LG 47LF66 full HD αξιζει;

Καλημερα. Τελικα πηρα την 47', και δεν το μετανιωσα καθολου σε θεμα μεγεθους και αποστασης. Δεν την εχω βαλει ακομα σε hd υλικο γιατι μου λειπουν καποια πραγματακια (hdmi καλωδιο) που παιζει να δανειστω μαλλον σημερα, και ενα dvd που να κανει upscale που θα ειναι μαλλον στην αγορα της βδομαδας. Σε sd παντως παιζει μια χαρα χωρις τερατουργηματα απλα πρεπει να εχεις πολυ καλο σημα. Καταευχαριστημενος στην τελικη. Και αλλες εντυπωσεις με hd παιδια.

Περιμενουμε πως και πως!!! :ernaehrung004:
Με HD υλικο να μας πεις πως ειναι στα σκοτεινά πλάνα το μαυρο, λενε πως δεν ειναι και πολυ βαθυ...

Ισως να μην παιζει καλα σε τηλ. σημα (προσωπικα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα) απο τηλ αλλη περνεις 47" στα λεφτα μιας 42...

Και έχω αγοράσει αυτή την τηλεόραση από την προσφορά της ηλεκτρονικής αθηνών. Σε τηλεοπτικά προγράμμα παίζει αρκετά καλά, καλύτερα από ότι περίμενα χωρίς πιξελιασματα στην εικόνα σε σχέση με άλλες τηλεοράσεις που είχα δει στο μαγαζί.
Το βασικό της πρόβλημα είναι η μη καλή απόδοση του μαύρου το οποίο τείνει λίγο προς το μπλε.
Σε HD υλικό παίζει πάλι πολύ καλά μόνο πάλι το μαύρο δεν είναι καλό και χαλάει λίγο την εικόνα. Βέβαια με αυτά τα λεφτά ούτε 42αρα FULL HD δεν παίρνεις με καλή απόδοση του μαυρου οπότε πιστεύω είναι μια καλή αγορά σε αυτή την τιμή.

Και έχω αγοράσει αυτή την τηλεόραση από την προσφορά της ηλεκτρονικής αθηνών. Σε τηλεοπτικά προγράμμα παίζει αρκετά καλά, καλύτερα από ότι περίμενα χωρίς πιξελιασματα στην εικόνα σε σχέση με άλλες τηλεοράσεις που είχα δει στο μαγαζί.
Το βασικό της πρόβλημα είναι η μη καλή απόδοση του μαύρου το οποίο τείνει λίγο προς το μπλε.
Σε HD υλικό παίζει πάλι πολύ καλά μόνο πάλι το μαύρο δεν είναι καλό και χαλάει λίγο την εικόνα. Βέβαια με αυτά τα λεφτά ούτε 42αρα FULL HD δεν παίρνεις με καλή απόδοση του μαυρου οπότε πιστεύω είναι μια καλή αγορά σε αυτή την τιμή.

Οποτε μαλλον ισχυει αυτο που λενε για το μαυρο ( :violent-smiley-030::violent-smiley-030: ) αφου μας το επιβεβαιωνεις και εσυ...κριμα.