LG 47LF66 full HD αξιζει;

zeys13

New member
20 June 2007
29
Καλημερα.
Υπαρχει αυτο το μοντελο http://www.electroniki.gr/product.asp?id=19600 στην ηλεκτρονικη αθηνων και νομιζω και στο mediamarkt με τιμη 1190 ευρω.
Αξιζει η ειναι μαπα το καρπουζι; Γιατι σε αναζητησεις σε διαφορα φορουμ αναφερουν το backlight bleeding, αλλοι βεβαια λενε οτι δεν ειναι ενοχλητικο.
Πηγα και ειδα την tv μονο σε dvd upsacale ομως, και οχι σε τηλεοπτικο σημα.Τους ζητησα αν γινετε και μου ειπαν πως δεν γινετε......
Σε συζητηση με εναν πωλητη με ρωτησε την αποσταση η οποια ειναι περιπου 4 μετρα και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι θα με κουρασει και μου προτεινε την
42PFL7962D http://www.electroniki.gr/product.asp?id=19100 η οποια βγαινει στα ιδια λεφτα. Η αληθεια ειναι οτι η tv θα παιζει κυριως τηλεοπτικο σημα και με ενδιαφερει να μαθω αν ειναι αθλια η ανεκτη σε sd.Επισης αν ειναι πολλες οι ιντσες για την αποσταση που εχω.
Η αληθεια ειναι οτι την εχω κλεισει(φοβηθηκα μηπως δεν προλαβω την εχω ξαναπατησει) απλα αμφιταλαντευομαι μηπως ειναι πολυ μεγαλη, μπορω να επιλεξω αναμεσα στις δυο μεχρι αυριο που θα παω να την παραλαβω
Καθε γνωμη και σχολιο δεκτο αλλα λιγο γρηγορα.......μεχρι αυριο το μεσημερι με περνει ο χρονος

Για την τηλεόραση δεν ξέρω. Για τις ίντσες αν πάρεις κάτω από 50 (άντε 47) στα 4 μέτρα θα κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Με μπερδεψες. Ειναι λιγες εννοεις οι 47´;Αρα για 42´να μην κοιταξω καθολου τοτε.

Στα 4 μετρα αποσταση θεασης θελεις τουλαχιστον 46-47" (καλυτερα 50")
Αν οπως λες σε ενδιαφερει μονο το SD σημα, τοτε να δεις και τις plasma.
Υπαρχουν αξιολογες προτασεις στα 1200-1500 EUR και αναμενονται και οι νεες panasonic, lg & samsung.
Δες τα σχετικα threads στην κατηγορια.

Επισης δεν θα προτεινα FULL HD για τηλεοπτικο σημα.
Καλυτερα μια HD ready.

Plasma FULL HD σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει.
Κοιτα τοτε για LCD. H LG που αναφερεις ειναι τιμια αγορα.
Θα σου προτεινουν και αλλες φανταζομαι οι ειδικοι.

Μπορεί τεχνικά η συγκεκριμένη tv να είναι μέτρια( δε γνωρίζω, υποθέτω από άλλες lg Που έχω δεί) αλλά πιστεύω οτι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στη παρακολούθηση τόσο sd οσο και hd. Στο κάτω κάτω παίρνεις 47 χορταστικές ίντσες σε τιμή πολύ χαμηλή και σίγουρα ο λόγος τιμής προς απόδοση θα είναι υψηλός.:2thumb22sup:

Με βλεπω να καταληγω στην 47'...
Καμια αλλη γνωμη;;;;
Την εχει καποιος δηλαδη να μας πει μια κουβεντα;

Με βλεπω να καταληγω στην 47'...
Καμια αλλη γνωμη;;;;
Την εχει καποιος δηλαδη να μας πει μια κουβεντα;
Επειδή η συγκεκριμένη τηλεόραση ενδιαφέρει πολλούς, αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για την εικόνα της, θα ήτανε ενδιαφέρον (αν την αγοράσεις τελικά) να μας πεις τις εντυπώσεις σου. Όσο για την προσφορά, όντως είναι σε πολλή καλή τιμή (ακόμα και σε σύγκριση με το εξωτερικό), αλλά να θυμάσαι πως οι τιμές των lcd/plasma πέφτουν συνεχώς και ιδιαίτερα οι μεγάλες (πάνω από 42in) και προσφορές θα υπάρχουν όσο έρχονται και νέα μοντέλα με βελτιώσεις(;) ουσιαστικές ή εντυπωσιασμού.

Το θεμα ειναι οτι παντα οι τιμες θα πεφτουν, και παντα θα περνεις κατι καλυτερο με λιγοτερα λεφτα. Αυτο ειναι σταντε. Απλα επιλεγεις το ταιμινγκ και κλεινεις τα αυτια σου στις τιμες για κανα διχρονο......αλλιως σε περνει απο κατω

Το θεμα ειναι οτι παντα οι τιμες θα πεφτουν, και παντα θα περνεις κατι καλυτερο με λιγοτερα λεφτα. Αυτο ειναι σταντε. Απλα επιλεγεις το ταιμινγκ και κλεινεις τα αυτια σου στις τιμες για κανα διχρονο......αλλιως σε περνει απο κατω
εντυπώσεις χρηστών απο ξένο site εδώ http://www.reevoo.com/reviews/mpn/lg/47lf65

Καλημερα. Τελικα πηρα την 47', και δεν το μετανιωσα καθολου σε θεμα μεγεθους και αποστασης. Δεν την εχω βαλει ακομα σε hd υλικο γιατι μου λειπουν καποια πραγματακια (hdmi καλωδιο) που παιζει να δανειστω μαλλον σημερα, και ενα dvd που να κανει upscale που θα ειναι μαλλον στην αγορα της βδομαδας. Σε sd παντως παιζει μια χαρα χωρις τερατουργηματα απλα πρεπει να εχεις πολυ καλο σημα. Καταευχαριστημενος στην τελικη. Και αλλες εντυπωσεις με hd παιδια.

Ενας φιλος παραγγειλε αυτην τν 47 αρα LG (μοντ.2008) και περιμενει πως και πως να την βαλει στο σαλονι του..

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16596ι

super specs (και τιμη) αλλα βεβαια ως γνωστον το καλυτερο εχεγγυο ειναι τα ματια του..

Καλοριζικη φιλε Δια και καλες θεασεις..

Την είδα να παίζει μαζί με άλλες στην Ηλεκτρονική Αθηνών. Όλες έπαιζαν τηλεοπτικό σήμα, συνδεδεμένες με την ίδια κεραία. Η 47LF66 είχε την χειρότερη εικόνα ( σε σχέση με αυτές του ίδιου μεγέθους ). Θολή εικόνα χωρίς λεπτομέρεια περιγραμμάτων. Μπορεί να έφταιγαν οι ρυθμίσεις της συγκεκριμένης, δεν το ξέρω. ¨Οσοι την έχουν πάρει ας μας πουν λεπτομέρειες για την απόδοσή της σε sd.