LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Δεν ξέρω αν στέκει καθόλου, αλλά το σκέφτομαι: Μήπως με 20+ κομάτια μπορεί να γίνει συνενόηση απευθείας με την αντιπροσωπεία;;

Δεν ξέρω αν στέκει καθόλου, αλλά το σκέφτομαι: Μήπως με 20+ κομάτια μπορεί να γίνει συνενόηση απευθείας με την αντιπροσωπεία;;

ρωτησα και στην αντιπροσωπεια αλλα οι τιμες που δινανε ηταν πιο ακριβες και απο 1080ε,μαλιστα ειπε οτι οσα κομματα και αν παρουμε δεν μπορει να μας κανει καλη τιμη

Επαναλαμβάνω, για τιμή χειρότερη από 999 , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ P.B..Όποιος θέλει από το forum, είναι εξουσιοδοτημένος να διαπραγματευτεί για λογαριασμό όλων.
Κανένας δεν ''καπελώνει'' το P.B..Γίνονται προσπάθειες και είμαστε κοντά.

Παιδιά καλησπέρα,
Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση αλλά ανοίξαμε νέο κατάστημα στο Κορωπί και αυτές τις μέρες γίνεται ένας ψιλοπανικός. Λοιπόν, η προσφορά μας έχει ως εξής:

47LG7000: 999€ !!! ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, με +3% για 6 δόσεις ( επειδή κάποιος με ρώτησε) και με +5,5% για 12 δόσεις. Ή αλλιώς σε 18 δόσεις 1079€ (τιμή Perfect άλλα με 18 άτοκες δόσεις).
Mεταφορικά: 10€ εντός Αττικής και κόστος πρακτορείου για εκτός.
Για τον φίλο στη Ρόδο μόνο αν κοπεί τιμολόγιο μπορεί να πάει το ΦΠΑ στο 13% με τελική τιμή τηλεόρασης 949€. Επίσης, το κόστος μεταφοράς που θα του πούνε, θα είναι μέχρι το πρακτορείο στη Ρόδο και όχι μέχρι το σπίτι του. Δεν ξέρω τί επιβάρυνση θα έχει μέχρι το σπίτι του.

42LG7000: Κατώτατη τιμή 829€ (δεν μπορούμε να πέσουμε άλλο), με +3% για 6 δόσεις και με +5,5% για 12 δόσεις.
Mεταφορικά: 10€ εντός Αττικής και κόστος πρακτορείου για εκτός.

Διαδικασία: Η παραγγελία σας θα γίνει κανονικά μέσω του site μας, όπου θα απαντήσει σε όποια ερωτήματά σας και η υπεύθυνη του site κι από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχω μια λίστα με τα ονόματά σας (τα κανονικά), ώστε να τιμολογηθείτε όπως συμφωνήσαμε και όχι όπως όλοι οι άλλοι.
Απαραίτητη προυπόθεση:
1)Αριθμός τηλεοράσεων γύρω από τον αριθμό 20.
2)Η παραγγελία σας να γίνει το αργότερο αύριο το μεσημέρι.
Ξέρω ότι ίσως φανεί κάπως πιεστικό, αλλά όπως σας είχα πει, αύριο Παρασκευή θα γίνει μεγάλη παραγγελία στην LG για το νέο κατάστημα και θα κερδίσουμε ένα 2-3% extra, το οποίο και το μετακυλύουμε εξ ολοκλήρου σε εσας για να σας ρίξουμε τόσο τη τιμή. Από Δευτέρα δε ξέρω αν θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο ξανά σύντομα, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τέτοιες τιμές.
Το κινητό μου είναι 6939198289 και περιμένω να με πάρετε περίπου 20 άτομα για να μου δώσετε τα ονόματά σας, αν φυσικά προχωρήσετε. Η παραγελία σας ξαναλέω πρέπει να έχει γίνει στο site μας μέχρι τις 16.00 το αργότερο, αύριο.
Ευχαριστώ παιδιά! Τα ξαναλέμε!

graftika sto forum kurios logo autou tou thread gia na symetasxo ki ego stin maziki agora tis tv autis ala thelo na kano 2 episimanseis
1on min biazeste kai toso kai psakste kala tin ekseliksi tis timis tis to epomeno diastima dld an isxuoun auta pou diabasa pio pano oti tha pesei ki alo isos sta 1k euro se merika magazia
2on idi blepo sto skroutz oti uparxei apo 1079 xoris prosfores ktl opote kaI 1K na doso den theoro oti mou egine kai terastia ekptosi eidika an pesei ki alo soon
3on katopin toutou tha summetasxo se maziki agora an upirxe kapoia kali ekptosi kai mono an eimaste sigouroi oti apo aurio den tha pesei ki alo .
an mou ta apantisete auta tha mpo..perimeno
upopsin oti an i tv pesei se 1k euro sta magazia prosfora theoro ta 900 euro sosta?
ego milisa ligo me enan sto e-shop pou tin fernane palia kai mou eipe oti isos to koitaksei an mporoun kai pali se styl prosforas gia maziki tha ton ksanarotiso aurio to proi:a0210:
episis tha rotiso kai electronet galatsi pou tous exo kanei xrusous kai exo ekptoseis kai tha sas po

Last edited:
Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Μπορείς να μας πεις ποιο είναι το site σας?
42
http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=238&itmid=17142
47
http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=238&itmid=17145

Ασχετο αλλα για 30-60 ευρω και χωρις ατοκες δοσεις μονο χαρη θα κανετε στον κολοβουνη αμα παρετε απο εκει...

Last edited:
Παιδιά καλύτερα είναι να με πάρετε ένα τηλέφωνο πρώτα σήμερα, όπως ήδη το έχουν κάνει αρκετά παιδιά, έτσι ώστε να σας έχω όλους έτοιμους σε μια λίστα. Αν ο αριθμός φτάσει γύρω στο 20, αύριο το πρωί να σας ενημερώσω μέσω forum αλλά και τον καθένα προσωπικά στο τηλέφωνό του, μιας που μου το έδωσαν όλα τα παιδιά, να δώσω και τη λίστα στην υπεύθυνη Internet και να αρχίσετε κι εσείς τη παραγγελία σας μέσω site. Βλέπωντας η υπεύθυνη τη λίστα και τα ονόματα που κάναν παραγγελία θα σας τιμολογεί όπως έχουμε συμφωνήσει. Μπορείτε να πάρετε και τηλέφωνο στο τμήμα Internet αντί να τη κάνετε μέσω του site και να πείτε πως έχετε συννενοηθεί και μαζί μου. Είμαι στο διπλανό τμήμα, οπότε θα έρθω και θα σας μιλήσω αν έχω χρόνο.
Ελπίζω κάποιοι να με συγχωρήσουν που δεν πρόλαβα να σηκώσω το τηλέφωνό μου, είχα ένα meeting πριν.
Ευχαριστώ!

ειμαι της γνωμης να περιμενετε λιγο... εμαθα εκ των εσω οτι μεχρι τις 6 Φεβρουαριου αναμενεται νεα πτωση σε μοντελα lg. και σε αυτα της σειρας 7000...

ειμαι της γνωμης να περιμενετε λιγο... εμαθα εκ των εσω οτι μεχρι τις 6 Φεβρουαριου αναμενεται νεα πτωση σε μοντελα lg. και σε αυτα της σειρας 7000...

τεινω να συμφωνησω και εγω προς τα εκει,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι ποσο γρηγορα θα αποτυπωθουν οι νεες μειωμενες τιμες στα καταστηματα...

Τι να πω δηλαδή πόσο να πάει?Μετά παίζουμε με 5ευρα....
Υπάρχει περίπτωση να παέι 900 ευρώ στις 6 Φλεβάρη?
Αν είναι θα πηγαίνουμε από αρχές Φλεβάρη σε μέσα σε τέλη και μετά άνοιξη έρχεται η 9000 οπότε αλλάζουμε τον τίτλο και το κάνουμε powerbuy για 9000!!!!
Κάναμε μία πρόταση για 999 ευρώ και ο άνθρωπος την δέχθηκε.
Από εκεί και πέρα η λίστα φτιάχθηκε για αυτήν την τιμή.Τώρα το πισωγύρισμα προς τι?
Το ύφος μου είναι καθαρά φιλικό.Απλά να την πάρουμε να την χαρούμε όχι να το διηλίζουμε πια ΤΟΣΟ?

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για την 42" αλλά η τιμή που δίνει δεν είναι τόσο μειωμένη για να την πάρω έτσι βιαστηκά, αφού μπορώ να την βρώ αλλού με 30 ευρώ παραπάνω.

http://www.e-show.gr/product_info.php?cpath=35&products_id=640

και επειδή δεν τη βιάζομαι ιδιαίτερα δεν το βλέπω.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με το φίλο sagonas5301.
Δεν μου λέει και πολλά πράγματα η συγκεκριμένη προσφορά.
Για 20 δεν πέφτω με τη μούρη...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με το φίλο sagonas5301.
Δεν μου λέει και πολλά πράγματα η συγκεκριμένη προσφορά.
Για 20 δεν πέφτω με τη μούρη...
´

Δηλαδή για να καταλάβω.Ήσουν σε φάση αναζήτησης TV και μάλιστα είχες καταλήξει στην 7000 και την βρίσκεις έστω 20ευρώ κάτω από το φθηνότερο που έχεις δει και λες ότι δεν σου λέει και πόλλά.Sorry αλλά τηλεόραση παίρνουμε όχι 4ώροφο στην Άνω Βούλα

´

Δηλαδή για να καταλάβω.Ήσουν σε φάση αναζήτησης TV και μάλιστα είχες καταλήξει στην 7000 και την βρίσκεις έστω 20ευρώ κάτω από το φθηνότερο που έχεις δει και λες ότι δεν σου λέει και πόλλά.Sorry αλλά τηλεόραση παίρνουμε όχι 4ώροφο στην Άνω Βούλα

Μήπως εσύ δεν κατάλεβες τι σημαίνει power buy;

Τελικά όσοι είμαστε για 42" βλέπω να έχουμε την ίδια άποψη, γιατί και εμένα δεν μου λέει κάτι κάτι η προσφορά που έγινε.
Θα περιμένω τους επόμενους, αλλιώς πάω και την παίρνω μόνος μου.

Μήπως εσύ δεν κατάλεβες τι σημαίνει power buy;

Τελικά όσοι είμαστε για 42" βλέπω να έχουμε την ίδια άποψη, γιατί και εμένα δεν μου λέει κάτι κάτι η προσφορά που έγινε.
Θα περιμένω τους επόμενους, αλλιώς πάω και την παίρνω μόνος μου.

Για δώσε μου να κατελάβω εσύ που κατέλαβες