LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Νομίζω ότι το βραβείο για το καλύτερο post στο thread, το παίρνει το #443, τόσο για την στιγμή που ήρθε, όσο για το ''ύφος'' και τα greeklish. Άπαιχτο!!! Το έχω διαβάσει ίσα με 20 φορές.

δεν μπορώ να περιμένω...i am a hot little potatoe right now!

:elefant::marchmellow::ridinghorse::dancing: :party::BDGBGDB55:

προσπαθηστε να ειμαστε περισσοτεροι στη συναντηση,τουλαχιστον ολοι οι της Αθηνας θα πρεπει να ερθουν

λοιπον ακουστε παιδια 2 πραγματα
1ον για τα μεταφορικα δινω μαχη αλλα το βλεπω δυσκολο ειλικρινα γιατι με την προσφορα που εκανε ο ανθρωπος παει για ελαχιστο κερδος και θα μπει μεσα με τους επαρχιωτες. ακουστε λοιπον την ιδεα μου. εβαλα κι αυτον να ψαξει αλλα κι εμεις μπορουμε να μιλησουμε μεε 1-2 πρακτορεια (εγω θα παρω acs που μου προτεινε ενας) μπας και βρουμε καποιο θεσσαλονικη και λιβαδεια να μας κανει μια φιξ τιμη για να ερθει σπιτι. οποτε σε αυτες τις πολεις αν βρειτε καπιο πειτε μου γιατι ο δικος μου δεν εχει προβλημα να τις στειλει με οποιοδηποτε πρακτορειο του πουμε.
επισης για την τιμη θα ξαναρωτησει κι αυτος αλλα
1ον αυτη τη στιγμη δεν εχει κατι στα χερια του αλλα μονο υποσχεσεις και βασει αυτων εκανε την τιμη (ελπιζω ολοι να φανουμε αξιοπιστοι)
2ον μην νομιζετε οτι αν παρει 15 η 25 τβ απο την lg αλλαζει η τιμη και που θα του κανουν γιατι αυτοι διακινουν 100δες τηλεορασεις και ξανακανουν καλυτερη τιμη ισως μονο για τεραστια νουμερα
σε καθε περιπτωση οτι γινεται θα το κανει μολις του παω τη λιστα και επικυρωσουμε την παραγγελια ολοι αλλα μονο αν γινεται (χλωμο)
ετοιμαζω εγω τη λιστα με τηλεφωνα κτλ και θα την παραδωσω αυριο το απογευμα μολις παμε ολοι ελπιζω οσο το δυνατο πιο πολλοι
ας επικεντρωθουμε λιγο στο θεμα μεταφορα επαρχια για τους φιλους μας και μιλαμε παλι το απογευμα

τελος για την 52ρα μου εκανε 1580 τιμη επισης πολυ καλη

Last edited:
Παιδιά αν και έχω αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους θα ήθελα λίγο να ενημερώσω σε κάτι. Η τιμή αγοράς επί τιμολογίου για την 47" είναι 1090 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με το τι έκπτωση παίρνει μετά ο έμπορος βγάζει κέρδος. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο συγκερκιμένος έχει πάνω από 10% έκπτωση, άρα πιστέυω ότι πουλάει με χασούρα αλλά διαφημίζεται. Επίσης να θυμίσω ότι η τιμή σε κατάστημα (όχι ίντερνετ) είναι 1400.
Επειδή λοιπόν έχει πραγματικά γίνει μπάχαλο με τον καθένα να λέει ότι 100 ευρώ δεν μου φτάνουν θέλω και άλλα, απλά σκεφτείτε ότι έχετε ήδη τρυπήσει το βαρέλι και σκάβετε γη.
Εάν πιστεύετε ότι η τιμή δεν είναι χώμα απλά περιμένετε 2 μήνες και θα έρθει σε αυτά τα επίπεδα.
Επισημαίνω πάλι ότι δεν θέλω να δημιουργήσω θέμα, ούτε κράζω κανέναν.

drjohn,
O άνθρωπός μας μήπως μπορεί στον ελεύθερο χρόνο του, να μας κάνει και καμμιά προσφορά για καμμιά βάση τοίχου, που να μπορεί να στρίβει και λιγάκι;
Φαντάζομαι ότι δεν θα είμαι ο μόνος που θέλει κάτι τέτοιο.

Μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι αυτός από τον οποίο θα πάρουμε τις τηλεοράσεις μας; Μήπως το έχουμε αναφέρει και μου έχει ξεφύγει;

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 μμ Γαλατσίου & Βείκου στα Goodys

1. drjohngr
2. keltis
3. Rallos
4. Nemlah
5. Sagonas5301
6. Xorxhs
7. iordanisplat
8. DimitrisL
9. Parkos (φίλος του)
10. Caravan (ίσως αργήσω λίγο)

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο συγκερκιμένος έχει πάνω από 10% έκπτωση, άρα πιστέυω ότι πουλάει με χασούρα αλλά διαφημίζεται.

Εγώ πάντως δεν το πιστεύω.

Μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι αυτός από τον οποίο θα πάρουμε τις τηλεοράσεις μας; Μήπως το έχουμε αναφέρει και μου έχει ξεφύγει;

Και εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες...

1-2 το ξερουν οι αλλοι θα το μαθουν αυριο το απογευμα. οσο για αυτα που λεει ο ποντιος εχει δικιο αυτα μου ελεγε και ο δικος μου. οσο για τις μεταφορικες πηρα εγω acs ειναι ακριβη πηρα μετα ενα πρακτορειο για θεσσαλονικη και με πιεσεις με πηγε στα 40 ευρω με πιθανοτατο να ερθει και σπιτι με την ιδια τιμη αν δεν μενει κανεις λεει πολυ μακρια. υπομονη περνω κι αλλους και σας λεω

Αν ισχύει η τιμή 1580 που μου έδωσε ο drjohngr από το τηλέφωνο για τη 52άρα

τότε παρακαλώ προσθέστε μια LG 527000 για μένα. Απόδειξη μετρητοίς, Θεσσαλονίκη. Τα μεταφορικά σε χαμηλή τιμή ή η δυνατότητα να έλθει στο σπίτι θα εκτιμηθεί δεόντως.

Αλήθεια είναι ετοιμοπαράδοτη;

Γιάννη για Θεσσαλονίκη προσπάθησε Μελισσά.ξέρω μόνο της θεσσαλονίκης το τηλέφωνο,2310538008,αν καταλήξουμε να πληρώσουμε τα μεταφορικά εμείς και αν δεν μπορέσει να μας εξυπηρετήσει με τον μακεδόνα ο bbOas τότε αυτόν θα προτιμήσω εγώ,μου παραδίδει καθημερινά σε καλές τιμές στο μαγαζί (το πολύ κανα 20ρι να βγει εφόσων τα φέρει σε μένα στην Πυλαία που συνεργαζόμαστε!Ξέρω ότι για ιδιώτες έχει άλλες τιμές αλλά κάνε μια απόπειρα,θεωρείται ο οικονομικός.

Καλημέρα σε όλους από ένα νέο μέλος.

drjohngr παρακολουθώ το thread από την αρχή. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε τη 40W4500 στο γνωστό σου? Αλλιώς θα μπορούσες να πάρεις και μια τιμή για τη 40Α856?

Το μόνο που με προβληματίζει στην LG είναι ότι κομπιάζει στα 24p και ότι έχει input lag.

thanks.

ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΤΑ

Παντως ρε παλικάρια πολύ το κουράζετε το Powerbuy.. Δεν ξερω αλλά ετσι οπως πάει δεν σας βλέπω να αγοράζετε τίποτα... Οι τιμές που εχετε ειναι χώμα, σχεδόν στο κοστος και οσο αργείτε να αποφασισετε απλά ρισκάρετε να σκοντάψετε σε οποιοδήποτε απρόοπτο και να πάει χαμένη η πολύ καλή προσπάθεια -bye--bye-

Last edited:
Καλημέρα σε όλους από ένα νέο μέλος.

drjohngr παρακολουθώ το thread από την αρχή. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε τη 40W4500 στο γνωστό σου? Αλλιώς θα μπορούσες να πάρεις και μια τιμή για τη 40Α856?

Το μόνο που με προβληματίζει στην LG είναι ότι κομπιάζει στα 24p και ότι έχει input lag.

thanks.

ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΤΑ

Αυτό που το βρήκες ;

οντως ο μελισσας μου ειπε απο 30 ξεκινανε για θεσσαλονικη
ΒΛΑΣΙΔΗ στειλε μου στοιχεια καθως και οι PARISPARIS kai sagons5301 στοιχεια πλζ να τα γραψω στη λιστα

τελος συμφωνω οτι το κουραζουν μερικοι για 10 ευρω . παιδια αυριο παω μαγαζι και δινω τη λιστα και οσοι ερθουν κανουν το επιτοπιο νταραβερι. οι αλλοι θα τους παρει η εταιρεια τηλεφωνο για παραδοση και τροπο πληρωμης η τηλ κι αυτοι την εταιρεια αν θελουν
συνεχιζεται το ψαξιμο για μεταφορα θεσσαλονικη και λειβαδια

Last edited: