LG 47LM670S 3D vs Philips 47PFL6007H/12 HELP......ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ!

Αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω (γιατί είσαι εγκλωβισμένος?). Τέλος πάντων μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης (σαν τον Οδυσσέα) εγώ θα επέλεγα από τις δύο την LG.
Δεν με προσεχεις φιλε μου.....--->
Μπορω να αγορασω αμεσα απο το plaisio και μονο εωςτις 47''(λογο τις συμβιας....),λογο καποιου δωρου προς εμε....

Ευχαριστω λοιπον για την απαντηση σου,σχετικα με το ποια απο τις 2........
Και μιας και το κοιταξα λιγο παραπανω,ειδα οτι μεσα στον επομενο μηνα ερχεται και η νεα σειρα τις Lg οι 2 πυρινες.......με πολλες βελτιωσεις σε σχεση με την υπαρχουσα
σειρα σε ολα τα σημεια.

Απάντηση: Re: LG 47LM670S 3D vs Philips 47PFL6007H/12 HELP......ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ!

Δεν με προσεχεις φιλε μου.....--->
Μπορω να αγορασω αμεσα απο το plaisio και μονο εωςτις 47''(λογο τις συμβιας....),λογο καποιου δωρου προς εμε....

Δεν νομιζω οτι δεν το προσεξε. Απλως νομιζω οτι απο τη διατυπωμενη φραση δεν βγαινει ξεκαθαρο νοημα.
Οπως και να εχει απο εμενα ευχες να χαρεις τη νεα tv που θα αποκτησεις. -bye-

Αν περιμένεις 1-2 εβδομάδες θα φέρει και το πλαίσιο μοντέλα 2013 με παθητικό (πχ. Panasonic 47ET60 , LG 47LA6900).

Η LA6900 από ότι γράφεται σε ξένα site θα είναι 100 hz πραγματικά.

@ warewolf73
Ευχαριστω φιλε μου.
@ Yperion
Ναι φιλε ειδα και διαβασα για τις νεες lg που ερχονται.......και μαλλον εκει θα παω!
Το καλο ειναι οτι το παθητικο δεν με κουραζει στην θεαση,ενω το αλλο το ενεργο,δεν το παλευω πανω απο ενα 10λεπτο.
Νασται καλα ολοι σας!

η σειρα LM6900 θα εχει λειτουργια PVR για εγγραφη σε USB στικακι; η LΜ δεν εχουν δυστυχως.

η σειρα LM6900 θα εχει λειτουργια PVR για εγγραφη σε USB στικακι; η LΜ δεν εχουν δυστυχως.
Και η lm γραφουν φιλε,εαν δεν κανω τραγικο λαθος,αλλα οχι σε στικακι,μονο σε σκληρο δισκο,αυτο ειναι ενα -....

σε τι δισκο; εχει εσωτερικο δισκο ή εννοεις εξωτερικο σκληρο δισκο με USB;

σε τι δισκο; εχει εσωτερικο δισκο ή εννοεις εξωτερικο σκληρο δισκο με USB;
Φιλε σε εξωτερικο σκληρο δισκο με συνδεση USB,σιγα μην εχει εσωτερικο δισκο,το κακο ειναι οτι πρεπει να εχεις εναν για αυτην την δουλεια(μικρο το κακο...) και μονο,μιας και formaρετε απο την tv(αυτο δεν μου αρεσε....).

κατσε, κατσε. γιατι γραφει μονο σε εξωτερικο σκληρο δισκο USB και οχι και σε στικακι USB. δεν υπαρχει καμια διαφορα. εκτος και αν γραφει μονο σε συστημα NTFS αλλα υπαρχει τροπος να κανεις format το στικακι σε ΝΤFS αντι για FAT32 που ειναι κανονικα. αλλα απ'οτι ξερω οι LG δεν ειναι PVReady.

κατσε, κατσε. γιατι γραφει μονο σε εξωτερικο σκληρο δισκο USB και οχι και σε στικακι USB. δεν υπαρχει καμια διαφορα. εκτος και αν γραφει μονο σε συστημα NTFS αλλα υπαρχει τροπος να κανεις format το στικακι σε ΝΤFS αντι για FAT32 που ειναι κανονικα. αλλα απ'οτι ξερω οι LG δεν ειναι PVReady.
Φιλε μου ετσι μου ειπαν κατοχοι τις εν λογο tv,μια απο τις παραξενιες τις lg.......οι lg δεν ειναι PVReady αλλα γραφει εξωτερικο σε σκληρο.Το νεο μοντελο απο την αλλη που ερχεται,δεν εχει τετοια θεματακια!!

ελα μου ντε. πως γινεται αυτο; ή ειναι PVReady και γράφει ή δεν ειναι και δε γραφει. αλλα δεν ειναι ομως μεγαλη μ@λ@κια να μην εχει ενα PVReady; εδω αγοραζεις εναν επιγειο δεκτη με 30 ευρω και ειναι PVReady. μεγαλη πατατα να δινεις 1000 ευρω και να μην εχει.

Παιδια δεν το λεω εγω.....οι κατοχοι τις tv το λενε......--->
Ερωτηση.........
Καλησπερα σας,
Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να ξεκλειδωσω το PVR σε μια 42 LG LM670s?
Απαντηση..........
.....δεν χρειαζεται κατι το pvr.απλα εναν hdd πανω απο 40gb,format μεσω της tv και ειναι ετοιμο.
το μονο αρνητικο ειναι οτι αυτα που γραφεις τα βλεπεις μονο μεσω της tv δεν μπορεις να τα μεταφερεις σε pc
......

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95173-LG-LM670S-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page21

Last edited:
Ξερεις καθολου λεπτομεριες οσον αφορα τη μορφη των αρχειων; ελπιζω να μην εχουν κανα δικο τους φορματ ωστε να μην μπορει να παιξει σε PC. θα ειναι μεγαλη πατατα.

μιλαμε για μεγαλη απατη. εδω αγοραζεις εναν επιγειο δεκτη με 30 ευρω και γραφει και σε HD 1080i (δοκιμασμενο στο ERT HD) σε μορφη .m2ts και μπορεις να το παιξεις σε PC. ενω στην LG σκας τοσα λεφτα και παιζουν μονο στην τηλεοραση; απατεωνες...