LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Στις τιμές που θα πετύχουμε να διευκρινήσουμε εαν μιλάμε για απολυτου μετρητοις ή για πιστωτική καρτα (με ή ανευ δόσεων)

30-40 ευρω τα μεταφορικα.Αν και ειμαι εκτος του powerbuy μονο και μόνο επειδη εχω 47αρες θέλω να σας βοηθήσω.

Τι εννοείς έχεις 47άρες. Έχεις κάποιο από τα γνωστά διαδικτυακά καταστήματα;

Νομιζω οτι ο συμφορουμιτης εχει αγοράσει 2 LG 47" άρα ξερει τι παιζεται από πρώτο χερι και φαντάζομαι οτι ειναι ευχαριστημένος από την αγορά του -bye-

Τι παιχνίδια όμως παίζει και η εδώ αντιπροσωπεία !!!!!! Σε ερώτησή μου πότε θα φέρεται την 7500 (η οποία είναι εκριβώς ίδια με την 7000) με άκουγαν με ανοιχτό το στόμα. Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει...........εάν θα έρθει............ γιατί ρε παιδιά να μην μπορούμε να αγοράσουμε αυτό http://www.parrotshopping.com/gr/p.aspx?i=173458 το μοντέλο και να ξενιάσουμε όσο αναφορά την μετάδοση σε mpeg4 ?

Νεώτερα σχετικά με την τιμή δεν έχω ακόμα μιας και οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν τελιώσει. Ο τρόπος παράδοσης για την Αττική είναι δωρεάν, για την υπόλοιπη Ελλάδα θα ρωτήσω πρακτορείο με εγγυημένη ασφαλή μεταφορά. Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μια προκαταβολή μόλις οριστικοποιηθεί η τιμή θα ήταν αναγκαία. Τώρα για τον τρόπο πληρωμής μπορεί να βρεθεί μια καλύτερη λύση για πληρωμή με κάρτα ίσως με κάποιες άτοκες δόσεις (δεν ξέρω πόσες ακόμα)
Φιλικά,
Γιάννης

Χαιρομαι για την γρηγορη ανταποκριση ,οσοι περισσοτεροι τοσο το καλυτερο .
Να μεταβουμε στο νεωτερο μοντελο LG 7500για μελλοντικη καλυψη με την ψηφιακη εκπομπη των ιδιωτικων καναλιων ...

Το θέμα είναι ότι το μοντέλο 7500 δεν είναι νέο, βγήκε μαζί με το 7000 αλλά δεν έρχεται στη χώρα μας από την επίσημη αντιπροσωπεία. Το link που έδωσα παραπάνω είναι από παραεισαγωγή εταιρία για όσους το κατάλαβαν.

Μην πέσουμε πάλι στο τρυπάκι του νέου μοντέλου, πιστεύω ότι είμαστε στην σωστή στιγμή για αγορά τηλεόρασης όσο αναφορά το θέμα τιμής. Τώρα σε χαρακτηριστικά οι τηλεοράσεις πλέον έγιναν αναλώσιμες όπως και τα pc. Κάθε λίγο θα βγαίνει και κάτι νέο για να μας προσελκύει να το αγοράσουμε. Ζυγίζουμε τις ανάγκες μας και πράττουμε ανάλογα........άποψή μου.

Το θέμα είναι οτι θα κυνηγάμε πάλι φρέσκες=υψηλές τιμές τον Μάρτιο..

Ας ποστάρουν λοιπόν εδώ όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο μοντέλο της Lg μήπως και πετύχουμε καλύτερη τιμή από αυτή του......skroutz

επαναλαμβανω ενδειαφερομαι για 52αρα πρωτιστως ,αλλιως την 47αρα!!

Οκ,για τα νεα μοντελλα ,αλλα μην ξεχναμε οτι οταν βγαινει καινουργιο μοντελλο το ''παλαιο'' πεφτει ...(πιεζουμε περισσοτερο για την τιμη !)

47αρα (δεν εχω τηλεοραση στο σαλονι εδω και ενα μηνα ) εκτος και εαν επιτευχθει μια πολυ καλη τιμη για την 52αρα(<1.400 )