LG 47LW5500 ή PHILLIPS 47PFL7606H

vegeta

New member
15 October 2010
10
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με αυτές τις 2 . Έχω διαβάσει για την LG ότι είναι χάλια σε 2D και δεν έχει καλή κίνηση, η phillips είναι καλύτερη σε αυτό το θέμα ?? Σαν επιλογή είχα και την sony ex720 αλλά θα προτιμούσα passive 3d .

Επίσης για απόσταση 2.8 μετρα μπορώ να πάω σε 55 η θα πάθουμε επιληψία απο το μέγεθος ??

Απο τις δυο καλυτερη κατα την αποψη μου ειναι η LG. Δεν ειναι και χαλια αλλα εχει καποια θεματα με την κινηση και με το τηλεοπτικο σημα. Η Philips ομως ειναι ακομη χειροτερη.

Aκομη καλυτερη ομως ειναι (ειδικα σε 2D) η Sony EX720 και Samsung D6100/D6530.

Τελος ακομη καλυτερη απο ολες τις παραπανω ειναι η Panasonic 50ST30.

LED 55αρα στα 2.8 μετρα δεν θα σου συνιστουσα εκτος και βλεπεις μονο HD , στο τηλεοπτικο θα εχεις προβλημα.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση . Έχω αποκλείσει τις πλάσμα επειδή θα έχω htpc συνδεμένο και παίζω και ps3 .
Δεν ήξερα ότι η phillips είναι τόσο χάλια...
Τώρα έχω το δίλημα μεταξύ μιας καλής 2D vs passive 3D , μιας και απότι φένεται αυτά τα 2 δεν συμβαδίζουν . Αλήθεια το active είναι τόσο κουραστικό ?

Πήγα σε κατάστημα και τις είδα όλες. To active 3d είναι όντος κουραστικό . Πάνω απο 5 λεπτά δεν άντεξα ...Η LG 47 5500 δεν με εντυπωσίασε μπορεί το
passive να είναι ξεκούραστο αλλά η ανάλυση φένεται μειωμένη , απο κοντά είναι χάλια . Σε σήμα HD η sony ήταν κορυφή . Κοιτώντας για λίγη ώρα την 55αρα ,η 46 φενόταν πολύ μικρη .
Πάω για 55ex720

Να ρωτήσω κι εγώ εδώ και να μην ανοίξω νέο θέμα...

Η LG 55LW5500 διαφέρει από την LG 55LW4500 ΜΟΝΟ στο ότι είναι smart TV; 'Η έχει και καλύτερη εικόνα; Τι άλλες διαφορές έχουν; Μιλάω αποκλειστικά για τις 55 ιντσών.

Αν με την 4500 χάνω μόνο το smart κομμάτι τότε μπορώ στο μέλλον να πάρω smart bluray (τώρα δεν έχω έτσι κι αλλιώς) και να μη μου λείπει τίποτα. Σωστά;

Αλήθεια πως είναι το μενού της 4500 αφού της λείπει το smart;

EDIT: Ξέχασα να πω ότι θα προβάλεται μόνο 1080p σήμα. Το τηλεοπτικό δεν με απασχολεί καθόλου. Με αυτό το σκεπτικό θα προτείνατε LG 55LW5500 ή Philips 55PFL7606;

Last edited: