LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

bbOas μετά τον καφέ του μακεδόνα αν χωράει στο φορτηγάκι και η δική μου εγώ κερνάω ουζάκι στην άθωνος με μπόλικα μεζεδάκια κ δεν το λέω απλά...το εννοώ!

bbOas μετά τον καφέ του μακεδόνα αν χωράει στο φορτηγάκι και η δική μου εγώ κερνάω ουζάκι στην άθωνος με μπόλικα μεζεδάκια κ δεν το λέω απλά...το εννοώ! και τους 2 σας εννοείται !

Ρε σεις, ούζα με μεζεκλίκια και μετά καφέ στην όμορφη Θεσσαλονίκη, άμα είναι έτσι να κανονίσω να φέρω κι εγώ καμμία TV επάνω, να κάνουμε κονβόϊ:vroam:

Αχ, μακάρι να μπορούσα ρε μάγκες. Λοιπόν, άντε, drjohn, από ποιούς περιμένουμε απάντηση ακόμα?? Ντούτσης, Parisparis, msym, zoltar, justjohnny, Νικος

Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

αυτό κάνω φίλε μου,είμαι στην 14σελίδα, σε άλλο φόρουμ μου βγάλαν παρατσούκλι Γιάννης ο power buy, έχω το μικρόβιο μάλλον :nurse:

'Ήμαρτον δηλαδή,κι εδώ:violent-smiley-030:
Θα σε βγάλω πρόγραμμα κατευθείαν στο άλλο!:D

Παιδιά δε νομίζω να χωράει 42αρα σε αμάξι... Τουλάχιστον όχι σε οικογενειακό. Εγώ όταν ειχα πάρει την 42αρα Philips, την έβαλα στο πορτ-παγκάζ, αλλά και πάλι το είχα αφήσει ανοιχτό γιατι δεν μπορούσε να κλείσει(έφαγα και μια τρομάρα σε μια ανηφόρα μη τυχόν "φύγει" ). Στις πίσω θέσεις δεν χωρούσε ούτε την πόρτα να περάσει η TV.

Καλησπέρα παιδιά,
Ενδιαφέρομαι και εγώ για την 47LG7000 μετρητοίς, στην αθήνα.
Μπορεί κάποιος να μας πεί τα διαδικαστικά (πού, πώς, πότε)?

Ευχαριστώ

LG7000 37" (τιμη κτλ δεν ξέρω ακόμα δευτέρα θα σας πω)
kchristodoulou πμ
chris A πμ

LG7000 42''**
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ
Τιμή προσφοράς:790 μετρητοίς
παράδοση:
-δωρεάν στην Αθηνα.
-επαρχία τιμή πρακτορείου και μόνο.
Διακανονισμός:
Με 12 δόσεις-->830 και με 3 άτοκες μηνιαίες-->805

1.keltis: 42LG 7000 σε 8 ατοκες, Αθήνα
2.zoltar: 42LG 7000 μετρητοίς, Αθήνα.
3.justapstar7(συνάδελφος): 42LG 7000 -(3 άτοκες μηνιαίες) Αγ.Ανάργυροι πμ
4.Sagonas5301: 42LG 7000 Τιμολόγιο. Μετρητοίς. Αθήνα. πμ, τηλ?
5.Caravan: 42LG 7000 (3 άτοκες) Αθήνα
6.cantona 42LG 7000 (12 δόσεις) Αθήνα,για τον κουμπάρο μου πμ

**LG7000 47''**
Πρώτο 10ήμερο Φλεβάρη
Τιμή προσφοράς:980 μετρητοίς
παράδοση:
-δωρεάν στην Αθηνα.
-επαρχία τιμή πρακτορείου και μόνο.
Διακανονισμός:
Με 12 δόσεις-->1040 και με 3 άτοκες μηνιαίες-->999

1. ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟYΤΣΗΣ: 47LG 7000(980e).Μπορω να πληρωσω και μετρητα.Μενω επαρχια
2. bbOas: 47LG 7000(980e).Μετρητοίς.Μένω Αθήνα πμ
3. Xorxhs: 47LG 7000(980e).Μετρητοίς.Αθήνα πμ
4. Rallos: 47LG 7000(980e)Μετρητοίς.Αθήνα πμ
5. msym: 47LG 7000(980e)Μετρητοίς.Αθήνα
6. PARISPARIS:47LG 7000(980e)Μετρητοις.Αθηνα
7. PARISPARIS(για τον πατερα μου):47LG 7000(980e)Μετρητοις.Αθηνα
8. Xorxhs:47 LG 7000 (για φιλο μου) 980e μετρητοις.Αθηνα πμ
9. DimitrisL: 47LG 7000 (980e). Με πιστωτική. Αθήνα πμ
10. Just Johnny: 47LG 7000 (980e).Τιμολόγιο.Με δυνατότητα μετρητοίς,προτιμώ κάποιες άτοκες δόσεις. Ελευσίνα.
11. PARKOS: 47LG 7000 (980).Τιμολόγιο.Μετρητοίς. Αθήνα. πμ
12. justapstar7: 47LG 7000 (1040) σε 12 δόσεις, παράδοση δωρεάν Αγ.Ανάργυρους. πμ
13. avlissi (Βλησίδης Χάρης) 47 LG 7000 (980e+πρακτορείο) Μετρητοίς Λάρισα πμ
14. drjohngr : 47LG 7000.μετρητοίς Αθήνα εγω
15. Νικολαος : 47LG 7000.Αθηνα/μετρητα πμ
16. Frusciante : 47G 7000. Αθηνα/μετρητα πμ
17.Νικος:47LG 7000.Αθηνα/μετρητα(δια μεσω Νικολαου η παραγγελια)
18.Xorxhs:47LG 7000.Eπαρχια/δοσεις (για τον πατερα μου)πμ
19.tazakos:47LG 7000.Θεσσαλονίκη/μετρητά πμ

παιδιά διάβασα 53 σελίδες μονορούφι...πωωω πολύ μπέρδεμα,σαν απομηχανής Θεός ο Γιάννης,μπράβω και ευχαριστούμε!

Last edited:
Παιδιά δε νομίζω να χωράει 42αρα σε αμάξι... Τουλάχιστον όχι σε οικογενειακό. Εγώ όταν ειχα πάρει την 42αρα Philips, την έβαλα στο πορτ-παγκάζ, αλλά και πάλι το είχα αφήσει ανοιχτό γιατι δεν μπορούσε να κλείσει(έφαγα και μια τρομάρα σε μια ανηφόρα μη τυχόν "φύγει" ). Στις πίσω θέσεις δεν χωρούσε ούτε την πόρτα να περάσει η TV.

Σε 3πορτο ή 5πορτο που πέφτουν τα πίσω καθίσματα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Φίλε nemlah απλά μπαίνεις στη λίστα, στείλε pm με τα στοιχεία σου στον drjohngr, αυτός το έχει αναλάβει και ξέρει ποιοι είναι οι σίγουροι μέχρι στιγμής.

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ πρώτο ποστ αλλά έχω διαβάσει πολλές συζητήσεις και τη συγκεκριμμένη από την αρχή.
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τη 42lg7000 αλλά αν γίνεται να πείτε τα διαδικαστικά πχ η πληρωμή με την παραλαβή στο σπίτι η με το κλείσιμο στο μαγαζί και πότε είναι?
Όσο για το αν χωράει μια 46" Sony την εχω μεταφέρει με ένα Laguna Station με ριγμένα καθίσματα και χώρεσε ίσα ίσα με την κούτα της. οπότε βγάζετε τα συμπεράσματα σας...:chinscratch:

tazakos στειλε μου πμ να σε προσθεσω στη λιστα με τα στοιχεια σου
επισης να ξερετε κανω μεγαλη μαχη για οσους ειναι επαρχια να ερθει δωρεαν αν και τα περιθωρια ειναι λιγα και δεν το βλεπω ευκολο αλλα υπαρχει μικρο παραθυρο.
τωρα για αυτα που σας χρωσταω ακουστε το αφεντικο τρελαθηκε λογω μαζικης αγορας
τιμες που μου εκανε για οποιον ερθει μαζι μας
lg7000 37" 650 μετρητα (με 12 δοσεις δεν ξερω υπολογιζω γυρω στα 690)
samsung 40a756 1078 μετρητα
samsung 55α956 2790 μετρητα

παντως αν ειναι να μαζευτουν κι αλλοι για samsung παρκαλω να οργανωσουμε αλλο group για να πετυχουμε ακομα καλυτερη τιμη αν ειναι για πολλες αλλιως ελατεμαζι μας τεταρτη να παρετε samsung οσοι θελετε και παλι με καλη τιμη οπως βλεπετε

Συναντηση : ΤΕΤΑΡΤΗ 19.00 (7μμ) χωρος: γωνία Γαλατσίου και Βεικου εξω απο τα goodys
το τηλ μου το εχετε σχεδον ολοι
παρακαλω να ερθετε οσοι περισσοτεροι μπορειτε για ευνοητους λογους και οσοι θελουν δοσεις πρεπει να κρατανε πιστωτικη η εκκαθαριστικο (και ταυτοτητα )
οι υπολοιποι που δεν θα ερθουν ας μου στειλουν αναλυτικα στοιχεια και θα τους τηλεφωνησω. καλο θα ηταν να δηλωσουν και ποιοι θα ερθουν εδω .
ευχαριστω

ps panvel στειλε μου πμ να σε βαλω στη λιστα κι εσενα με στοιχεια πλζ , η πληρωμη μπορει να γινει και σπιτι (με δωρεαν παραδοση για αθηνα ) η και στο μαγαζι που θα παμε (προτιμοτερο γιατι και ο ανθρωπος θελει να ειναι σιγουρος οτι δεν λεμε λογια αερα) η και μεδοσεις οπως λεω και πιο πανω. καλο θα ηταν να ερθετε στη συναντηση

Last edited:
Ξέρεις διαθέσιμα κομμάτια για την 42"? Απλά αυτές τις μέρες δεν είμαι Αθήνα οπότε αν ήταν να παραγγείλει κάποια και να περιμένει κάποιοσ αυτός μπορώ να είμαι εγώ!:)

tazakos στειλε μου πμ να σε προσθεσω στη λιστα με τα στοιχεια σου
επισης να ξερετε κανω μεγαλη μαχη για οσους ειναι επαρχια να ερθει δωρεαν αν και τα περιθωρια ειναι λιγα και δεν το βλεπω ευκολο αλλα υπαρχει μικρο παραθυρο.
τωρα για αυτα που σας χρωσταω ακουστε το αφεντικο τρελαθηκε λογω μαζικης αγορας
τιμες που μου εκανε για οποιον ερθει μαζι μας
lg7000 37" 650 μετρητα (με 12 δοσεις δεν ξερω υπολογιζω γυρω στα 690)
samsung 40a756 1078 μετρητα
samsung 55α956 2790 μετρητα

παντως αν ειναι να μαζευτουν κι αλλοι για samsung παρκαλω να οργανωσουμε αλλο group για να πετυχουμε ακομα καλυτερη τιμη αν ειναι για πολλες αλλιως ελατεμαζι μας τεταρτη να παρετε samsung οσοι θελετε και παλι με καλη τιμη οπως βλεπετε

Συναντηση : ΤΕΤΑΡΤΗ 19.00 (7μμ) χωρος: γωνία Γαλατσίου και Βεικου εξω απο τα goodys
το τηλ μου το εχετε σχεδον ολοι
παρακαλω να ερθετε οσοι περισσοτεροι μπορειτε για ευνοητους λογους και οσοι θελουν δοσεις πρεπει να κρατανε πιστωτικη η εκκαθαριστικο (και ταυτοτητα )
οι υπολοιποι που δεν θα ερθουν ας μου στειλουν αναλυτικα στοιχεια και θα τους τηλεφωνησω. καλο θα ηταν να δηλωσουν και ποιοι θα ερθουν εδω .
ευχαριστω

Φίλε μου εάν ξεκαθαρίσεις το θέμα της μεταφοράς εγώ είμαι μέσα όπως είχα πει, απέσυρα τις 2 τηλεοράσεις 42" γιατί πιστεύω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να τις φέρω στο σπίτι μου. Εάν καταφέρεις την μάχη με την μεταφορά όπως λες ενημέρωσέ μας.

για την 42 ειχε πει οτι εχει γενικα θα ρωτησω αυριο το πρωι ξανα που θα κανω και τη σουμα
επισης θελω και πμ απο nemlah με στοιχεια και επισης μην μου αφαιρειτε ολη την ωρα τον Ιordanis για την samsung
φιλε macedonas αν δεν πετυχουμε την δωρεαν παραδοση και επαρχια ακου πως παει το πραμα
οι τβ πανε με πρακτορειο στο αντιστοιχο της θεσσαλονικης και απο εκει η πας εσυ η στις φερνουν σπιτι με μικρη επιβαρυνση την οποια δεν γνωριζει ουτε το μαγαζι αλλα μου λεει ειναι πολυ μικρη συνηθως. τα πρακτορεια στη σαλονικα νομιζω ειναι καμια 500μ απο το σταθμο του τρενου η όχι? δεν μιλαω για κτελ αλλα τα πρακτορεια μεταφορων με φορτηγα κτλ. αν δεν μπορεις να ρισκαρεις το κοστος της μεταφορας αστο αν και με τετοια τιμη τα εχεις βγαλει πανω απο 20 αποκλειεται αποτι καταλαβα.
η περιμενε να μιλησω ξανα με τον ιδιοκτητη μπας και γινει κατι τελευταια στιγμη και σας βολεψουμε και χωθεις εστω και εκ των υστερων στην παραγγελια

ξαναλεω συναντηση ΤΕΤΑΡΤΗ 7ΜΜ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΙΚΟΥ GOODYS

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ ΑΠΟ 1-2 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΟΧΙ ΣΕ ΠΜ ,
οσοι δεν ερθουν στη συναντηση αναλυτικα στοιχεια σε μενα

Έτσι κι αλλιώς θα σε περιμένω μέχρι να έχεις νέα του, αλλά διευκρίνισε σε περίπτωση μεταφοράς πόση θα είναι αυτή για να το γνωρίζουμε, αλλιώς να ξέρουμε με ποιο πρακτορείο συνεργάζεται να τον ρωτήσουμε εμείς εάν μας φέρνει τις τηλεοράσεις σπίτι μας και με ποιά επιβάρυνση.