LG 47lm760s προβλημα με usb player

tachav

New member
25 June 2013
27
Γειά σε όλους. Είμαι κάτοχος μιας LG 47lm760s και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον media player της τηλεόρασης. Σε αρκετές ταινίες (συνήθως SD) ανα κάποια δευτερόλεπτα κανει κοψίματα και συνεχίζει (σαν να κολλάει στιγμιαια η εικόνα). Η ίδια ταινία με τον ίδιο δίσκο σε άλλη τηλεόραση (πάλι LG) παίζει κανονικά. Έχω κάνει reset και έχει και την τελευταία αναβάθμιση. Γνωρίζει κανεις κάτι σχετικά ή θα πρέπει να πάει για service?

Δε πιστεύω ότι έχει πρόβλημα η τηλεόραση.
Κάποιο θέμα ασυμβατότητας πρέπει να παίζει με αυτή τη tv και τον δίσκο.
Δοκίμασες άλλο δίσκο στην ίδια tv; Άλλαξες είσοδο να τον βάλεις σε άλλη USB; Συνήθως παίζουν πιο σωστά οι εξωτερικοί σκληροί αν τους βάλεις στην είσοδο USB που λέει για εγγραφή ή κάτι τέτοιο σχετικό. Δηλαδή μπορεί να μην επαρκεί το ρεύμα στην είσοδο που βάζεις το σκληρό.
Ελπίζω να βοήθησα.

ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι δοκίμασα σε όλες τις usb εισόδους με το ίδιο αποτέλεσμα. Να πω ότι ο δίσκος που χρησιμοποιώ είναι 3,5" με εξωτερική τροφοδοσία, οπότε θέμα ρεύματος δε νομίζω να είναι. Επίσης έχω δοκιμάσει μερικές από τις ταινίες που έχω δει πρόβλημα και σε άλλο δίσκο χωρίς να αλλάξει κάτι. Να τονίσω ότι σε άλλη lg πολύ υποδεέστερη της 760 παίζει κανονικά. Μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτοχος ίδιας tv κάτι ανάλογο;

ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι δοκίμασα σε όλες τις usb εισόδους με το ίδιο αποτέλεσμα. Να πω ότι ο δίσκος που χρησιμοποιώ είναι 3,5" με εξωτερική τροφοδοσία, οπότε θέμα ρεύματος δε νομίζω να είναι. Επίσης έχω δοκιμάσει μερικές από τις ταινίες που έχω δει πρόβλημα και σε άλλο δίσκο χωρίς να αλλάξει κάτι. Να τονίσω ότι σε άλλη lg πολύ υποδεέστερη της 760 παίζει κανονικά. Μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτοχος ίδιας tv κάτι ανάλογο;
Τότε μάλλον έχει πρόβλημα ο media Player της. Μίλα με σέρβις, η LG έχει πολύ καλό και εξυπηρετικό.

Αυτό στο κάνει σε συγκεκριμένες ταινίες και μόνο? Αν ναι, τσάμπα θα ταλαιπωρηθείς με το σερβις, γιατι αυτοί θα βάλουν τις δικές τους ταινίες και θα τις παίξει κανονικά.. Και εμένα μου το κάνει στο GOT σε 720p και μόνο αλλά μάλλον έχει θέμα συμβατότητας με τα αρχεία που φτιάχνει το pc του φίλου μου στις ΗΠΑ

Το φαντάζομαι και γω αυτό, αλλά επειδή αν ήταν θεμα συμβατότητας δεν θα έπαιζε καν η ταινία είναι προφανώς κάτι άλλο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα το δεχτούν σα βλάβη, αλλά σίγουρα είναι. Δεν μπορεί σε άλλη lg των 300 ευρώ να παίζουν κανονικά. Ασε που αν τα περάσεις από το MediaInfo τα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς ίδια με ταινίες που παίζουν κανονικά. Αν ήταν 1-2 ταινίες δεν θα ασχολιόμουν αλλά το κάνει σε αρκετές. Παίζει να είναι θέμα f/w? αν και σε όσα έβγαλε από τότε που την αγόρασα δεν είδα διαφορά

Το κάνει μόνο σε ένα τύπο αρχείου πχ avi ή σε διαφορετικούς? Μην ξεχνάς ότι πχ ένα γρατζουνισμένο cd κάποια cdplayers (σηνήθως φθηνά-κινέζικα) το αναπαράγουν χωρίς προβλήματα και κάποια (ακριβά) πηδάνε, δεν τα λές όμως ελαττωματικά.. Γενικά μιλώντας, βλέπω πολλές φορές να κατεβάζουμε κάτι απο "αγνώστου ταυτότητας" πηγή, να το βάζουμε σε ένα στικάκι των 5 ευρώ, και άν δεν παίζει καλά να φταίει η τηλεόραση

Το κάνει σε όλους τους τύπους αρχείων (avi,mkv κλπ). Χρησιμοποιώ ένα δίσκο wd 7200rpm ο οποίος δεν έχει πρόβλημα (τεσταρισμένος με benchmark). Εχω δοκιμάσει και άλλο δίσκο χωρίς αποτέλεσμα. ΝΑπω και πάλι ότι τα αρχεία που βγάζουν το πρόβλημα σε άλλη lg παίζουν μια χαρά (εννοείται με τον ίδιο δισκο/καλώδιο)

Να σου πω και γώ λοιπόν-πάλι-ότι το ότι ένα αρχείο παίζει σε μια συσκευή και όχι σε μια άλλη δε σημαίνει ότι έχει πρόβλημα η συσκευή και η ίδια μάρκα δεν σημαίνει ίδια ηλεκτρονικά, η ασυμβατότητα δεν έιναι διακόπτης on/off, μπορεί να παίζει με προβλήματα. Δεν είμαι 100% ότι δεν φταίει η τηλεόραση αλλά στο 99% των περιπτώσεων το να ξαναβρείς τις ίδιες ταινίες από άλλη πηγή είναι πιο εύκολο απ το να κανεις troubleshooting στον media player ειδικά όταν δεν έχεις εικόνα άν τα ίδια αρχεία έπαιζαν πρίν τις αναβαθμίσεις.

Μπορει και να έχεις δίκιο, αλλά δυστυχώς τα αρχεία που το κάνει δεν είναι συγκεκριμένα. Εσένα απ ότι καταλαβαίνω στο κάνει μόνο σε συγκεκριμένα αρχεία; Επίσης το πρόβλημα υπάρχει με όλα τα f/w που έχει βγάλει η lg για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Τότε όντως δεν πάει κάτι καλά.. Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι, αν τα κατεβάζεις απο συγκεκριμένη "πηγή" να πειραματιστείς με άλλες, αν έχεις πρόσβαση σε πριβέ πηγές τα πράγματα είναι αρκετά αξιόπιστα, αν στο κάνει και με τέτοια αρχεία τότε ή θα το καταπιείς ή θα αρχίσεις έναν αγώνα να πείσεις το service της LG να ασχοληθεί και να τους "πρήξεις" μέχρι να κάνουν κάτι

Κατεβάζω από 2 πολύ αξιόπιστες private πηγές. Και επειδή δεν μου κάθεται καλά να το καταπιώ θα ξεκινήσω με το σερβις και ο Θεος να βάλει το χέρι του. Θα ενημερώσω αν έχω κάτι νεότερο