LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Επίσης να ζητήσω δημόσια ένα μεγάλο συγνώμη από τον Βλασίδη και τον πατέρα του. Δεν είχα καμμία πρόθεση να κοροιδέψω. Απλά χρησιμοποίησα την ατάκα που κυκλοφορεί τελευταία ελέω της διαφήμισης με τον μίμο του Ξανθόπουλου για να ηρεμήσω λίγο τα πνεύματα που ανεβαίνανε στο powerbuy μας. Και πάλι συγνώμη.

Βρε pontios, αφού σου εξήγησα ότι υφίστατι θέμα επί της ουσίας, δεν χρειαζόταν να το βγάλεις δημόσια... με κάνεις να νιώθω κι εγώ άσχημα. τα πρώτα μηνύματά μου σε αυτή την κατηγορία, ας μην προκαλούν συζητήσεις off topic.
 
Προσωπικά, μπορώ να κάνω υπομονή διότι δεν βιάζομαι.

Στόχος μου είναι η επίτευξη τιμής εώς το ψυχολογικό γράγμα του χιλιάρικου, οπότε είμαι διατεθιμένος να περιμένω!

Σημείωση: χιλιάρικο με τα μεταφορικά και σε άτοκες δόσεις με πιστωτική. Πελάτης είμαι και θα παίξω με τους δικούς μου όρους και όχι κανενός έμπορα...
 
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ
ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΧΑΛΑΣΕ Η TV ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ 14ΑΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙΓΕΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 50% ΚΕΡΔΟΣ.
 
Συνεχίζουμε λοιπόν και έχουμε:

42LG7000

1. Macedonasf
2. atermon
3. caravan
4. darkie (42"-47")

47LG7000

1. Πατρικίδης Μάριος (pontios)
2. SPIROS NTOUTSIS
3. peris125
4. φίλος του Parkos (εκτός forum)
5. dmeint
6. justapstar7 (Χρήστος)
7. xorxhs (47"-52")
8. spycon69 (Σπύρος Κωνσταντινίδης 47"-52")
9. hakunas (47"-52")
10.nickolas
11.taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
12. eretzum33
13-14. Νικόλαος (θέλει 2)

52LG7000

1. pinezas133
2. taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
3. ΒΛΑΣΙΔΗΣ
 
Αγαπητοί φίλοι συνφορουμίτες.
Αποφάσισα μετά από σκέψη και συζήτηση με τον καταστηματάρχη που έδωσε τις τιμές που σας παρουσίασα πριν λίγες μέρες να αποσύρω την προσφορά μου (-του) για τους παρακάτω λόγους:
1. Δεν μου άρεσε η διαρκής μειωδοσία σε οποιαδήποτε προσφορά βρήκα. Η λογική του "ότι και να βρεις εγώ θα σου δώσω -2%" δεν μου ταιριάζει. Και αυτό γιατί την θεωρώ λίγο εκβιαστική. Πως θα "ξεβρακωθεί" ο εκάστοτε καταστηματάρχης όταν σε ότι προσφορά και να δώσει θα υπάρχει το -2% από τον φίλο exp4nder; Πως θα οργανωθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον όταν ο exp4nder θα είναι πάντα φτηνότερος κατα -2%; Προφανές είναι πως δεν υπάχει λόγος έρευνας-προσφορών, θα πηγαίνουμε κατευθείαν σε αυτόν...Στο σημείο αυτό θα ήθελα και την προσοχή των administrators αυτού εδώ του forum αν αυτή η συμπεριφορά επιτρέπεται από τους κανόνες του και μάλιστα από μέλος που έκανε την εμφάνισή του-εγγραφή την περίοδο που άρχισε η οργάνωση του power buy.

Από τον φίλο exp4nder ζητήθηκε να αναγράψει την επαγγελμάτική του ιδιότητα στην υπογραφή του, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Το σκεπτικό σου όσον αφορά την αγορά και τις προσφορές με βρίσκει σύμφωνω, αλλά αυτό είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά όσους ενδιαφέρονται. Αυτό που δεν μπορεί να γίνει είναι να μετατραπεί το συγκεκριμένο νήμα σε δημοπρασία οπότε θα παρακαλούσα λίγο περισσότερη προσοχή στα μελλοντικά μηνύματα και στις αναφορές σε προσφορές (υπάρχουν και τα PM για αυτό τον σκοπό).
 
Καλησπερα παιδια,

Επειδη θελω και εγω (εαν πανε ολα καλα) να συμετασχω σε αυτο ηθελα καποιες πληροφοριες.

Αντε και βρισκουμε καλη προσφορα και την κλεινουμε.Εγω, και ο καθε εγω, πως θα πληρωσει και που?Υπαρχουν δυνατοτητες για να πληρωσω πχ εγω, με πιστωτικη και εαν ναι σε ποιον?η πρεπει να γινει "ντουκου"?

Θα τις παρει ενας και εμεις απο αυτον η θα παμε ολοι μαζι και ο καθενας θα πληρωνει στο μαγαζι?

Εαν θελει ας μου απατησει καποιος.

Ευχαριστω πολυ.

Χρυσοβαλαντης
 
Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Καλησπερα παιδια,

Επειδη θελω και εγω (εαν πανε ολα καλα) να συμετασχω σε αυτο ηθελα καποιες πληροφοριες.

Αντε και βρισκουμε καλη προσφορα και την κλεινουμε.Εγω, και ο καθε εγω, πως θα πληρωσει και που?Υπαρχουν δυνατοτητες για να πληρωσω πχ εγω, με πιστωτικη και εαν ναι σε ποιον?η πρεπει να γινει "ντουκου"?

Θα τις παρει ενας και εμεις απο αυτον η θα παμε ολοι μαζι και ο καθενας θα πληρωνει στο μαγαζι?

Εαν θελει ας μου απατησει καποιος.

Ευχαριστω πολυ.

Χρυσοβαλαντης

Λογικά το μαγαζί θα έχει μια λίστα με τα ονόματα μας , οπότε θα πηγαινει ο καθένας και θα παίρνει την TV το.
Τώρα σε αυτους που θα σταλούν με courier θα μας πει ο μαγαζατορας πως θα πληρωσουν .
Παντως ο τρόπος πληρωμής που ειναι πολυ σημαντικός είναι ακόμα άγνωστος .
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Και γιατί φίλε μου να μην ζητάγαμε και μία αντιπροσφορά από αυτόν που θα μας έδεινε την αρχική προσφορά αφού του λέγαμε ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος μας δίνει -2% από την δική σου τιμή........και πάει λέγοντας. Πρέπει να σκεφτούμε σαν καταναλωτές. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους εάς κάνουμε κι εμείς τη δική μας με το μοναδικό μας όπλο αυτή τη στιγμή την ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. Όσοι περισσότεροι μαζευτούμε τόσο θα μας υπολογίσουν περισσότερο. Λίγο υπομονή θέλει.............αλλά μάλλον δεν την έχουμε όλοι.

Γιατι φιλε μου την επομενη φορα που θα κανουμε την ιδια κινηση για καποιο προιον κανενας δεν θα μας παρει σοβαρα εκτος εαν εχει απληρωτες επιταγες.
Σοβαρα θα σε παρει καποιος οταν του ζητησεις γραπτη προσφορα και του απαντησεις για ποιον λογο δεν τον προτιμησες και οχι οταν πηγαινεις καθε τρεις και λιγο και τον πιεζεις να σου κανει καλυτερη τιμη γιατι καποιος τον περιμενει στην γωνια να δωσει 2% λιγοτερο .Στο τελος θα σου πει πηγαινε ψωνισε απο οπου νομιζεις αλλα οταν ξαναζητησεις προσφορα σιγα μην σου δωσω .
Ετσι εκανε και το καταστημα που εδωσε την προσφορα στον Γιαννη.
Πρεπει να γινει κατανοητο οτι σε αυτες τις περιπτωσεις τα πραγματα πρεπει να γινονται οργανωμενα για να κυκλοφορει στην αγορα οτι στο avclub ξερουμε τι ζηταμε και πως θα το πετυχουμε.
Εδω ο καθε νεος φιλος που ποσταρισε 10 μυνηματα στο club βγηκε και ζηταγε τιμες για την τηλεοραση.
Να πουμε σε ολους τους εμπορους που πηραμε προσφορες να μπουν στο club να ποσταρουν και την τιμη τους και την αποψη τους.
Η σωστη κινηση ηταν ο Κολομβουνης στις αγγελιες στις προσφορες καταστηματων να εδινε μια τιμη και τελος.
Η τιμη τιμη δεν εχει και χαρα σε οποιον την εχει που λενε.
 
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ
ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΧΑΛΑΣΕ Η TV ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ 14ΑΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙΓΕΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 50% ΚΕΡΔΟΣ.

Εσυ φιλε μου πως ξερεις ποιο ειναι το περιθωριο κερδους στα καταστηματα ?
Στο 50 % βαζεις και τα εξοδα τους για τα ενοικια τους ,τους μισθους που πληρωνουν ή ακομα και τις βιτρινες που τους κατεστρεψαν το τελευταιο διαστημα ?
Απατεωνες ? Μηπως μπερδευεις το satourn με τον μικρομεσαιο της γειτονιας ?
 
Είπα να μην ξαναγράψω αλλά με πιάνει ό όρκος...Θα ήθελα να προσέχουμε τι λέμε σχετικά με τους μαγαζάτορες αν δεν είμαστε σίγουροι για αυτό που λέμε. Δεν ήμουν ούτε πρόκειτε να γίνω ένας από αυτούς και δεν υπερασπίζομαι την σημπαθή κατά τα άλλα ομάδα τους. Απλά επειδή έχω δει πολλές φορές τιμολόγια από τις εταιρίες που συνεργάζονται, πιστέψτε με, το 50% που ειπώθηκε είναι μάλλον αστρονομικό αστείο! Σίγουρα κάποιος βγάζει πολλά λεφτά στην πλάτη μας αλλά αυτός δεν είναι τα μαγαζιά. Οι αντιπροσωπείες είναι που τα κάνουν πλακάκια μεταξύ τους και μας κλέβουν διαμορφώνοντας την αγορά όπως θέλουν (ρίξτε μια ματιά στο εξωτερικό). Και να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για λίγο, στην περίπτωση της LG ούτε αυτή μας κλέβει πολύ. Που είχαμε διανοηθεί πριν 2-3 μήνες τηλεόραση 47" top model τεχνολογίας αιχμής με πάνελ ίδιο (;) με τις κορυφαίες και πολύ ακριβότερες Philips να πουλιέτε 1085 Ευρώ; Ενα καλό πλυντήριο παίρνεις και κάνει 500-600 Ευρώ και τι είναι, λαμαρίνες. Και φτιάχνονται εκατομύρια από αυτά. Αν η LG και οι μαγαζάτορες μας κλέβουν τότε η Samsung, η Philips και η Sony τι μας κάνουν; Μας ΕΚΤΕΛΟΥΝ ψυχρά για να μην πω μας γαμ...ε! Παρόλα αυτά ριξτε μια ματιά στις πωλήσεις τους, εξακολουθούν να είναι καλές παρόλλο πους τους χαλάει την πιάτσα τώρα τελευταία μια LG...
Τελιώνοντας να πω αυτό, δεν ξέρω τελικά αν θα πετύχετε καλύτερη τιμή απο αυτή που πέτυχα εγώ, δεν ξέρω αν ο φίλος xpa4nder θα τα καταφέρει αλλά ο σκοπός σας (μας) είναι η διασκέδαση τότε που την έχουμε ανάγκη και όχι ένας αγώνας δρόμου για την χαμηλώτερη τιμή...
Σκεφτείτε το λίγο, κάντε ένα βήμα πίσω κοιτώντας τον εαυτό σας σαν τρίτοι και πράξτε ανάλογα.
Φιλικά,
Γιάννης
 
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι και εγώ μέσα για την 47'', αλλά με οριστική απάντηση μέχρι την Κυριακή
25/1. Μετά θα την παραγγείλω μόνος μου.
 
Exp4nder η τιμή ισχύει και για τους εκτός Αθηνών ή θα χρεωθούν επιπλέον μεταφορικά; Ο τρόπος πληρωμής ποιος είναι;

Οι τιμές με -5% είναι μετρητοίς, αν θέλετε με δόσεος στο κατάστημα η με πιστωτική κάρτα διανορφώνονται κατά περίπτωση. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν εντός Αττικής και με το κόστος πρακτορείου για εκτός.
 
Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Εγω αποχωρω παιδια θα προχωρησω μονος μου.
Και εαν μου επιτρεπεται θα πω και ενα τελευταιο ο φιλος xp4nder λειτουργει προς δικος μας ωφελος καθως μας δινει την χαμηλοτερη τιμη αλλα δεν ειναι ο σωστος τροπος αυτος να συμμετασχει στην προσφορα. Εκμεταλευεται την παρουσια του στο club αντλωντας μεσα απο το thread πληροφορηση για τις προσφορες των αλλων πραγμα που οι υπολοιποι εμποροι δεν μπορουν να κανουν και δεν πρεπει.
Οταν δινεις προσφορα την δινεις με μια τελικη τιμη φιλε μου xp4nder και οχι με δεσμευση τελικης τιμης. Δηλαδη εαν καποιος προκειμενου να σε αδειασει δωσει τιμη κοστους εσυ θα δωσεις τιμη 2% κατω απο το κοστος.
Σε οτι αφορα τους υπολοιπους ο Γιαννης εκανε λαθος να γραψει οτι αποσυρει την προσφορα του η οποια ηταν και η χαμηλοτερη γιατι με αυτον τον τροπο ανεβασε αθελα του την τελικη τιμη αφου ειναι + 2% της χαμηλοτερης.

Καταρχήν φίλε μου όλη κι όλη μια προσφορά έχω δει, αυτή του Γιάννη (που ακόμα δεν ξέρω και από πού τη πήρε). Δεύτερον, το θέμα σου ως καταναλωτή είναι αν εγώ ενεργώ ηθικά η όχι (που κατά την άποψή μου δεν έχω κάνει τίποτα μη ηθικό) ή αν εσύ θα βγεις κερδισμένος? Επίσης, θες να πεις ότι εσύ αν τύχαινε να εργάζεσαι σε εμπορικό κατάστημα και είσουν και μέλος του forum και τύχαινε να δεις power buy, δεν θα προσπαθούσες να κάνεις κάτι καλύτερο για τα παιδιά εδώ μέσα? Η μήπως θα θεωρούσες ότι δεν πρέπει να εμπλακείς επειδή εργάζεσαι σε εμπορικό κατάστημα? Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου...
 
Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

...αν θέλετε με δόσεις στο κατάστημα η με πιστωτική κάρτα διαμορφώνονται κατά περίπτωση.

Αν ειναι ευκολο μια εξηγηση σε αυτο ?
 
Οι τιμές με -5% είναι μετρητοίς, αν θέλετε με δόσεος στο κατάστημα η με πιστωτική κάρτα διανορφώνονται κατά περίπτωση. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν εντός Αττικής και με το κόστος πρακτορείου για εκτός.

Συγνώμη, αλλά εάν είχα ένα χιλιάρικο μετρητοίς θα ξαναπαντρευόμουν! Ρε πλάκα μου κάνετε τώρα; Με ένα χιλιάρικο ζεστό στην τσέπη και στο μπακάλη της γειτονιάς μπορείς να χτυπήσεις καλή τιμή... Εδώ μιλάμε για power buy όχι για power suckers! Και μεταφορικά στην επαρχία;

Δε θέλω να με παρεξηγήσετε και σε καμία περίπτωση δε θέλω να το παίξω ειδικός ή μάγκας. Για εμένα προσωπικά, η συμμετοχή σε power buy γίνεται για να πετύχεις τιμή που δεν μπορεί να επιτευχθεί ατομικά είτε έχεις cash είτε όχι!

Αλλά και πάλι cash τη σήμερον ημέρα...

Συγχωρέστε με, εάν είμαι εκτός πραγματικότητας αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανασυμμετάσχει σε pb και ίσως να ισχύει και εδώ το: "η άγνοια σκοτώνει, μάθε και προφυλλάξου!"
 
Καλησπερα παιδια,

Επειδη θελω και εγω (εαν πανε ολα καλα) να συμετασχω σε αυτο ηθελα καποιες πληροφοριες.

Αντε και βρισκουμε καλη προσφορα και την κλεινουμε.Εγω, και ο καθε εγω, πως θα πληρωσει και που?Υπαρχουν δυνατοτητες για να πληρωσω πχ εγω, με πιστωτικη και εαν ναι σε ποιον?η πρεπει να γινει "ντουκου"?

Θα τις παρει ενας και εμεις απο αυτον η θα παμε ολοι μαζι και ο καθενας θα πληρωνει στο μαγαζι?

Εαν θελει ας μου απατησει καποιος.

Ευχαριστω πολυ.

Χρυσοβαλαντης

Φίλε Βαλάντη, αν και εφόσον επιλέξετε την εταιρεία που εργάζομαι, θα πληρώσεις σε ένα από τα καταστήματά μας (Ηλιούπολη, Αγ. Δημήτριος, Ηλιούπολη, Ελληνικό, Κορωπί) και με τον τρόπο που εσύ θέλεις, είτε με μετρητά, οποτε ισχύει και η -5% έκπτωση, είτε με δόσεις στο κατάστημα αν δεν έχεις ή δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας, οπότε και το επιτόκιο διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων. Παρόλο που η παραγγελία από εμένα στην LG θα γίνει μαζικά, οι αγορές από εσάς πρέπει να γίνουν ατομικά, δηλαδή μόνος του ο καθένας, έτσι ώστε να έχει ο καθένας την απόδειξή του και κατά συνέπεια και την εγγύησή του. Εμένα βέβαια θα με βόλευε να έρθετε όλοι στο ίδιο κατάστημα (Ελληνικό), να σας γνωρίσω κιόλας και να είναι και πιο εύκολη η διαχείριση των παραγγελιών σας και η εφαρμογή της έκπτωσής σας. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν αν επιλέξετε την εταιρεία που εργάζομαι, για άλλους δεν ξέρω πώς δουλεύουν. Ελπίζω να σε βοήθησα!
Φιλικά, Αλέξανδρος
 
Να διευκρινήσω ότι το -5% ισχύει και για αγορά με δόσεις, απλά ως βάση για την εφαρμογή του επιτοκίου και όχι πλέον ως τιμή αγοράς.
 
Re: Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Αν ειναι ευκολο μια εξηγηση σε αυτο ?

Ανάλογα με τις δόσεις διαμορφώνεται και η επιβάρυνση, πιο πολύ θα σου κοστίσει η αποπληρωμή σε 60 μήνες και πολύ λιγότερο σε 12 μήνες, αυτό εννοώ.
 
Συνεχίζουμε λοιπόν και έχουμε:

47LG7000

1. Πατρικίδης Μάριος (pontios)
2. SPIROS NTOUTSIS
3. peris125
4. φίλος του Parkos (εκτός forum)
5. dmeint
6. justapstar7 (Χρήστος)
7. xorxhs (47"-52")
8. spycon69 (Σπύρος Κωνσταντινίδης 47"-52")
9. hakunas (47"-52")
10.nickolas
11.taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
12. eretzum33
13-14. Νικόλαος (θέλει 2)

Παρακαλώ ο φίλος pontios να με αφαιρέσει απο την ανωτέρω λίστα.
Λυπάμαι φίλοι μου αλλά με 1.030 cash θα περίμενα κάτι καλύτερο από 5% για Power Buy 14αρων ατόμων.
 
Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Είπα να μην ξαναγράψω αλλά με πιάνει ό όρκος...Θα ήθελα να προσέχουμε τι λέμε σχετικά με τους μαγαζάτορες αν δεν είμαστε σίγουροι για αυτό που λέμε. Δεν ήμουν ούτε πρόκειτε να γίνω ένας από αυτούς και δεν υπερασπίζομαι την σημπαθή κατά τα άλλα ομάδα τους. Απλά επειδή έχω δει πολλές φορές τιμολόγια από τις εταιρίες που συνεργάζονται, πιστέψτε με, το 50% που ειπώθηκε είναι μάλλον αστρονομικό αστείο! Σίγουρα κάποιος βγάζει πολλά λεφτά στην πλάτη μας αλλά αυτός δεν είναι τα μαγαζιά. Οι αντιπροσωπείες είναι που τα κάνουν πλακάκια μεταξύ τους και μας κλέβουν διαμορφώνοντας την αγορά όπως θέλουν (ρίξτε μια ματιά στο εξωτερικό). Και να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για λίγο, στην περίπτωση της LG ούτε αυτή μας κλέβει πολύ. Που είχαμε διανοηθεί πριν 2-3 μήνες τηλεόραση 47" top model τεχνολογίας αιχμής με πάνελ ίδιο (;) με τις κορυφαίες και πολύ ακριβότερες Philips να πουλιέτε 1085 Ευρώ; Ενα καλό πλυντήριο παίρνεις και κάνει 500-600 Ευρώ και τι είναι, λαμαρίνες. Και φτιάχνονται εκατομύρια από αυτά. Αν η LG και οι μαγαζάτορες μας κλέβουν τότε η Samsung, η Philips και η Sony τι μας κάνουν; Μας ΕΚΤΕΛΟΥΝ ψυχρά για να μην πω μας γαμ...ε! Παρόλα αυτά ριξτε μια ματιά στις πωλήσεις τους, εξακολουθούν να είναι καλές παρόλλο πους τους χαλάει την πιάτσα τώρα τελευταία μια LG...
Τελιώνοντας να πω αυτό, δεν ξέρω τελικά αν θα πετύχετε καλύτερη τιμή απο αυτή που πέτυχα εγώ, δεν ξέρω αν ο φίλος xpa4nder θα τα καταφέρει αλλά ο σκοπός σας (μας) είναι η διασκέδαση τότε που την έχουμε ανάγκη και όχι ένας αγώνας δρόμου για την χαμηλώτερη τιμή...
Σκεφτείτε το λίγο, κάντε ένα βήμα πίσω κοιτώντας τον εαυτό σας σαν τρίτοι και πράξτε ανάλογα.
Φιλικά,
Γιάννης
Δεν ξέρω άν η διαμόρφωση των τιμών γίνεται απότις αντιπροσωπείες ή από τα μαγαζιά φίλε μου Γιαννη αυτο που ξέρω όμως είναι η κοροϊδία των μαγαζιών σε τιμές και προϊοντα κυριως σε πελάτες που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία.
Παρείγγειλα από ηλεκτρονικό κατάστημα την ΤV 860Ε και ξέρεις τι τιμή μου είπανε σε μεγαλή αλυσίδα ηλεκτρικών "με την έκπτωση 1299Ε" (θα ήταν κατανοητή μιά διαφορά τιμής 100-150Ε και θα την έπερνα από αυτούς για να στηρίξω την τοπική κοινωνία -γιατί είμαι από επαρχία) . Δεν είμαι κανένας ματζίρης άλλα αυτό το θεωρώ κοροϊδία.
Αυτό βέβαια δεν γίνεται μόνο στα καταστήματα ηλεκτρικών αλλά σε σε πολούς τομέις.