Frusciante
New member
- 30 January 2009
- 9
expander, αφού όπως λέγετε, αναμένεται πτώση τιμών από την LG, γιατι δεν περιμένετε κι εσείς να παραγγείλετε μετά τις 1-2 Φεβρουαρίου; Θα αγοράσετε και πιο φθηνά.
kala den paizeste guys sorry dld
me ton jpaudio sumfono se polla ala re file xorxhs den mporeis na perimeneis 1 mera akoma pou sou zitisa mpas kai bro kati kalutero an den bro pame expander den exo problem apla emena den mou aresoun ta telesigrafa kai i prospatheia na diaspastei i omada. loipon as ksanagrapsei kapoios tin lista meion autous pou biastikan na kseroume pou kinoumaste kai parakalo anameinate sto akoustiko sas den tin xanete tin tv
Ε σιγα και την προσφορα (λεω εγω τωρα).Εξω οι μαγαζατορες που θα κανουν αυτοι οτι θελουν με τους ορους τους και με τα δικα μας ευρωπουλα.Υπαρχουν και αλλου μαγαζακια κ.ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ τα ακους....
Ε σιγα και την προσφορα (λεω εγω τωρα).Εξω οι μαγαζατορες που θα κανουν αυτοι οτι θελουν με τους ορους τους και με τα δικα μας ευρωπουλα.Υπαρχουν και αλλου μαγαζακια κ.ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ τα ακους....
Η προσφορά ήταν η καλύτερη που υπήρχε φίλε μου, κι αν βρήκες και άλλα "μαγαζάκια" που να σου έκαναν τέτοια προσφορά απορώ γιατί είσαι ακόμα εδώ, Τ' ακούς?
Εγω ημουν εδω ΠΡΙΝ απο το PB.Δεν μπηκα στο φορουμ για να πουλησω...
" Παιδιά καλησπέρα, είναι νέος στο forum σας (1 post έχω το κακόμοιρο), πάντως αν ενδιαφέρεστε για μαζική αγορά μπορείτε να μου δώσετε τη παραγγελία σας και να σας κάνω μια προσφορά, μιας που δουλέυω... " 18-01-2009
Φίλε exp4nder ευχαριστούμε για την προσπάθεια σου, αλλά πρέπει να ξέρεις οτι δεν είναι όλοι πάνω απο ένα υπολογιστή όλη μέρα κάθε μέρα. Εγώ (ισως και οι περισσότεροι που συμμετείχαν στο power buy), δεν είδα οτι αποφασίστηκε ξαφνικά χθες το μεσημέρι να γίνει η παραγγελία ως τις 16:00 σήμερα το μεσημέρι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που άλλαξε απόφαση τελευταια στιγμή και δεν προχώρησε σε παραγγελία (Είναι και 14 άτομα απο τους 20, οχι ένας και δύο...).
Προτείνω να μη σταματήσει το power buy. Η λίστα υπάρχει ήδη, για όποιον θέλει να ασχοληθεί,ωστε να συνεχιστεί με άλλες προσφορές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.