LG 47LH9000 Vs Samsung 40B8000

λυπαμαι ,,, αλλα μου πεσανε τα αφτια οταν την ειδα (lg47lh9000) στο mediamarkt διπλα σε μια samsung40b8000 σε συγκριση σε απλο τηλ σημα.. σε ολες τις default ρυθμισεις malista ekana post..μπας και οι ρυθμισεις του εργοστασιου ηταν παντου κακες (dynamic cinema natural κλπ κλπ ) ελπιζωντας οτι δεν ειναι ετσι ...(οσο για br kai hd ) ολες καλες ειναι ...
στην lg eixe χαλια χρωμα πολυ κακη ποιοτητα εικονας ενω η samsung εδειχνε παρα πολυ καλυτερα σε ολες τι διαφορετικες default ρυθμισεις... (ακομα και στο prisma!!) εβαλα alter mad mega (ιδιο καναλι και ιδιες απο εργοστασιο ρυθμισεις και στις 2!!!) εκατσα 1 ωρα και μαλιστα εκανα και post οταν γυρισα.. μπας και εκανα τοσο λαθος,,, γιατι ηθελα να την παρω/.. εχεις τοσο καλη εικονα και ποιοτητα στο χρωμα...?????
tks....

Καταρχην να σου πω οτι στα καταστηματα δεν μπορεις να συγκρινεις καμια τηλεοραση!!Η lh9000 οταν την πρωτοανοιγεις εχει να επιλεξεις αναμεσα σε οικιακη χρηση και χρηση καταστηματος οποτε οπως καταλαβαινεις οι ρυθμισεις ειναι πολυ χειροτερες και μονο αν την κανεις ενα ειδος reset και βαλεις την οικιακη και την πειραξεις θα δεις τεραστια διαφορα!!εμενα η samsung μου φαινεται πολυ ψευτικη σε σχεση με την lg που ειναι πολυ κοντα σε πλασμα!!!

Καταρχην να σου πω οτι στα καταστηματα δεν μπορεις να συγκρινεις καμια τηλεοραση!!Η lh9000 οταν την πρωτοανοιγεις εχει να επιλεξεις αναμεσα σε οικιακη χρηση και χρηση καταστηματος οποτε οπως καταλαβαινεις οι ρυθμισεις ειναι πολυ χειροτερες και μονο αν την κανεις ενα ειδος reset και βαλεις την οικιακη και την πειραξεις θα δεις τεραστια διαφορα!!εμενα η samsung μου φαινεται πολυ ψευτικη σε σχεση με την lg που ειναι πολυ κοντα σε πλασμα!!!

Εγω παλι που ειχα τα λεφτα στην τσεπη και ειχα παει να τη δω και να την παρω μολις ειχε κυκλοφορησει , δεν τα καταφερα οταν την ειδα να παιζει διπλα στην 750....
Μαλλον , ειναι και το προσωπικο γουστο στη μεση ...
Ολα τα reviews που εχω διαβασει παντως , τεινουν να επιβεβαιωσουν αυτο που ειδα...
Καλη , οικονομικη για τα χαρακτηριστικα της , αλλα μεχρι εκει...

Last edited:
Παίζει όμως και το ότι κάποιοι στο άκουσμα LG λένε: "Ποια LG? Samsung Sony κτλ...." Εμένα και η SL9000 που είδα μια χαρά μου φάνηκε!

Παίζει όμως και το ότι κάποιοι στο άκουσμα LG λένε: "Ποια LG? Samsung Sony κτλ...." Εμένα και η SL9000 που είδα μια χαρά μου φάνηκε!

Μηπως την ειδες στην εκθεση που ειχε γινει πριν λιγο καιρο να παιζει ?
Προσεξες την ανομοιομορφια στην οθονη στις 55" ?
Τα σπασιματα στην κινηση , δεν θα τα αναφερω , μιας και οι αδυναμιες των 200 Hz των LG/Philips εχουν συζητηθει πολλες φορες και σε συγκριση με τα αντιστοιχα των Sony/Samsung χανουν κατα κρατος...
Εγω σιγουρα δεν ανηκω στα θυματα του μαρκετινγκ και οπως ειπα , ειχα παει να την αγορασω την LH .... Ισως ομως με βαση τα χαρακτηριστικα της να περιμενα κατι καλυτερο απο αυτο που ειδα . Γι'αυτο λεω οτι επισερχεται και ο προσωπικος παραγοντας απο ενα σημειο και μετα...
-bye-

χμμμ :idea: Β7000 η Β750 SAMSUNG???

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ και το πλαισιο ...για panasonic 50u10 μονο 900 ευρο και ...το σκεφτομαι,,,,:singer:!!!!! 900 ειναι ,,, και οχι ...1500+,,,,:FSGSFGS4:
απλα φοβαμαι ,,, μην το πλασμα σε 2 χρονια μου πει αντε για ... :drummer:
και οσο να ειναι ... δεν θα ελεγα .. να παιξω και κανενα :rifle: απο το pc...:aktion033:

Εγω που εχω την 50U10 θα σου ελεγα να μην το σκεφτεσαι καθολου...
Μου αρεσει πολυ και η 750 , αλλα -4 ιντσες και +50% στην τιμη..... χμμμμ , μαλλον οχι...

Τα σπασιματα στην κινηση , δεν θα τα αναφερω , μιας και οι αδυναμιες των 200 Hz των LG/Philips εχουν συζητηθει πολλες φορες και σε συγκριση με τα αντιστοιχα των Sony/Samsung χανουν κατα κρατος...
Εγω σιγουρα δεν ανηκω στα θυματα του μαρκετινγκ και οπως ειπα , ειχα παει να την αγορασω την LH .... Ισως ομως με βαση τα χαρακτηριστικα της να περιμενα κατι καλυτερο απο αυτο που ειδα . Γι'αυτο λεω οτι επισερχεται και ο προσωπικος παραγοντας απο ενα σημειο και μετα...
-bye-

Σιγουρα παιζει ρολο ο προσωπικος παραγοντας του καθενος απλα λεω οτι σιγουρα για την τιμη της και την τεχνολογια της led με local dimming νομιζω οτι υπερτερει τουλαχιστον σε σχεση τιμης αποδοσης και για εμενα τουλαχιστον και σε εικονα!!!Νομιζω και το ξαναλεω οτι εχει μακραν το καλλυτερο μαυρο για lcd και διαχωρισμο χρωματων!!!Καλες αγορες σε ολους και καλη χρονια και συντομα θα βαλω και εικονες και βιντεο απο την τηλ...!!!

Νομίζω ότι τα έχουμε βάλει όλα σε ένα τσουβάλι...
Τα 100/200 Hz δεν έρχονται να λύσουν τα "σπασίματα" στην κίνηση, αλλά την θολούρα από την κίνηση των κρυστάλλων. Το "σπάσιμο" στην κίνηση, ανάλογα που το βλέπεις, έχει εντελώς διαφορετικές αιτίες.

-bye-
Στις 47'' την είδα στο αεροδρόμιο και έπαιζε BR. Δεν υπήρχε άμεσο μέτρο σύγκρισης και οι συνθήκες όχι και οι καλύτερες. Παρόλο αυτά όσο την κοίταζα μου φάνηκε αρκετά καλή. Βέβαια πληρώνεις το "slim" αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Βάσει κριτικών και απόψεων την περίμενα πολύ χειρότερη.... Με ικανοποίησε αυτό που είδα (θα ήθελα να δω και άλλα: SD, DVD, δορυφορικό - ψηφιακό) και αν η LH παίζει και κάπως καλύτερα, τότε στα 1300-1400 ευρώ είναι πολύ καλό value for money για όλες τις χρήσεις. -bye-

LG 47LH9000 Vs Others

Εγώ που την έχω (47LH9000) κοντά 10 μέρες και έχοντας δει αρκετές ώρες τηλεοπτικό πρόγραμμα και μάλιστα σε απόσταση 3μ. καθώς και 1 ταινία DVD είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Όταν δω και κάποιες ταινίες HD θα έχω μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την τηλεόραση. Σημειωτέον ότι αυτό που είδα στο σπίτι μου σε τηλεοπτικό σήμα δεν συγκρίνεται με τίποτα με την απογοητευτική εικόνα των καταστημάτων. Η τηλεόραση όχι μόνο στα 1300€ αλλά και περισσότερο δεν παίζεται, είναι ότι πιο τεχνολογικά καινούργιο κυκλοφορεί στη αγορά και για μένα δεν πρέπει να συγκρίνεται με τηλεοράσεις που μπορεί όταν πρωτοβγήκαν και αυτές να είχαν την αντίστοιχη υπεροχή τους αλλά τώρα δείχνουν την ηλικία τους. Η LG έχει όμως ένα μειονόκτημα, το brand name της δεν έχει την ίδια διείσδυση στην αγοραστική συνείδηση του καταναλωτή όπως η Sony, η Panasonic αλλά και η Samsung αλλά ούτε και τους ίδιους υπαλλήλους που γυρίζουν στα καταστήματα και στα κορυφαία τους μοντέλα κάνουν από μόνοι τους τις ιδανικές ρυθμίσεις. Επίσης μην ξεχνάμε και την ψυχολογία του ίδιου του καταναλωτή που διαβάζει και ακούει γνώμες και όταν πάει να δει στο τέλος το προιόν έχει ήδη σχηματίσει την αποφασή του απλά προσπαθεί να βρει εκείνα τα θετικά για το προιόν του ή τα αρνητικά για τα άλλα για να επιβεβαιώσει την ορθή αγορά του. Προσωπικά ήμουν ψημένος να πάω για πλάσμα αλλά στηρίχθηκα στα μάτια μου, στην απόδοση τιμής προς απόδοση αλλά και στις φρέσκιες τεχνολογικές δυνατότητες ξεπερνώντας έτσι γνώμες και το ρεύμα της εποχής που θέλει σώνει και καλά Samsung (LCD) και Panasonic (Πλάσμα).

χμ,,,μακαρι να ειναι ετσι ...γιατι ...ειχα απογοητευτει απο την lg.οπως ειπα ποιο πριν ...δοκιμασα cinema. natural .. klp ..αν τωρα ολα αυτα που ειδα ηταν settings εκθεσης και σε reset για home use τα dynamic cinema kai normal ειναι διαφορετικα τοτε αλλαζει ολο το παραμυθι.....:idea: οποτε panasonic 50u10 me 900 euro ,, lg47lh9000 me 1350+ euro σε internet samsung b750 1380+ euro
παω να δω samsung 46 b750 kai lg 47 lh9000 και να :argue: κανενα πωλητη
:BDGBGDB55: ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ :rifle::violent-smiley-030::bandit:
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ:116:

Εγω συμφωνω με τον Ισοκρατη...

Εγω που εχω την 50U10 θα σου ελεγα να μην το σκεφτεσαι καθολου...
Μου αρεσει πολυ και η 750 , αλλα -4 ιντσες και +50% στην τιμη..... χμμμμ , μαλλον οχι...

Κατα την γνωμη μου σε κινηση , χρωματα , αντιθεση η U10 (οπως και οποιαδηποτε πλασμα Panasonic) υπερτερει της LΗ9000 κατα κρατος...

H B750 χανει και αυτη σε μαυρο και αντιθεση αλλα εχει κορυφαια κινηση για LCD + κορυφαια επεξεργασια εικονας Crystal Engine της Samsung...

Από περιέργεια, έχουμε κανένα review για αυτή την U10;
Γιατί με αυτά που διαβάζω, νομίζω βρήκαμε τον αντικαταστάτη της κούρο... :flipout:

καλησπερα παιδια. εχω την εξης απορρια:

47SL9000 ή UE46B7000?

μπατζετ 1600 και ειναι για ps3, ταινιες και μπαλα [ch. league].

καλησπερα παιδια. εχω την εξης απορρια:

47SL9000 ή UE46B7000?

μπατζετ 1600 και ειναι για ps3, ταινιες και μπαλα [ch. league].
Aν δινεις τοσα, ανεβα στα 1850 για sony 46x4500 αξιζει καθε ευρω - αλλιως παρε κατι φθηνοτερο.

:offtopic:

Ο φίλος isspro έχει ανοίξει νήμα στην κατηγορία 'Αγορά νεας τηλεοράσεις' για τον προβληματισμό του http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54332

παρακαλώ η συζήτηση να συνεχιστεί εκεί, εκτός κι αν παραμείνει σύμφωνη με τον τίτλο του παρόντος νήματος 'LG 47LH9000 Vs Samsung 40B8000'....ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους...-bye-
:offtopic:

Σήμερα που είδα την 47LH9000 να παίζει στο media markt στου Ρέντη μπορώ να πώ πως εντυπωσιάστηκα.. δεν ήταν δίπλα σε κάποια άλλη για άμμεση σύγκριση αλλά αμέσως πριν είχα δει την σειρά Βχχχ της samsung σε 3 διαφορετικά καταστήματα (media markt, ηλεκτρονική Αθηνών, carrefour) και αν και δεν μπορούσα να κάνω άμμεση σύγκριση, η B6000 παντού μου είχε φανεί πολύ χειρότερη απ την LG ενώ οι 7000-8000 ισάξιες (με την LG να μου φαίνεται ότι έχει καλύτερο μαύρο). Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμη ενώ δεν ξέρουν αν υπάρχει καν στην αντιπροσωπεία..
Εμένα μου κάνει εντύπωση που όλοι λέτε για 1300 ευρώ όταν στο media markt την έχει 1600 (άντε να πάει 1500 με κάνα παζάρι).. κάποιο ΓΝΩΣΤΟ κατάστημα που να χει αυτή την τιμή?!?

Απάντηση: Re: LG 47LH9000 Vs Samsung 40B8000

Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμη ενώ δεν ξέρουν αν υπάρχει καν στην αντιπροσωπεία..
Εμένα μου κάνει εντύπωση που όλοι λέτε για 1300 ευρώ όταν στο media markt την έχει 1600 (άντε να πάει 1500 με κάνα παζάρι).. κάποιο ΓΝΩΣΤΟ κατάστημα που να χει αυτή την τιμή?!?

Ξεκίνα τα τηλέφωνα για να μάθεις για διαθεσιμότητα και να εξακριβώσεις τις τιμές....
http://www.skroutz.gr/s/89912/LG-47LH9000.html?keyphrase=47lh9000

anyway θα ξαναρχίσω την έρευνα αγοράς απο αύριο μιας και στα γνωστά καταστήματα (μεγάλα αν προτειμάς) η τιμή ξεφεύγει λίγο (στα 1500+)

Last edited: