LG 47lm 670s

kostbo

New member
30 December 2012
40
Καλησπέρα παιδία , θέλω να αγοράσω μία 47 ιντσών τηλεόραση.Ήμουν μεταξύ sony hx750 η οποία αποκλείστηκε επειδή θεωρώ ότι τα σκάς για το όνομα βλέπε λαπτοπ κλπ κλπ, και επειδή έχει αρκετά μειον σε σχέση με άλλες πχ 3d γυαλια.
Eίχα καταλήξει στην 640s αλλα παρατηρώντας την 70 διαπίστωσα ότι είναι καλύτερη.
μέχρι 1100 δίνω. Δεν θέλω 55 ούτε 51 τις θεωρώ υπερβολή. δεν ξέρω αν υποστηρίζει flash for streamming απο ιστοσελίδες για απευθείας προβολή.

προτείνετε εσείς κάποια καλύτερη; μέχρι 1100-1200. όχι >1200.

πιστεύω ότι οι lg έχουν την καλύτερη αναλογία τιμή απόδοσης. philips υπερτιμιμένες με το ambilight sony υπερτιμημένες απο φυσικού τους.

Με 1100 ευρώ αγοράζεις μια τηλεόραση με 50 Hz πραγματικά (τόσο είναι η σειρά LM6xx) , συγνώμη αλλά εγώ το value for money το βλέπω μηδενικό στην συγκεκριμένη τηλεόραση.

Εγώ από παθητικό θα σου πρότεινα την Panasonic 47ET5 (100 Hz) και με άλλα 100 ευρώ από τα ρέστα θα πάρεις και ένα εξωτερικό media player (τα ενσωματωμένα είναι χαμηλών δυνατοτήτων).

Έτσι για την ιστορία η Sony (που δήθεν πληρώνεις το όνομα σε αντίθεση με την "τίμια" LG) είναι στα 200 Hz πραγματικά.

Καλημέρα φίλε μου.Θα σε στενοχωρήσω αλλά νομίζω τα έχεις καταλάβει λάθος νομίζω
Χειρότερο VFM από την LG (φέτος) δεν υπάρχει
Όσο για τις Sony το αφήνω ασχολίαστο,ειδικά με την τιμή που έχει η 670s που σκοπεύεις να αγοράσεις
Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να διαβάσεις αντίστοιχα νήματα με το δικό σου για να πάρεις μια καλύτερη ιδέα

Edit : Με πρόλαβε ο Γιάννης

εγώ την sony που την εξέταζα για ώρα δεν είδα καμία διαφορά στην εικόνα. σε σχέση με τις άλλες. media player και διάφορα τέτοια δεν με αφορούν, έχω απευθείας σύνδεση με pc και ps3 οπότε δεν με απασχολούν τέτοια.στα συγκριτικά η lg σου δίνει περισσότερα σε σχέση με όλες τις άλλες αυτό δεν αλλάζει είναι πραγματικότητα. τα 100 hz όντως είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο μεγάλο. παρατήρησα αγώνα ποδοσφαίρου και στις 2 και η διαφορά είναι απειροελάχιστη. η άποψή μου φυσικά.
για παράδειγμα η panasonic ουτε δορυφορικο δέκτη έχει ουτε local dimming(Μπορει να μη το χρειάζεται βεβαια) ,ουτε widi ουτε wifi direct

...στα συγκριτικά η lg σου δίνει περισσότερα σε σχέση με όλες τις άλλες αυτό δεν αλλάζει είναι πραγματικότητα. τα 100 hz όντως είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο μεγάλο.

Το 2013 το να αγοράσεις τηλεόραση με 50 Hz στα 1000 ευρώ είναι σαν να παίρνεις κινητό με επεξεργαστή στα 600 Mhz με 300 ευρώ.

Βέβαια δικά σου τα λεφτά εσύ αποφασίζεις. Εγώ πάντως την άποψη μου την είπα.

τις σέβομαι τις απόψεις σας γι αυτό και έστειλα και τις ζήτησα. ξαναλέω ότι τα 50 είναι ένα θέμα αλλά σε σχέση με τις άλλες που δεν σου παρέχουν τα βασικά στο 2013 με ενοχλεί. η μόνιμη και μόνη σύγκριση ουσίας που είχα να κάνω ήταν μεταξύ sony hx750 και lg όλες οι άλλες για εμένα δεν μετράνε εκτός αν δώσεις πολλά λεφτα. σαν εικόνα στα μάτια μου μέτρησε περισσότερο η lg (έχω και το θέμα με τις sony με την αξιοπιστία και το service τους.
άλλωστε την τεχνολογία δεν μπορείς να την κυνηγάς αν δεν τα έχεις.Για παράδειγμα το 13 και το 14 θα αρχίσουν οι 4k τηλεοράσεις.
το δίλημμα γενικότερα για κάποιον κατά την άποψη μου είναι το εξης μέχρι τα 1000 ευρώ : ή παίρνεις μια τηλεόραση που υστερεί σε κάποια λειτουργία αλλά σου παρέχει περισσότερα ή δίνεις λίγα λιγότερα σε μια τηλεόραση που δεν σου παρέχει τόσα η εικόνα της δεν είναι τόσο καλή από άποψη χρωμάτων αλλά εχει περισσότερα hz

Καταρχας με αυτα που γραφεις τουλαχιστον στο πρωτο ποστ διαφωνω καθετα. LG και να με πληρωνες (εκτος αν με πληρωνες για την 4Κ με τα 16000) δεν αγοραζα με την καμμια. Και χαλια επεξεργασια εικονας στην σειρα 6 και 50hz... Οσον για τα υπολοιπα πραγματι το σερβις της sony δεν ειναι το καλυτερο. Ομως προτιμησα να το ρισκαρω και να παρω τηλεοραση που ειναι ανωτερη (με κατω των 900 ευρω) απο καποιες αλλες 1200+ και πηρα την ΗΧ750. Αφου δεν σου αρεσουν οι sony παρε τουλαχιστον panasonic et5. Δεν υπαρχει κατι αλλο αξιολογο για μενα. Η 6030 / 6100 samsung καλες τηλεορασεις αλλα χανουν απο τις panny στο 3d αρκετα και εχουν παρομοια εικονα. Αρα η πας σε 6100 με λιγα λιγοτερα λεφτα και καλο σχεδιασμο με καλη εικονα η σε ΕΤ5 με οχι τοσο καλο σχεδιασμο αλλα καλη κινηση εικονα και 3d.

Απο κει και περα εσυ βαζεις τα λεφτα εσυ διαλεγεις.

Βεβαια προσεξα οτι κανεις δεν αναφερθηκε σε αποσταση θεασης... Λες οτι οι 50-55 ειναι υπερβολικες. Αυτο ισχυει αν εισαι κατω απο 2.5 μετρα μονο. Αλλιως και εκει διαφωνω καθετα...

σχετικά με τις 50-55 εννοώ υπερβολή ότι για να πάρεις καλή 50-55 περνάς τα 1400-1500 οπότε γιατι κάποιος που τυχαίνει να έχει σε 3.5 μέτρα τον καναπέ να πάει να σκάσει 500 παραπάνω και με 47 μια χαρά θα βλέπει. η panny σου προσφέρει πολύ λιγότερα απο μια lg. μπορεί στα hz να είναι καλύτερη αλλά στα χρώματα και σοτ μάτι εγώ δεν παρατήρησα κάτι. περισσότερο μου άρεσε η lg. τα καλύτερα χρώματα για το μάτι μου τα είχαν οι samsung σειρά 7 και πάνω και οι lg σειρά 7-9. αλλά δεν είμαι διατεθιμένος να σκάσω τόσα. Αλλωστε αν ένα αυτοκίνητο στα 90 άλογα είναι full extra και έχει 1-2 χιλιάρικα παραπάνω το πρωτιμώ απο ένα αυτοκίνητο γυμνό επειδή θα έχει 120 άλογα μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω 120 άλογα. δεν το βάζω σε κόντρες. πρωτιμώ το αυτοκίνητο να υστερεί σε κάτι αλλά να έχει περισσότερο εξοπλισμό παρά γυμνο. Γιατί οι panasonic απο εξοπλισμό τίποτα.Εκτός αν τα σκάσεις αδρά.

στο κάτω κάτω ρε παιδία μεχρι πριν 4 -5 χρόνια όλοι βάζαμε 32 στο σαλόνι και το θεωρούσαμε super και βλέπαμε μια χαρά ,ξαφνικά μας χαλάνε οι 40-47;; φυσικά θα μου πείς άλλη ποιότητα τότε άλλη τώρα και το τι καναμε γενικά παλιά δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τώρα. Απλώς λέω ότι μην βάζουμ ετον κόσμο να πιστεύει ότι για να δει έναν αγώνα η μια ταινία πρέπει να σκάσει 1500-2000. 3-4 μισθούς βασικούς για μια τηλεόραση....

Last edited by a moderator:
η sony δεν παρέχει δωρεάν γυαλιά 3d . στα 4 ζευγάρια που δίνει η lg θες 200 ευρώ για την sony. αυτό και μόνο αρκεί. έχει ενσωματομένο δορυφορικό δέκτη. έχει το local dimming. έχει και widi. έχει και καλύτερο remote controller.panasonic και sony δεν τα παρέχουν αυτά. στα συν και το service

H Panasonic έχει 4 ζευγάρια γυαλιά 3D και wifi. Δορυφορικό δέκτη όντως δεν έχει αν και δεν νομίζω ότι θα σου χρησιμεύσει σε κάτι , άσε που με 50 ευρώ παίρνεις εξωτερικό.

Τέλος πάντων αφού έχεις κάνει την επιλογή σου και αποφάσισες.

λοιπον το Public στο the Mall μου δίνει την lg 898. πιστεύω ότι τα αξίζει τα λεφτά της ειδικά σε τέτοια τιμη