LG 47LM615S

comoestaloco

New member
15 February 2013
91
Χαιρετω το φορουμ,

Ως νεο μελος θα ηθελα να κανω κανα δυο (κατα την γνωμη μου αναπαντητες) ερωτησεις για τη συγκεκριμενη TV.

1) Ως 200Hz Mci ποσα πραγματικα αντιστοιχουν στη συγκεκριμενη

2) Ακουγεται ηχος σε DTS αρχεια;

Πριν προβειτε να μου στειλετε λινκ απο προηγουμενα ποστ, να σας πω οτι τα εχω διαβασει και οι απαντησεις δεν ηταν ΞΕκαθαρες 100% με σιγουρια..

Η συγκεκριμενη TV ειναι στα 680 , αν εχετε καποια αλλη αντε το πολυ 100 ευρα πανω, με Passive 3D (ενταξει ολοι ξερουμε την ποιοτητα εικονας των samsung) θα σας ημουν υποχρεος.

Σας ακουω..:guitarist:

50 Hz είναι και δεν υποστηρίζει ήχο DTS.

Στα 799 ξεκινάει η Panasonic 47ET5 επίσης με παθητικό 3D και 100 Hz ....

http://www.skroutz.gr/s/441065/Panasonic-TX-L47ET5E.html?keyphrase=47et5

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,
Δηλαδη εσυ προτεινεις αυτη με κλειστα τα ματια; Απο φωτεινοτητα και αλλα χαρακτηριστικα ειναι εξισου καλυτερη;

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,
Δηλαδη εσυ προτεινεις αυτη με κλειστα τα ματια; Απο φωτεινοτητα και αλλα χαρακτηριστικα ειναι εξισου καλυτερη;

Η panasonic ET5 προσφέρει την ποιότητα εικόνας της LG (σε 2D & 3D), έχει panel της LG (γιαυτό και έχει παθητικό 3D), και επίσης προσθέτει 100hz πραγματικά (αντί 50hz της σειράς LG LM6xx που είναι όλη 50hz), με μηχανισμό frame interpolation & upscaling της panasonic (εγώ τους βρίσκω καλύτερους απο τους αντίστοιχους της LG) ενώ είναι και smart TV (με Wifi ενσωματωμένο).
Απο φωτεινότητα, γωνίες θέασης κλπ είναι παρόμοια με την LG (είπαμε χρησιμοποιεί panel της LG, δηλαδή IPS).
Εν ολίγοις είναι πολύ καλή για τα λεφτά της, σε αντίθεση με την LG που δυστυχώς φέτος εχει υπερτιμολογήσει (κατ'εμέ) τις τηλεοράσεις της.

Απλά εφόσον την αγοράσεις έλεγξε άμεσα για light bleeding (φωτισμός στις γωνίες, σαν να έχεις φακούς απο πίσω) και clouding (ανομοιομορφία φωτισμού στην οθόνη που μοιάζει σαν σύνεφφο σε σκοτεινά πλάνα) ώστε αν τυχόν αντιμετωπίσεις προβλήματα σε αυτά να την αντικαταστήσεις αμέσως. ΑΥΤΑ που περιγράφω είναι ατέλειες των LED τηλοράσεων ΓΕΝΙΚΑ (και ου ουδενί της panasonic μόνο) και απλά στα αναφέρω σε περίπτωση αγοράς οποιαδήποτε led τηλεόρασης να γνωρίζεις.

Η panasonic ET5 προσφέρει την ποιότητα εικόνας της LG (σε 2D & 3D), έχει panel της LG (γιαυτό και έχει παθητικό 3D), και επίσης προσθέτει 100hz πραγματικά (αντί 50hz της σειράς LG LM6xx που είναι όλη 50hz), με μηχανισμό frame interpolation & upscaling της panasonic (εγώ τους βρίσκω καλύτερους απο τους αντίστοιχους της LG) ενώ είναι και smart TV (με Wifi ενσωματωμένο).
Απο φωτεινότητα, γωνίες θέασης κλπ είναι παρόμοια με την LG (είπαμε χρησιμοποιεί panel της LG, δηλαδή IPS).
Εν ολίγοις είναι πολύ καλή για τα λεφτά της, σε αντίθεση με την LG που δυστυχώς φέτος εχει υπερτιμολογήσει (κατ'εμέ) τις τηλεοράσεις της.

Απλά εφόσον την αγοράσεις έλεγξε άμεσα για light bleeding (φωτισμός στις γωνίες, σαν να έχεις φακούς απο πίσω) και clouding (ανομοιομορφία φωτισμού στην οθόνη που μοιάζει σαν σύνεφφο σε σκοτεινά πλάνα) ώστε αν τυχόν αντιμετωπίσεις προβλήματα σε αυτά να την αντικαταστήσεις αμέσως. ΑΥΤΑ που περιγράφω είναι ατέλειες των LED τηλοράσεων ΓΕΝΙΚΑ (και ου ουδενί της panasonic μόνο) και απλά στα αναφέρω σε περίπτωση αγοράς οποιαδήποτε led τηλεόρασης να γνωρίζεις.

Ευχαριστω για την απαντηση, με βοηθησες παρα πολυ!
Μια τελευταια απορια... στα σπεκς δεν λεει κατι για DTS..σε λιγο καιρο θα ειμαι για player δλδ; αναφερομαι στην Panasonic...

Παρακαλώ! Χαίρομαι που βοήθησα.
Για player κανονικά θα είσαι ούτως ή άλλως αν θέλεις απροβλημάτιστη,πλήρη και με επιλογές αναπαραγωγή ταινιών (αυτό ισχύει για τον media player όλων τις τηλεοράσεων). Για DTS απο ότι διαβάζω στο ομώνυμο θέμα ναι, υποστηρίζει!

Αποσα προλαβα να διαβασω στο παραπανω θεμα καταλαβα οτι μιλαμε για μια σαφως καλυτερη τηλεοραση με την (μικρη) διαφορα χρηματων +120 .

Σιγουρα καποια στιγμη θα αγοραστει κ καποιος Player, να παιζει blu ray disc ΚΑΙ 3D υποτιτλους. Εχετε καποιον προχειρο για προταση;

Ρε παιδια...δεν ξερω τι εχει γινει αλλα τωρα που αποφασισα να παρω τη Panasonic αυτη εχει γινει αναρπαστη! Η τιμη της ηδη εχει ανεβει 50 ευρα και αυτο κατοπιν παραγγελιας. Μηπως θα μπορουσατε να προτεινετε καποια αντιστοιχη με Passive 3D και 100Hz;;;

Τα μοντέλα του 2012 έχουν εξαντληθεί σε αρκετές περιπτώσεις. Περίμενε καλύτερα 1-2 εβδομάδες και πάρε κάποια από τα μοντέλα του 2013.

Αλλιώς αν αλλάξεις γνώμη για το παθητικό κοιτάς αυτές που έχουν πολύ καλό value for money...

http://www.skroutz.gr/s/2460327/Toshiba-46TL938G.html
http://www.skroutz.gr/s/1948841/Samsung-UE46EH6030.html

Φιλε Yperion τις εχω δει απλα θελω οπωσδηποτε παθητικο 3D. Τα καινουρια μοντελα του 2013 οπως ειδα σε μια λιστα που ειχες ανεβασει εχουν υψηλοτερη τιμη (1000+) για 47αρα.
Πολυ φοβαμαι οτι δεν υπαρχει αλλη 47αρα με 100Hz και παθητικο 3D μεχρι 800 ε; :/

Φιλε Yperion τις εχω δει απλα θελω οπωσδηποτε παθητικο 3D. Τα καινουρια μοντελα του 2013 οπως ειδα σε μια λιστα που ειχες ανεβασει εχουν υψηλοτερη τιμη (1000+) για 47αρα.
Πολυ φοβαμαι οτι δεν υπαρχει αλλη 47αρα με 100Hz και παθητικο 3D μεχρι 800 ε; :/

Δυστυχώς τα νέα μοντέλα έχουν πάντα υψηλές τιμές στην αρχή της κυκλοφορίας τους... Οπότε είτε περιμένεις να πέσουν οι τιμές είτε κινείσαι σε κάποια του 2012 (θα βγει και κάποια προσφορά πιστεύω). Έτσι είναι δυστυχώς αυτή η περίοδος. Είμαι και εγώ σε παρόμοια θέση (για αγορά τηλεόρασης) και περιμένω να κυκλοφορήσουν όλα τα νέα μοντέλα και να πέσουν οι τιμές:smash:.

Μεχρι να κυκλοφορησουν τα νεα μοντελα...και να πεσουν και οι τιμες... ζησε μαη να φας τριφυλλι...μονο panasonic και lg παθητικο 3d δηλαδη..