LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Αρθρο 537 διαβασε το και τρεξε, προλαβαινεις, εχεις βασει νομου 6μηνες περιθωριο: ''Ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας που διαπιστωνεται μεσα σε 6μηνες απο την παραδοση του αντικειμενου, τεκμαιρεται οτι υπηρχε κατα την παραδοση''.

Ειναι να μην φρικαρης οταν αγοραζεις κατι τοσα λεφτα για την συγκεκριμενη λειτουργια και δεν δουλευει?Να σουνα απο μια μερια να δεις τη καντυλια εριχνα (και ριχνω ακομα) μολις το διαπυστωσα.Αμην να τη ξεφορτωθο παναγια μου.Θα κοιταξω το πρωι να δω τη γινεται βασικα αν την επιστρεφεις, στο καταστημα η στην αντιπροσωπεια.

Παιδιά ελπίζω να ξεκινήσουν σήμερα οι παραδόσεις γιατί αλλιώς την έβαψα ακυρώθηκε λόγω δικών μου επαγγελματικών υποχρεώσεων μια μινι εκδρομουλα και σαν δέλεαρ είπα στην κοπέλα μου ότι θα κάτσουμε σπίτι μόνοι θα δουμε ταινιούλες κλπ κλπ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ!!!! χεχεχεχεχε:behead:

Παιδιά ελπίζω να ξεκινήσουν σήμερα οι παραδόσεις γιατί αλλιώς την έβαψα ακυρώθηκε λόγω δικών μου επαγγελματικών υποχρεώσεων μια μινι εκδρομουλα και σαν δέλεαρ είπα στην κοπέλα μου ότι θα κάτσουμε σπίτι μόνοι θα δουμε ταινιούλες κλπ κλπ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ!!!! χεχεχεχεχε:behead:

Αν δείτε τελικά ταινιούλες μη βάλεις blueray!! :flipout::flipout::flipout:

Ευτυχώς δεν έχω πάρει ακόμα blueray!!! Όταν θα πάρω θα πάει σετάκι με projector οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!!! χεχεχε

Κανένας που να τον πήραν τηλέφωνο από το μαγαζί????? Κανένας τυχερός με την κούτα στο σαλόνι του??

Ζαφείρη η σβηστή τηλεόραση που έχεις στη φωτογραφία του avatar ποια είναι η 6100?
Παρεπιπτόντως εμένα δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο.... έχουν πάρει κανέναν για παράδοση?

Ζαφείρη η σβηστή τηλεόραση που έχεις στη φωτογραφία του avatar ποια είναι η 6100?
Παρεπιπτόντως εμένα δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο.... έχουν πάρει κανέναν για παράδοση?
Οχι η 6000 ειναι......η 6100 δεν βγαινει σε 47.