macedonasf
Senior Member
Και για να επανορθώσω, macedonasf, μπορώ να στις φέρω εγώ, μιας και την επόμενη εβδομάδα, κάποιες μέρες θα είμαι εκεί!!!
Εάν είσαι ειλικρινής είμαι μέσα και κερνάω και καφέ.
Και για να επανορθώσω, macedonasf, μπορώ να στις φέρω εγώ, μιας και την επόμενη εβδομάδα, κάποιες μέρες θα είμαι εκεί!!!
αυτό κάνω φίλε μου,είμαι στην 14σελίδα, σε άλλο φόρουμ μου βγάλαν παρατσούκλι Γιάννης ο power buy, έχω το μικρόβιο μάλλον :nurse:
Παιδιά δε νομίζω να χωράει 42αρα σε αμάξι... Τουλάχιστον όχι σε οικογενειακό. Εγώ όταν ειχα πάρει την 42αρα Philips, την έβαλα στο πορτ-παγκάζ, αλλά και πάλι το είχα αφήσει ανοιχτό γιατι δεν μπορούσε να κλείσει(έφαγα και μια τρομάρα σε μια ανηφόρα μη τυχόν "φύγει" ). Στις πίσω θέσεις δεν χωρούσε ούτε την πόρτα να περάσει η TV.
tazakos στειλε μου πμ να σε προσθεσω στη λιστα με τα στοιχεια σου
επισης να ξερετε κανω μεγαλη μαχη για οσους ειναι επαρχια να ερθει δωρεαν αν και τα περιθωρια ειναι λιγα και δεν το βλεπω ευκολο αλλα υπαρχει μικρο παραθυρο.
τωρα για αυτα που σας χρωσταω ακουστε το αφεντικο τρελαθηκε λογω μαζικης αγορας
τιμες που μου εκανε για οποιον ερθει μαζι μας
lg7000 37" 650 μετρητα (με 12 δοσεις δεν ξερω υπολογιζω γυρω στα 690)
samsung 40a756 1078 μετρητα
samsung 55α956 2790 μετρητα
παντως αν ειναι να μαζευτουν κι αλλοι για samsung παρκαλω να οργανωσουμε αλλο group για να πετυχουμε ακομα καλυτερη τιμη αν ειναι για πολλες αλλιως ελατεμαζι μας τεταρτη να παρετε samsung οσοι θελετε και παλι με καλη τιμη οπως βλεπετε
Συναντηση : ΤΕΤΑΡΤΗ 19.00 (7μμ) χωρος: γωνία Γαλατσίου και Βεικου εξω απο τα goodys
το τηλ μου το εχετε σχεδον ολοι
παρακαλω να ερθετε οσοι περισσοτεροι μπορειτε για ευνοητους λογους και οσοι θελουν δοσεις πρεπει να κρατανε πιστωτικη η εκκαθαριστικο (και ταυτοτητα )
οι υπολοιποι που δεν θα ερθουν ας μου στειλουν αναλυτικα στοιχεια και θα τους τηλεφωνησω. καλο θα ηταν να δηλωσουν και ποιοι θα ερθουν εδω .
ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.