλ. 1.632 .

Παιδιά χωρίς να θέλω να επέμβω,μιας και συμμετείχα σε επιτυχές μικρότερο βέβαια Powerbuy,γιατί δεν ρίχνετε ένα τηλέφωνο σε Ρόδο μεριά,θα κερδίσετ απευθείας 6% χαμηλότερη τιμή λόγω ΦΠΑ + λογικά και κάτι παραπάνω λόγω του όγκου της παραγγελίας..... Εδώ 10+ άτομα αγόρασαν sony προβολέα και κέρδισαν κοντά 150 ευρώ,μην μιλήσω για εμένα που τότε κέρδισα 400 ευρώ για την tv μου....

κυριοι παρακαλω λυστε τις οποιες διαφορες σας μεσω πμ,καταστρεφετε το thread.

Aς επανελθουμε λοιπον στην πολυ καλυτερη προσφορα του exp4nder που εχουμε και ειναι lg47 7000 στα 999 euro.
Αν η ιδια εκπτωση(7,5 %) εφαρμοστει στην 52αρα LG7000(με ελαχιστη τιμη απο σκρουτζ 1626 ευρω http://www.skroutz.gr/s/56922/LG-52LG7000-52''.html) τοτε η τιμη απο Κολομβουνη πεφτει στα 1504,05 ευρω.Ισχυει αυτο exp4nder?
ΥΓ Μετρητοις-Αθηνα

Last edited:
Αν η ιδια εκπτωση(7,5 %) εφαρμοστει στην 52αρα LG7000(με ελαχιστη τιμη απο σκρουτζ 1626 ευρω http://www.skroutz.gr/s/56922/LG-52LG7000-52''.html) τοτε η τιμη απο Κολομβουνη πεφτει στα 1504,05 ευρω.Ισχυει αυτο exp4nder?
ΥΓ Μετρητοις-Αθηνα

To pixmania δεν είναι Ελληνικό eshop, αλλά γαλλικό, οπότε και τα έξοδα αποστολής αν δεις το site τους διαμορφώνονται στα 136 . Οπότε μάλλον σε συμφέρει να πάρω την αμέσως επόμενη τιμή ε? Εν πάση περιπτώση, είπα ότι για τέτοια έκπτωση θα σας απαντήσω τη Δευτέρα, να μου έχετε κι εσείς όμως μια λίστα με αριθμό αποφασισμένων αγοραστών για να διαπραγματευτώ. -bye-

Οποιος θελει,ας κανει copy/paste τα παραπανω ονοματα και απλα να συμπληρωνει και το δικο του :)
Η 42αρα προφανως με εκπτωση στα 7.5% διαμορφωνεται στα 795 ευρω,οποτε αλλαξτε τα αντιστοιχα πεδια

4.Rallos 47LG 7000(999e)Μετρητοίς.Αθήνα

4.Rallos: 47LG 7000(999e)Μετρητοίς.Αθήνα
5.msym: 47LG 7000(999e)Μετρητοίς.Αθήνα

Εγώ θέλω την 42", αλλά πρώτα θα καλέσω τη Δευτέρα πρωϊ στην Κέρκυρα για να ζητήσω προσφορά για το pb μιάς και που δεν βλέπω να το έχει κάνει κάποιος, και ενημερώνω.

Και μία παρατήρηση:
Κι εγώ μπορώ να κάνω την αγορά τοις μετρητοίς, αλλά το powerbuy είναι για να εξυπηρετούνται κι αυτοί που θέλουν να πληρώσουν με άτοκες δόσεις (τουλάχιστον 6 αν δεν γίνεται 12).
Με το να γράφετε το "μετρητοίς" τους αποτρέπετε να συμμετάσχουν γιατί νιώθουν "παρακατιανοί" και ουσιαστικά χάνουμε κι εμείς αφού μένουμε λιγότεροι.