LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

expander, αφού όπως λέγετε, αναμένεται πτώση τιμών από την LG, γιατι δεν περιμένετε κι εσείς να παραγγείλετε μετά τις 1-2 Φεβρουαρίου; Θα αγοράσετε και πιο φθηνά.

Μία "κουτοπόνηρη" απάντηση από εμένα είναι ότι θα πουλήσουν με τις παλιές τιμές (ακριβότερα) και θα αγοράσουν με τις νέες τιμές (φθηνότερα). Γι' αυτό και η βιασύνη.

Όμως, και η έκπτωση αυτή ειπώθηκε από κάποια άτομα του forum αλλά επειδή δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτή η έκπτωση ίσως να μην υπάρχει και να είναι παραπληροφόρηση.

Κυριοι,θα πρεπει να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες σε αυτο τελικο σημειο που εχουμε φτασει.
Η προσφορα του exp4nder ειναι η καλυτερη απο αυτες που εχουμε μεχρι τωρα (δεν ξερω γιαυτες που περιμενουμε ακομα,2 τον αριθμο).

Απο τη μια 16 ατομα φαινεται να εχουν καλυφθει απο την προσφορα,σε αντιθεση με 5 ατομα που δεν ικανοποιηθηκαν οι απαιτησεις τους.Οσο χρεος εχουμε να προστατεψουμε τους 5 αγοραστες των 42 ιντσων,αλλο τοσο εχουμε να προστατεψουμε και τους 16 αγοραστες των 47 ιντσων.

Με αυτο το σκεπτικο προτεινω σε ολους τους υποψηφιους αγοραστες της 47αρας να δεχτουν την προσφορα (με αντικαταβολη !)

Οσο για τους αγοραστες της 42αρας,θα συνεχισω να παιρνω καποια τηλ. μεχρι και το τελος της αλλη εβδομαδας.

Αγαπητοί συνφορουμίτες ας καλμάρουμε λίγο και ας σκεφτούμε ρεαλιστικά. Θα ήθελα να πω την γνώμη μου (τελευταία) και πιστέψτε με αξίζει να την υλοποιήσετε όπως παρατηρώ και προτείνω παρακάτω:
1. Η προσφορά του exp4nder (Κολομβούνη) είναι η καλύτερη και μπράβο του. Μπορεί για μερικούς να μην είναι η αναμενόμενη αλλά είναι πολύ καλή.
2. Για την 47άρα η τιμή είναι πολύ καλή ιδιαίτερα η προσφορά με τις 18 δόσεις(έναμισις χρόνος) που επιβαρύνεται από 80 Ευρώ μόνο. Δηλαδή 60 Ευρώ τον μήνα, όσα και τα τσιγάρα μερικών...Για την 42άρα δεν φτάνει στο ποσό που προτάθηκε (795 Ευρώ) αλλά πλησιάζει πολύ.
3. Νομίζω ότι ο φίλος Αλέξανδρος πρέπει να ξανασκεφτεί την δωρεάν παράδοση μέσα στην Αττική και να την υλοποιήσει.
3. Το τελεσίγραφο από μέρους του για την Παρασκευή είναι πιεστικό έως αποπνικτικό δεδομένου ότι ανακοίνωσε μόλις χθές την τελική του προσφορά για τους δικούς του λόγους (φόρτος εργασίας) τους οποίους δεν κρίνω. Του προτείνω αν θέλει ακόμα την αγορά να περιμένει μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι ώστε να το σκεφτούν όλοι καλά και να αποφασίσουν όλοι. Αλλά μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ! Όχι περισσότερο! Έλεος πια!
4. Τα προσωπικά τηλέφωνα στον Αλέξανδρο δεν εξυπηρετούν τον κοινό σκοπό του PB. Όποιοι πραγαματικά θέλουν να πάρουν τηλεόραση να προχωρήσουν ομαδικά μέσα από εδώ. Όσοι δεν, ας πάνε μόνοι τους.
5. Αν περιμένετε και άλλο χρόνο μήπως πέσει και άλλο η τιμή από την LG, μήπως βγεί νέο μοντέλο, μήπως κάποιο Ιντερνετικό κατάστημα με χρέη θέλει μετρητό, μήπως ο πωλητής πήδη... την γυναίκα του (ή την γόμενά του(!) εχθές και σήμερα κάνει προσφορές, ε τοτε συγχωρέστε με, δεν θα πάρετε τίποτα!
6. Για τους φίλους στην επαρχία τους οποίους σέβομαι και τους εκτιμώ να πω πως δεν μπορούν να απαιτούν την ίδια τιμή με την Αθήνα δεδομένης της απόστασης. Ας κοιτάξουν τις κανονικές τιμές σε γειτονικά τους μαγαζιά στις πόλεις τους. Σίγουρα είναι μεγαλύτερες από αντίστοιχα στην Αττική. Αν υπήρχαν οι ίδιες τιμές ή και χαμηλότερες τότε ο exp4nder θα ανταγωνίζονταν την επαρχία και όχι την Αθήνα ή το Ιντερνετ. Επιπροσθέτως, δεν υπάρχει κάποια καλή προσφορά από φίλο συνφορουμίτη εκτός Αττικής (νησιά με χαμηλό ΦΠΑ εξαιρούνται αλλά ούτε αυτά προχώρησαν). Ας διαλέξουν και ας προχωρήσουν ανάλογα, μην φρενάρουν όμως το PB.
7. Σας το είχα πει από την αρχή ότι οι τελικές διαφορές δεν θα είναι μεγάλες. Πιστέψτε με είμαι στον χώρο πολλά χρόνια και η επιθετική πολιτική της LG δεν έχει προηγούμενο. Εκμεταλευτείτε το και ΨΩΝΙΣΤΕ! (δεν έκανε κανείς σχόλιο σε πρηγούμενο post μου σχετικά με τις τιμές των άλλων ανταγωνιστών, PHILIPS, SAMSUNG, SONY) δεδομένης της ποιότητας της LG.
8. Για τον σημαντικότερο παράγοντα δεν ρώτησε ούτε νοιάστηκε κανείς! Τον ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. Αν σας δώσω τιμή 10% καλύτερη με μια προκαταβολή 10% απαραίτητη θα περιμένετε 20 ημέρες;
Αν προσπαθήσω μπορώ να θυμηθώ και άλλα αλλά τα παραπάνω είναι αρκετά και τα σημαντικότερα.

Αυτά τα ολίγα και τελευταία. Συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους αλλά πρέπει κάποια στιγμή να δούμε την αληθινή κατάσταση κατάματα. Συγκεντρωθείτε, αποφασίστε και ΑΓΟΡΑΣΤΕ για να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ την τηλεόραση σας. Αλλιώς συνεχίζετε να γράφετε εδώ, θα χτυπήσετε ρεκόρ σε λίγο από τα posts και τις θεάσεις του thread...
Φιλικά,
Γιάννης

kala den paizeste guys sorry dld
me ton jpaudio sumfono se polla ala re file xorxhs den mporeis na perimeneis 1 mera akoma pou sou zitisa mpas kai bro kati kalutero an den bro pame expander den exo problem apla emena den mou aresoun ta telesigrafa kai i prospatheia na diaspastei i omada. loipon as ksanagrapsei kapoios tin lista meion autous pou biastikan na kseroume pou kinoumaste kai parakalo anameinate sto akoustiko sas den tin xanete tin tv

kala den paizeste guys sorry dld
me ton jpaudio sumfono se polla ala re file xorxhs den mporeis na perimeneis 1 mera akoma pou sou zitisa mpas kai bro kati kalutero an den bro pame expander den exo problem apla emena den mou aresoun ta telesigrafa kai i prospatheia na diaspastei i omada. loipon as ksanagrapsei kapoios tin lista meion autous pou biastikan na kseroume pou kinoumaste kai parakalo anameinate sto akoustiko sas den tin xanete tin tv

μην βιαζεσαι να με κρινεις φιλε john, αν παρακολουθησες ολα τα post μου θα καταλαβεις,οτι μπορουμε να κινηθουμε 'εξυπνα'...

Παιδιά έτσι όπως γίνονται τα πράγματα δεν γίνεται power buy. Έχω 6 ονόματα συνολικά και μόνο 1 παραγγελία μέσω Internet, που ήταν και ο τρόπος που σας είπα να το κάνετε για να καταλάβω ότι δεσμεύεστε και ότι παραγγείλατε. Και η ώρα έφτασε 16.00.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό...υποτίθεται ότι αν κατάφερνα να σας πάω τη τιμή 999€ θα αγοράζατε όλοι! Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τη λίστα που έβλεπα τόσες μέρες...
Μάλλον τζάμπα προσπάθεια έκανα από ότι φαίνεται κι εσείς (κάποιοι)μάλλον δεν ξέρετε τι θέλετε! Sorry που σας τα λέω έτσι, αλλά οι πράξεις σας δεν αντικατοπτρίζουν τα λόγια σας και τα γραπτά σας... Και σίγουρα δεν αναφέρομαι σε όλους σας, αλλά και λίγοι είναι αρκετοί για να χαλάσει ένα powerbuy. Anyway, σε λίγο κάνω τη παραγγελία στην LG χωρίς τα πράγματά σας και η προσφορά μου παύει και επίσημα. Μίλησα με τον πωλητή της LG πριν λίγο και τον παρακάλεσα να μου δώσει 3-4 μέρες παράταση στο extra που θα μας έδινε, αλλά μου το απέκλεισε κατηγορηματικά! Οπότε, δεν θα μπορέσω να σας ξανακάνω τέτοιες τιμές, προς το παρόν τουλάχιστον, αν και να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα ξανασχοληθώ με Powerbuy διότι το μόνο που κατάφερα είναι να εκτεθώ στον προιστάμενό μου, πιέζοντάς τον για εκπτώσεις και μετά...τίποτα! Τέλοσπάντων, no bad feelings....,να είστε καλά και καλή συνέχεια!!

Σε όσους δεν έχω απαντήσει στα pm τους ακόμα, δεν έχει νόημα πλέον να απαντήσω. Ο φίλος Κωνσταντίνος Κιτσόπουλος που παρήγγειλε στο site (ο μόνος), θέλω να τον ενημερώσω ότι ακυρώνω τη παραγγελία του μιας που δεν ισχύει πλέον η προσφορά μου. Από εδώ και στο εξής, κατώτατη τιμή που μπορώ να δώσω είναι -2% από κατώτατη τιμή eshop, όπως στην αρχή της περιπέτειας δηλαδή. Ευχαριστώ!

Ε σιγα και την προσφορα (λεω εγω τωρα).Εξω οι μαγαζατορες που θα κανουν αυτοι οτι θελουν με τους ορους τους και με τα δικα μας ευρωπουλα.Υπαρχουν και αλλου μαγαζακια κ.ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ τα ακους....

Πόσο πιο απλά να το πω?
με 20€ παρπάνω την παίρνω μόνος μου & παράδοση στο σπίτι μου.
Αυτό μου δείχνει ότι το power buy δεν είναι ''ελκυστικό''.
Μιλάμε για 20-30 τηλεοράσεις !!!

Κατά την γνώμη μου όλοι αυτοί που συμφώνησαν στα 999 και μετά έκαναν πίσω, οφείλουν μια συγγνώμη στον exp4nder.Το αν η τιμή αυτή είναι καλή η όχι δεν το ξέρω, ξέρω όμως ότι σήμερα είναι η καλύτερη που υπάρχει.

Επίσης ο exp4nder θα έπρεπε να αποσαφηνίσει χρόνους παράδοσης.

Ε σιγα και την προσφορα (λεω εγω τωρα).Εξω οι μαγαζατορες που θα κανουν αυτοι οτι θελουν με τους ορους τους και με τα δικα μας ευρωπουλα.Υπαρχουν και αλλου μαγαζακια κ.ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ τα ακους....

Δεν ειδαμε ομως κανενα απο τα αλλα μαγαζακια!
Αυτο δεν ηταν το ζητουμενο?

Η προσφορά ήταν η καλύτερη που υπήρχε φίλε μου, κι αν βρήκες και άλλα "μαγαζάκια" που να σου έκαναν τέτοια προσφορά απορώ γιατί είσαι ακόμα εδώ, Τ' ακούς?

Μα καλα για 30e στην 42 και 80e στην 47 διαφορα για 17tv και τζιρο 20000ε σε ενα μαγαζι και χωρις ατοκες και ειναι προσφορα...!!!Ε μην τρελαθουμε κιολας.

Φίλε exp4nder ευχαριστούμε για την προσπάθεια σου, αλλά πρέπει να ξέρεις οτι δεν είναι όλοι πάνω απο ένα υπολογιστή όλη μέρα κάθε μέρα. Εγώ (ισως και οι περισσότεροι που συμμετείχαν στο power buy), δεν είδα οτι αποφασίστηκε ξαφνικά χθες το μεσημέρι να γίνει η παραγγελία ως τις 16:00 σήμερα το μεσημέρι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που άλλαξε απόφαση τελευταια στιγμή και δεν προχώρησε σε παραγγελία (Είναι και 14 άτομα απο τους 20, οχι ένας και δύο...).

Προτείνω να μη σταματήσει το power buy. Η λίστα υπάρχει ήδη, για όποιον θέλει να ασχοληθεί,ωστε να συνεχιστεί με άλλες προσφορές.

Η προσφορά ήταν η καλύτερη που υπήρχε φίλε μου, κι αν βρήκες και άλλα "μαγαζάκια" που να σου έκαναν τέτοια προσφορά απορώ γιατί είσαι ακόμα εδώ, Τ' ακούς?

Εγω ημουν εδω ΠΡΙΝ απο το PB.Δεν μπηκα στο φορουμ για να πουλησω...

" Παιδιά καλησπέρα, είναι νέος στο forum σας (1 post έχω το κακόμοιρο), πάντως αν ενδιαφέρεστε για μαζική αγορά μπορείτε να μου δώσετε τη παραγγελία σας και να σας κάνω μια προσφορά, μιας που δουλέυω... " 18-01-2009

Last edited:
Δηλαδή για να καταλάβουμε όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε για μια LG 42LG7000 φίλε exp4nder η οποιοσδήποτε άλλος μπορεί και θέλει, να μας δώσει μια τιμή με η χωρίς power buy και σε πόσες άτοκες δόσεις και οποίος θέλει μόνος του η με παρέα ας αποφασίσει.

Εγω ημουν εδω ΠΡΙΝ απο το PB.Δεν μπηκα στο φορουμ για να πουλησω...

" Παιδιά καλησπέρα, είναι νέος στο forum σας (1 post έχω το κακόμοιρο), πάντως αν ενδιαφέρεστε για μαζική αγορά μπορείτε να μου δώσετε τη παραγγελία σας και να σας κάνω μια προσφορά, μιας που δουλέυω... " 18-01-2009

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις...αν θες να πεις κάτι βέβαια! Και να σου πω την αλήθεια δεν έχω και ιδιαίτερη όρεξη να συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί σου...
Επίσης, για να τελειώνω μαζί σου, την προσφορά μιας εταιρείας την κρίνει κάποιος από τις τιμές που πουλάει η ίδια και όχι οι άλλοι, μπες λοιπόν στο internet και δες σε τη τιμή δίνουμε τις τηλεοράσεις αυτές και σε τί τιμή είμασταν πρόθυμοι να τις δώσουμε στα παιδιά εδώ.
Και σε παρακαλώ... μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου, βαριέμαι!! Ούτως η άλλως, απεχώρησα ουσιαστικά από το powerbuy και αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν 2 παιδιά από τους οποίους περιμένετε προτάσεις τη Δευτέρα, οπότε, άντε, ασχολείσου με τα δικά τους μαγαζάκια, όπως λες...

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Φίλε exp4nder ευχαριστούμε για την προσπάθεια σου, αλλά πρέπει να ξέρεις οτι δεν είναι όλοι πάνω απο ένα υπολογιστή όλη μέρα κάθε μέρα. Εγώ (ισως και οι περισσότεροι που συμμετείχαν στο power buy), δεν είδα οτι αποφασίστηκε ξαφνικά χθες το μεσημέρι να γίνει η παραγγελία ως τις 16:00 σήμερα το μεσημέρι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που άλλαξε απόφαση τελευταια στιγμή και δεν προχώρησε σε παραγγελία (Είναι και 14 άτομα απο τους 20, οχι ένας και δύο...).

Προτείνω να μη σταματήσει το power buy. Η λίστα υπάρχει ήδη, για όποιον θέλει να ασχοληθεί,ωστε να συνεχιστεί με άλλες προσφορές.

Έχεις δίκιο φίλε μου, μήπως λοιπόν θα έπρεπε να έχετε έναν συντονιστή που να κοιτάει συχνά το pc του και να ενημερώνει όλους asap?? Παιδιά μόνο έτσι θα προλάβετε ευκαιρίες και θα κλείσετε σωστά συμφωνίες. Αν περιμένει ο οποιοσδήποτε έμπορος να δει 20-30 post ότι όλοι συμφωνούν και προχωρούν στην αγορά....χέ..ε μέσα! Αυτό είναι συμβουλή με όποιον και να κανονίσετε στη συνέχεια...καλή τύχη λοιπόν!