LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

SPIROS NTOUTSIS

AVClub Enthusiast
23 November 2006
747
Με ενδιαφερει η αγορα της ανωτερω TV για γενικη χρηση (PS3,TV,pcmonitor-οχι ταινιες).Υπαρχει αλλος ενδιαφερομενος για να επιτευχθει καλυτερη τιμη ;:a0210:

... ενδιαφερεται ενας φιλος "εξωφορουμικος" για την 47" LG7000 :antlers:

Και εγω ενδιαφερομαι πιο πολυ για την 47αρα ειδικα εαν επιτευχθει καλη τιμη.

ειμαι και εγω οπωσδηποτε μεσα,προτιμω την 52αρα περισσοτερο αλλα αν οχι 52 τοτε σιγουρα 47

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα..
Άλλος ενας ενδιαφερομενος για την 47''..
Με μια καλή τιμή πάντα ευπρόσδεκτη!

Μποορώ να μπω κι εγώ αλλά για την 42" 7000 κι όχι την 47" ? Το ξέρω ότι αξίζει τον κόπο να πάω σε 47" αλλά ......υπάρχει χοροταξικό πρόβλημα.

Υπάρχει κάποια αισθηση για το που μπορεί μπορεί να φτάσει η τιμη στο POWER BUY για την 47LG7000 ?

Κάνετε λίγο υπομονή, είμαι σε επαφή με μαγαζί για την καλύτερη δυνατή τιμή και των δύο μοντέλων. Από μια πρόχειρη συζήτηση δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα και με την 42αρα. Θα επανέλθω σύντομα. Αρχικά το όριο είναι τα 10 κομμάτια και αγορά από την εδώ αντιπροσωπεία, όχι παραεισαγωγή.
Φιλικά,
Γιάννης

Για την 42 " ενδιαφέρομαι και εγώ πάντως αν μπορεί να ενταχθεί στο σχέδιο

Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Aμα αναφέρεις τιμές σίγουρα θα βρεθούν και άλλοι να αγοράσουν.

Συμφωνω με το προλαλήσαντα.

Φίλε Γιάννη ρώτησέ των ανεξαρτήτων διαστάσεων, αφού όλοι ενδιαφερόμαστε για την Lg 7000 να σου δώσει τιμές για μαζική αγορά 10 - 15 20 τηλεοράσεων σε 42" 47" 52".

πιστευω οτι η τιμη που μπορει να επιτευχθεί για το powerbuy ειναι απο 950 εως 1050... στην 47αρα πάντα.