LG 47LH9000 Vs Samsung 40B8000

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1178897

Αυτα ειναι τα πανελ αλλα δεν αναφερεται η B6000 επειδη ειναι απο Αμερικανικο φορουμ και εκει δεν κυκλοφορει....

Και τι συμπέρασμα βγαίνει;
(Εγώ έχω δει 6000 με σημαντική διαρροή φωτός -> κινέζικο πάνελ. 7000 δεν έχω πετύχει. Το ίδιο συμβαίνει με την Β650, είναι ανάλογα το κομμάτι...)

Επειδή είμαι μεταξύ 47LH9000 και Samsung B-series, σκεφτόμουν την Β6000 αφού στα χαρακτηρισατικά δεν υπάρχει διαφορά πλην του networking και επειδή έχω ήδη NMT media player.

Βλέπω όμως εδώ ότι υπάρχει πιθανοτητα να παίζουν διαφορετικά (κινέζικα!!) panel στην Β6000??!! Υπάρχει κάποια αναφορά στο νετ σχετικά; Πού μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα;

παιδια εχω την samsung B8000 στις 40 ιντσες μια βδομαδα τωρα να πω οτι με με εχει κουρασει το οτι σε πλανα που εχουν πολυ μαυρο στους τιλους μιας ταινιας η εικονα γινεται πολυ σκοτεινη διαβασα σε διαφορα forum οτι αυτο οφειλεται στο auto dimming θα ηθελα να ρωτησω εαν το εχετε παρατηρησει οσοι την εχετε. Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ειναι made in slovakia

Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ειναι made in slovakia

Γιατι ειναι αρνητικο αυτο? Ετσι και αλλιως συναρμολογηση γινεται σε ολες τις τηλεορασεις , τα βασικα αξαρτηματα ερχονται απο χωρες της Απω Ανατολης...

Το auto dimming απενεργοποιειται αν την βαλεις στο game mode...-bye-

φιλε Yperion εχεις καποιο msn για να σε ρωτησω καποια πραγματα real-time που λενε? τωρα οσο αφορα το game mode κανει την εικονα αφυσικα φωτεινη κατι που κουραζει στο ματι

Δοκιμασε να ριξεις την ενταση του φωτισμου...αν ξερεις Αγγλικα κοιτα και εδω...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40b8000-20091211161.htm

Για τις ερωτησεις στειλε pm αν και δεν εχω αμεση εμπειρια απο Samsung (εκτος απο μια 23αρα του αδερφου μου) απλως αναφερω αυτα που διαβαζω στα διαφορα test...-bye-

:slapface: χτες καταφερα στο mediamarkt στου ρεντη γιατι σε ολα τα αλλα ...κωτσοβολος, ηλεκτρονικη ,electroworld η να μην βρισκω τα μοντελα ,..η να μην δεχονται να μου βαλουν απλο σημα τηλεορασης να δω πως παιζουν τα δυο μοντελα.. που με ενδιεφεραν...samsung 46b8000 kai lg 47lh9000
απο χαρακτηριστικα τα ιδια.. πανω κατω με διαφορα 700+ ευρω και πραγματικα μεσα μου παρακαλουσα να δω οτι η lg δεν θα ειχε τοση διαφορα ωστε να την αγορασω .......:idea:
αλλα............:slapface:οπως αναφερα ποιο πανω στο mediamarkt υπηρχε
η lg47lh9000 kai η 40β8000 !!! η samsung επαιζε τηλεοραση μου συνδεσανε και την lg ......:rifle::slapface::rifle: και η τυχη ηταν οτι ηταν διπλα και οι δυο.......
αποτελεσμα... σε ολα τα settings (cinema normal natural κλπ) για το ιδιο καναλι και για τις 2 τηλεορασεις η lg εχανε κατα κρατος....:BXVZCBXZ6::FSGSFGS4: βεβαιως για BR KAI HD μια χαρα και αυτα που επαιζε απο το καταστημα .ηταν υπερανω λογου.....και η εικονα μιλουσε απο μονη της,
εκτος αν ειχε τοσο κακες ρυθμισεις απο το εργοστασιο σε σχεση με την samsung (παντα για τα settings απο το εργοστασιο ) ελπιζω να κανω λαθος γιατι θα ηθελα να να αγορασω την lg με 1300 + ευρο
:damnyou:

Last edited:
@george , κατα τη γνωμη μου , θα δωσεις πολλα λεφτα που δεν τα αξιζει η Β8000 , παρα το οτι ειναι πολυ καλη τηλεοραση και σαφως καλυτερη της LH 9000 ... δεν εχω δει να ειναι τοσο καλυτερη της Β750 για να δικαιολογει την διαφορα τιμης ...
Δικη σου η αποφαση βεβαια...
:grinning-smiley-043

Κατα την γνωμη μου η LH9000 ειναι χειροτερη απο την Β750 και την Β7000...απο LCD αυτα γιατι αν αρχισουμε συγκρισεις και με πλασμα Panasonic πεφτει και αλλο στην λιστα...

Κατα την γνωμη μου η LH9000 ειναι χειροτερη απο την Β750 και την Β7000...απο LCD αυτα γιατι αν αρχισουμε συγκρισεις και με πλασμα Panasonic πεφτει και αλλο στην λιστα...

Συμφωνω !
Εγω σχολιασα για την 8000 σε σχεση με την 750 ...
-bye-

χμμμ :idea: Β7000 η Β750 SAMSUNG???

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ και το πλαισιο ...για panasonic 50u10 μονο 900 ευρο και ...το σκεφτομαι,,,,:singer:!!!!! 900 ειναι ,,, και οχι ...1500+,,,,:FSGSFGS4:
απλα φοβαμαι ,,, μην το πλασμα σε 2 χρονια μου πει αντε για ... :drummer:
και οσο να ειναι ... δεν θα ελεγα .. να παιξω και κανενα :rifle: απο το pc...:aktion033:

χμμμ :idea: Β7000 η Β750 SAMSUNG???

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ και το πλαισιο ...για panasonic 50u10 μονο 900 ευρο και ...το σκεφτομαι,,,,:singer:!!!!! 900 ειναι ,,, και οχι ...1500+,,,,:FSGSFGS4:
απλα φοβαμαι ,,, μην το πλασμα σε 2 χρονια μου πει αντε για ... :drummer:
και οσο να ειναι ... δεν θα ελεγα .. να παιξω και κανενα :rifle: απο το pc...:aktion033:

Οποια τηλεοραση και να αγορασεις υπαρχει περιπτωση οχι σε 2 χρονια αλλα και νωριτερα να μας αφησει χρονους...

Η Panasonic φαινεται πολυ ποιοτικη κατασκευη παντως , καμια σχεση με "φθηνιαρικο" και "προχειρο" οπως καποιες τηλεορασεις του ανταγωνισμου...

Εχω αγορασει την 47LH9000 και το λιγοτερο που θα ελεγα οτι ειναι εντυπωσιακη!εχω δει και την Β7000 και την B750 και η γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλλυτερη και απο τις δυο!!!Η τηλεοραση ειναι ακρως κινηματογραφικη με απιστευτα χρωματα και μακραν τον καλλυτερο μαυρο που εχω δει σε LCD....Η κινηση ειναι τελεια και σε high και σε low το trumotion και παρολο που ειναι 100+100hz....:BDGBGDB55:

εφυγαααααααααα :twoguns::HTEHETH63: αλλα αν δεν μου κατσει ...δεν θα πω οχι σε μια πλασμα panasonic 50u10 ,,, το εχω παρει αποφαση ... 46-50 .....πρεπει να κανω ενα δωρο και σε μενα...χεχεχεεχεχε
:drummer:

λυπαμαι ,,, αλλα μου πεσανε τα αφτια οταν την ειδα (lg47lh9000) στο mediamarkt διπλα σε μια samsung40b8000 σε συγκριση σε απλο τηλ σημα.. σε ολες τις default ρυθμισεις malista ekana post..μπας και οι ρυθμισεις του εργοστασιου ηταν παντου κακες (dynamic cinema natural κλπ κλπ ) ελπιζωντας οτι δεν ειναι ετσι ...(οσο για br kai hd ) ολες καλες ειναι ...
στην lg eixe χαλια χρωμα πολυ κακη ποιοτητα εικονας ενω η samsung εδειχνε παρα πολυ καλυτερα σε ολες τι διαφορετικες default ρυθμισεις... (ακομα και στο prisma!!) εβαλα alter mad mega (ιδιο καναλι και ιδιες απο εργοστασιο ρυθμισεις και στις 2!!!) εκατσα 1 ωρα και μαλιστα εκανα και post οταν γυρισα.. μπας και εκανα τοσο λαθος,,, γιατι ηθελα να την παρω/.. εχεις τοσο καλη εικονα και ποιοτητα στο χρωμα...?????
tks....

Last edited: